Siste evalueringer (5)

Drenering enebolig lillestrøm

Har ikke ord for en så dyktig menneske. Ikke bare er personen dyktig i sitt arbeid, men arbeids moralen og det å legge sjelen sin i arbeidet, det er ikke noe du vil finne hos andre. Vi hadde mange innom for befaring, men skjønte med en gang at personen var mer kompetent enn alle de som var innom, samt var prisen meget konuranse dyktig. Anbefaler han til alle som har et drenerings problem, du vil ikke angre.

Jawad, Lillestrøm, 8. nov. 2018

Drenering av huset

Meget fornøyd og veldig glad jeg kom i kontakt med han. Rimelig og kommer som avtalt! Store kunnskaper og løsningsorientert om jobben han tar. Jeg anbefaler han på det sterkeste gjør jobben virkelig fra hele sin sjel :).

Imran, Oslo, 10. juni 2018

Drenering og isolering,rengjøring og fjerning av parafintank,betonsaging til 2 kjellervinduer og støpe lyskasser.

Homanyun fra Afghanistan har arbeidet i Norge i mange år. Snakker flytende norsk og er en dyktig og pålitelig håndverker. Firmaet utførte dreneringsjobben meget bra, og jeg fikk også meget god hjelp til andre oppgaver som dukket opp underveis.

Eva, Oslo, 10. mai 2018

Utgraving av 20 m2 kjeller

Homanyun gjorde et imponerende og effektivt arbeid, kom alltid når vi hadde avtalt og er hyggelig å jobbe med. Anbefales.

Thomas, Drammen, 31. mai 2016

Fjerne oljetank

Jobben ble bra utført. Men neste gang burde han ta med seg det verktøy han trenger. Pompe og div måtte han låne av meg om han da ikke skulle kjøre mange mil for å hente. Han kunne slått av litt på prisen for dette synes jeg.

David, Mjøndalen, 7. mars 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

IDAR EGIL FINSTUEN

4.4 30 evalueringerBetalt Oslo

ANLEGGSGARTNERSERVICE Robert Dahl

4.8 22 evalueringerBetalt Dal

Rørlegger og Bolig Konsulenten AS

4.7 164 evalueringer Oslo