Siste evalueringer (28)

Slipe gulv,50 kvm. leilighet.

Jobben gikk som smurt, god dialog og bra resultat.

Halvor Rønneberg Bruun, 20. okt. 2020

Sliping av gulv bolig,ca 100 m2

Veldig rask respons, fleksible og hyggelige. God pris, gode råd og veldig bra resultat. Kan anbefales!

Ingrid Christie, 31. okt. 2019

Sliping av ca 50 m2 gulv.

Leverte på tid,kvalitet og pris.

Hans Kristian Andreassen Moe, 2. mai 2019

Slipe tregulv som er lakkbehandlet

Stilte som avtalt på befaring, kom presis for å utføre arbeidet. Ryddig og meget pent utført, vi fikk gode råd og resultatet ble akkurat slik vi ønsket, det ble faktisk ble bedre enn forventet. Kan absolutt anbefales.

Ann-christin Magnus, 15. feb. 2019

Slipping av orginalt furu gulv soverom

Raskt, og veldig effektiv, veldig flott arbeide , gulvet ble bedre en nytt, anbefales på det sterkeste.

Henrik Arnet, 30. okt. 2018

Lokal utbedring bad + sliping parkett leilighet 50kvm

Veldig fornøyd med arbeidet og resultatet i vår leilighet. Kom til avtalt tid og holdt tidsskjema. Kan anbefales:).

Morten Larsen, 13. juli 2018

Lettsliping,vask og lakkering av slitt/gammelt parkett eikegulv (ca. 55 m2)

Disse utførte jobben kjapt, og med en bra kvalitet i forhold til det som var avtalt. Litt uklarheter om hvilken fastpris som var avtalt, men fant etter hvert fram til et greit kompromiss.

Håvard Larsen, 19. mai 2018

Gulvsliping og 3 lag lakk

Vi er godt fornøyd med arbeidet firmaet utførte på gulvet. Det fremstår nå som nytt. God dialog hele veien. Drøbak Parkettsliperi har bra maskiner og utstyr som sikrer god sliping i hjørner og mot lister. Jobben utført på avtalt tid og pris. Anbefales! 5. 2. 2018 Trond Storm-Hansen, Vøyenenga.

Trond Åge Storm-hansen, 5. feb. 2018

Slip og lakk 22 kvm 3 stav-parkett i stue.

Veldig fornøyd med med det nye gulvet. Aron er serviceinnstilt og hyggelig. Kan anbefales!

Glenn Andreassen, 25. sep. 2017

Pusse og lakke gulv

Dette var noe av det beste jeg har vært borti. Aron som er daglig leder der, stilte opp for moren min og var behjelpelig på alle måter og fleksibel. For en så stor jobb og så mange strøk. Så var det en utrolig god pris og service! Kommer til å anbefale han videre.

Christian Juuhl, 16. aug. 2017

Sliping og lakking av tregulv

Strålende jobb!

Camilla Tønnesland, 18. juli 2017

Gulvsliping av parkett

Aron gjorde en strålende jobb med sliping av parketten i min 69 kvm leilighet. Parketten var 15 år gammel og gulnet; nå er den slipt, lakket med hvitpigmenter lakk i tre strøk, og ser strøken ut! Aron er høflig, profesjonell, svarer raskt, gir gode råd, og er veldig hyggelig (og selvsagt dyktig). Han utførte jobben raskt og med god dialog underveis. Kan anbefales på det varmeste!

Bård Gamnes, 11. juli 2017

Slipe og lakke gulv,ca 80m2 totalt

Drøbak Parkettsliperi stilte på svært kort varsel, og gjorde en flott jobb. Ferdig til avtalt tid, Anbefales.

Elling Klepp, 4. juli 2017

Gulvarbeid: sliping av tregulv

Drøbak parkettsliperi kom og ordnet sliping av furugulv på kort tid, vi ble veldig fornøyd med både resultatet og prisen. Han som utførte arbeidet oppførte seg profesjonelt, men samtidig folksom. Hvis det var noe man lurte på så var det bare å spørre. Rekommanderer Drøbak Parkettsliperi for et godt resultat!

Lars Ivan Blomberg, 12. juni 2017

Slipe gulv i stuen

Dette prosjektet gruet jeg meg til, men alt gikk etter boka. Rask tilbakemelding, rask oppstart, effektivt jobbet og et glitrende resultat. Jahnsen får mine beste anbefalinger på alle måter, jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Tusen takk!

Kamilla Thoresen, 18. april 2017

Sliping av tregulv 60kvm

Sliping/lakking av furugulv 55m2 Aron fra Drøbak Parkettsliperi var fleksibel og stilte raskt opp på befaring. Tilbud ble gitt til konkurransedyktig pris og jobben ble påstartet som avtalt 1 uke senere. Gulvet var ferdig slipt/lakket etter 3 dager (1 dag før tidsskjema). Veldig fornøyd med resultatet og anbefaler gjerne Aron og Drøbak Parkettsliperi.

Petter C Bøvre, 8. des. 2016

Gulvsliping - 45 kvm.

Glimrende utført arbeid til avtalt tid og avtalt pris. God og hyggelig dialog før og underveis i prosjektet. Kan anbefales.

Lars Henrik Folke Ossum, 5. des. 2016

Sliping av gulv i 3-romsleilighet i oslo.

Drøbak Parkettsliperi møtte til avtalt tid og leverte et resultat vi er veldig godt fornøyd med. Når vi påpekte noen små mangler etter at de var ferdige, kom de tilbake påfølgende dag og utbedret disse. Vi fikk inntrykk av at de var opptatt av at vi skulle bli tilfredse. Vi er veldig fornøyde med kommunikasjonen både før, under og etter arbeidet.

Erlend Hammer Hanssen, 20. aug. 2016

Sliping,beising og lakking av furugulv ca 80 kvm

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort. Hyggelige folk som gjorde jobben kjapt og uten noe tull.

Stian Ødegaard, 16. aug. 2016

Sliping og lakking av parkett,ca 90 kvm

Jobben ble utført raskt og profesjonelt. Hadde befaring onsdag ettermiddag, oppstart torsdag og gulvene var klare søndag kveld! Resultatet ser veldig bra ut. God og tydelig kommunikasjon. Kan virkelig anbefale Drøbak Parkettsliperi.

Mari Lang-ree, 11. juli 2016

Slipe og lakke parkett i 75kvm leilighet

Jobben ble utført raskt og profesjonelt. Aron møtte opp på befaring fredag formiddag, og gulvene var klare søndag ettermiddag! God og effektiv kommunikasjon i forkant og underveis. Vi er fornøyde med resultatet!

Mia Aasbakken, 4. juli 2016

Sliping av gulv,

Arbeidet utført akkurat som avtalt. Resultat - flotte gulv!

Torunn Wiig Warendorph, 16. mai 2016

Sliping av ca 55 m2 parkett

Ryddig og effektiv kommunikasjon i forkant (avtalte og planla prosjektet fra USA så det var superviktig å kommunisere godt), holdt alle avtaler både i forkant og under jobben. Enkel å jobbe med, helt førsteklasses resultat. Kan anbefale Aron Jahnsen på det aller varmeste. Fem av fem.

Thor Erik Fjellvang, 25. feb. 2016

Sliping/behandling av orginalt bygårdsgulv

Vi valgte Drøbak parkettsliperi og Aron Jahnsen stilte opp rakst, ga en konkurransedyktig pris og utførte jobben meget bra og til avtalt tid. Jeg vil anbefale Drøbak Parkettsliperi da Aron ga gode råd om hvordan prosessen skulle utføres og utførte jobben meget bra.

Thomas, 17. feb. 2016

Sliping av gulv ca 30 kvadratmeter.

Svært fornøyd med jobb, pris og pålitelighet! Kan varmt anbefales! !

Lillan Elvebredd Solberg, 26. des. 2015

Slipe eikegulv 22 kvm

Fantastisk bra jobba! Skal du slipe gulv, velg dette firma! Anbefales på det sterkeste. For det første er Aron en hyggelig fyr som er lett å kommunisere med. Han stilte opp på utrolig kort tid og ble ferdig rekordraskt. Resultatet er over all forventning! Pga. Innflytting og forsinkelser var vi avhengig av å få gulvet ferdig før det nesten var fysisk mulig, Aron jobbet dag og kveld slik at vi faktisk ble ferdig. Imponerende.

Marie Melgård, 23. okt. 2015

Sliping furugulv - hvitsten

Kom til avtalt tid og holdt avtalt pris. Veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført, anbefaler gjerne Drøbak Parkettsliperi til lignende jobber!

Astrid Johannessen, 7. sep. 2015

Gulvsliping: 60 m2 furugulv i leilighet på lambertseter

Slipingen av heltregulvet ble gjort grundig. Er veldig fornøyd med resultatet. Når det gjelder behandlingen av gulvet ble det for hvitt (det skulle bare ha vært hvitpigmenter i det første strøket). De brukte lenger tid enn forventet, men det er viktigere at resultatet blir bra. Kan anbefales videre.

Karin Hylin, 8. juli 2015
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

DM Prosjekter AS

4.9 81 evalueringer Drøbak

A Skoglund Graving og Transport

4.9 21 evalueringer Drøbak

Miljø & Støyskjerm AS

4.4 10 evalueringer Drøbak