Siste evalueringer (35)

Avretting og fliselegging av gang på ca 10 kvm.

Veldig rask, profesjonell og nøye. Vi er veldig fornøyde og kommer til å bruke dem igjen. Anbefales absolutt!

Anne, Oslo, 14. feb. 2018

Snøbrøyting nordbergveien,0875 oslo

Jakol utførte snøbrøyting av privat vei. De kom som avtalt selv på en dag med totalt snø kaos. Imponerende! Dette blir fast ordning.

Torgeir, Oslo, 16. jan. 2018

Snekring av hus for fire avfallsdunker

Vi er veldig for fornøyd med jobben som ble gjort. Grundig befaring, god informasjon underveis og høy kvalitet på løsningen. Alle avtaler ble punktlig avholdt, og kommunikasjonen var god. Vi kan anbefale Jakol AS, og vil gjerne benytte dem igjen.

Ane, Oslo, 16. jan. 2018

Mikrosement baderom

Jakol AS leverte akkurat det han hadde lovet, og holdt oss godt oppdatert i løpet av prosessen. Han gjorde en effektiv og bra jobb, og ryddet pent opp etter seg både underveis og til slutt. Vi anbefaler gjerne Jakol AS til å legge mikrosement på bad slik han gjorde for oss.

Synnøve, Oslo, 27. nov. 2017

Bytting av gulvfliser.

Bra gjennomført jobb. Regner med å benytte dem igjen.

Lars, Vestby, 27. sep. 2017

Male tak og gulv

Veldig fornøyd med jobben til Jakol As. Grundig befaring, fin prosess ifra start til sluttstilling, og til avtalte tider. Kan trygt anbefale Jakol As videre.

Eirik, Ås, 1. juni 2016

Male / sparkle / tette sprekker mellom tak og vegger i stuen

Godt og proffesjonelt utført arbeide. Hyggelig håndverkere som kom til avtalte tider og ryddet pent opp etter seg. Anbefales.

Ellen, Vinterbro, 18. april 2016

Pusse opp 2 soverom

Jeg er veldig, veldig fornøyd! Jakol AS kom til avtalt tid fra første dag, gjorde en glimrende jobb, raskt og med et veldig bra resultat og ved avsluttet arbeid ryddet de pent opp etter seg! Jeg kan på det sterkeste anbefale dette firmaet :).

Kathrine, Oslo, 17. mars 2016

Gibsloft opp,fliser køkken,hoveddør +++

Veldig vedlig bra service, utført av de beste håndverkere, har prøved mange forskellige og disse var vi alle meget imponert over. En drøm av håndverkere.

Peter, Trollåsen, 10. mars 2016

Oppussing av trapp og ferdigstilling av listearbeid

Vi fikk pusset opp trappen av Jakol AS, og jobben ble utført meget tilfredsstillende til avtalt tid og pris. Pliktoppfyllende og dyktige håndtverkere som vi gjerne anbefaler videre. Vi bruker gjerne Jakol AS igjen.

Hilde, Tårnåsen, 4. mars 2016

Utbedring,evt bytte av trapp

Vi er veldig fornøyde med jobben Jakol gjorde for oss. De hjalp oss med å utbedre en trapp, og å bytte gamle dører. De var nøye og profesjonelle. Satt også stor pris på at de forlot arbeidsplassen ryddig og ren. Vil absolutt bruke Piotr og hans menn igjen.

Mina, Ski, 29. feb. 2016

Diverse snekker arbeid

Hyggelige og samarbeidsvillige. De kom iht. Avtalen og gjorde en optimal jobb. Jeg er veldig fornøyd.

Randi, Oslo, 17. feb. 2016

Bytte kjøkkenvindu,2 innerdører samt nytt panel på vegg

Jakol utførte oppdraget profesjonelt og effektivt. God på service og brukte kortere tid enn antatt. Jeg vil gjerne bruke Piotr og hans medarbeidere igjen ved en senere anledning.

Karl, Vestby, 6. feb. 2016

Helsparkle eller gipse/sparkle en etasje på 61kvm

Jakol AS med Piotr i leverte perfekt resultat på helsparkling av strie. God kommunikasjon underveis, ryddet fint opp etter seg og passet på at det støvet minst mulig. Raskt ferdige med jobben også, du blir garantert fornøyd! Vi kommer til å bruke de igjen.

123, Nesoddtangen, 5. sep. 2015

Tilpasse hengsler dobbeldør

Kom til avtalt tid og gjorde en perfekt jobb. Anbefales!

Nina, Oslo, 4. sep. 2015

Sliping og sparkling av vegg

God jobb fra Jakol AS: - de kom raskt på befaring - løsningen foreslått var smart og etter vår ønsker (minst mulig støv) - de var veldig hyggelige og høflige.

Arnaud, Oslo, 27. april 2015

Korrigering av sigende overskap på kjøkken

Er veldig fornøyd med utført arbeid etter at Jakol AS hjalp meg med å ferdigstille leiligheten min før salg. Det var mye småflikking og flekkmaling på forskjellige steder. Resultatet ble veldig fint og prisen var absolutt rimelig.

Kristin, Oslo, 21. april 2015

Flytte panorama design

Veldig godt fornøyd med Jakol ifm. Flytting av vårt kontor. Anbefales! Mvh. Nichlas tangen.

Nichlas, Oslo, 24. mars 2015

Skifte 3 dører med ramme/karm og terskel

Veldig fornøyd med både arbeid og pris. Kom til avtalt tid, jobbet raskt og effektivt og ryddet opp etter seg. Jeg vil bruke Jakol igjen ved en senere anledning.

Karen, Oslo, 23. mars 2015

2 soverom slås ut til 1

Kan anbefale Piotr og hans meadrbeidere. De var hyggelige og kom til avtalte tider. Gjorde en god jobb og har mye ekspertise. Ingen problemer med og anbefale Jakol:-).

Lene, Oslo, 23. mars 2015

Fjerning av reklametape og skifting av lysstoffrør.

Jobben ble utført til avtalt tid og til fornuftig pris. . Jakol fulgte opp hele veien og var meget profesjonell. Han får mine beste anbefalinger.

Steinar, Oslo, 12. nov. 2014

Lettvegg

Arbeidet ble utført raskt og til avtalt pris , vi er fornøyde! Kan anbefale dette firmaet til alle !

Christer, Oslo, 10. nov. 2014

Terassegulv på balkong

Jakol gjorde en veldig rask og god jobb. Hadde med materialer så jeg selv slapp å kjøpte dette inn. Vil absolutt anbefale og bruke Jakol til andre da jeg er godt fornøyd med jobben og ikke minst med den gode servicen.

Tone, Oslo, 30. juni 2014

Ukentlig renhold av kontorlokaler

Punktlig, effektiv og serviceinnstilt.

Lars, Oslo, 25. juni 2014

Male helt hus innvendig

Jakol med Piotr i spissen malte hele vårt hus innvendig i alle rom meget bra. Tak,vegger+trapp i 3 etasjer. Piotr er en veldig hyggelig arbeidsleder som er god på kundebehandling. De er grundige,effektive, og gode på detaljer og finish. ANBEFALES.

Jeppe, Oslo, 27. mai 2014

Epoxy - gulv

Jakol ved Piotr har hjulpet til med mye arbeid med en butikkåpning i løpet av vinteren 2014. De har gjort en meget god jobb. Oppgavene har vært maling, snekring, vask og murerarbeid. Allsidig gjeng som har utført alle oppdrag til avtalt tid og pris.

Ole, Oslo, 27. mai 2014

Maling og tapetsering innvendig (1 rom)

Strålande jobb og raskt utfôrt! Anbefales!

Vidar, Snarøya, 12. april 2014

Trenger snekker,bygge ca 50 kvm terrasse,søplehus

Svarte raskt på henvendelsen, hadde best pris,kunne gjøre jobben på kortest tid. I tillegg ble det uten å stille spørsmål, brukt topp materialer og arbeidet var meget pent utført. Anbefales på det sterkeste! Vi vil benytte Jakol til flere oppdrag fremover.

, Oslo, 4. mars 2014

Reparere mindre hull i to vegger

Piotr kom i henhold til avtale, og hadde en veldig ryddig prosess. Jeg var spesielt imponert over de gode fremdriftsoppdateringene underveis og det bra sluttresultatet. Piotr har et godt forhold til kundeservice og opptatt av å ha fornøyde kunder.

Erik, Oslo, 20. feb. 2014

Overflateoppussing bad

Omfanget av jobben ble redusert fra opprinnelig plan. Dette kunne Jakol tilpasse seg enkelt og greit. Jobben ble godt utført.

Per, Oslo, 19. feb. 2014

Sette inn dør

Jakol byttet dør og karm, meget fornøyd med arbeidet. Kom til avtalt tid, forklarte alternative løsninger, og kjøpte inn ekstra materialer. Jobben ble utført på beste måte, grundig og nøyaktige og til en veldig god pris. Anbefaler Jakol på det sterkeste.

Heidi, Oslo, 14. feb. 2014

Flyttevask av 150 m2

Flyttevask av vår bolig på 150 m2 ble utført på en meget god måte. 2 Jakol jenter kom til avtalt tid, og etter 6 timer var boligen - inkludert hvitevarer og vinduer- skinnende ren. Vi bruker gjerne Jakol rengjøring ved en senere anledning. Henning.

, Oslo, 13. feb. 2014

Rengjøring av privatbolig

Hun som utførte vaskejobben (Magdalena) gjorde et godt inntrykk - både hyggelig, rask og effektiv. Kan anbefales videre.

Elise, Oslo, 11. feb. 2014

Renovere av leilighet

Veldig nøye, punktlig fra første møte til avslutning, timetpris, faktura. God kommunikasjon på engelsk, ingen misforståelser. Meget ryddige arbeidsforhold, og jobben ble utført raskt og godt. Du blir garantert fornøyd. Takk Jakol!

Izabela, Oslo, 5. feb. 2014

Maling av leilighet

Kom raskt på befaring, og gav en grei pris! Jakol Oppussing gjorde en veldig god jobb for oss. Jeg vil anbefale dem på det sterkeste, fordi de var effektive, grundige og rimelige. Er kjempefornøyd og benytter dem på nytt oppdrag! Amund.

Pia, Oslo, 3. feb. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Andresen Multiservice AS

4.7 32 evalueringer Vestby

Solem Bygg

4.9 15 evalueringer Hvitsten

Mercurium AS

4.8 8 evalueringer Vestby