Siste evalueringer (13)

Drenering rundt enebolig

Godt fornøyd med drenering rundt huset og noen andre mindre grave og murjobber. Blide, ryddige og hyggelige folk. God serviceinnstilling og løsningsorienterte, som gjennomførte jobben med bra kvalitet. Var også effektive og jobbet sammenhengende på prosjektet fra start til slutt. Prisen var også konkurransedyktig og løpende avklaring på tillegg. Godt fornøyd!

Henning Arne Dalsegg, 9. juni 2020

Drenering

Meget godt fornøyd med både kvalitet og pris. God situasjonsforståelse og kommunikasjon underveis med både leder og arbeidere. Uforbeholden anbefaling.

Jon Ramberg, 20. jan. 2020

Få lagt vann ut av eiendommen i rør

Kan ikke annet enn å anbefale denne bedriften. Effektive. Hyggelige. Ryddige og profesjonelle.

Ronald Tyberg, 16. sep. 2019

Drenering rundt liten enebolig i drammen

Rask, fleksibel og løsningsorientert!

Olav Pacyna, 14. nov. 2018

Drenering rundt halvpart av tomannsbolig

Gjorde jobben til avtalt tid. Og veldig gunstig pris. Fornøyd.

Thomas Schoopp, 1. juli 2018

Drenering/etterisolering av grunnmur og fjerning av oljetank.

Drenering rundt eneboligen vår ble utført profesjonelt. Også reparasjon av vannledningen ble utført. Vi er svært fornøyd med arbeidet. Kan anbefale dette firmaet. Gutta er veldig hyggelige og proffe i jobben sin.

Robert Grøtte, 25. feb. 2018

Drenering og oppgraving av olje-/parafintank

Bjørn Ole og hans kollegaer er pliktoppfyllende og effektive. Jobben bestod i å grave drenering, fjerne/sanere gammel olje-/parafin-tank samt isolere kjeller+garasje. Ekstraarbeider tok de på strak arm uten problemer og jobben ble gjort innenfor den tidsrammen og prisen som ble lovet og avtalt på forhånd. Vil anbefale Bjørn Ole.

Christian Selvig, 19. april 2017

Bygging av parkeringsplass til 12 biler i grus,ca 300kvm.

Jobben ble utført som avtalt på en ryddig og bra måte. Kunne ikke vært mer fornøyd med servicen til Ødegården Graveservice.

Andreas Lie Johansen, 1. aug. 2016

Drenering ++

Ødegården var grundig på befaringen og kom med nyttige innspill. Dette gjorde at jobben ble løst litt anderledes ( og trolig bedre ) enn vi opprinnelig hadde tenkt. Jobben ble utført raskt og på den måten vi hadde avtalt.

Kjetil Hansen, 10. juli 2016

Drenering og gravearbeid

Veldig bra jobb til fornuftig og avtalt pris. God service. Jeg er svært fornøyd. Hyggelig fyr som det var enkelt å kommunisere med.

Ivar Køhn, 4. juni 2016

Fyllmasse ønskes

God og rask handel til nytte for begge parter. Anbefales!

Lars Michael Lorntzsen, 15. des. 2013

Utgraving 2 stk. biloppstillingsplasser - stabekk

Jeg har vært meget godt fornøyd med Ødegården Graveservice. Han har gjort en meget god jobb, til en fornuftig pris og tidligere enn han lovte meg. Lett å kommunisere med - fulgte godt opp jobben. Anbefales på det sterkeste ! ! Hilsen Asbjørn B, Stabekk.

Asbjørn Berge, 25. nov. 2012

Drenering og isolering av hus

Meget fornøyd. Noe av arbeidet må vente til frosten går, men er meget sikker på at dette skal gå i orden. Vil absolutt anbefale Bjørn Ole.

Lene Wolden Bache, 6. feb. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart