Siste evalueringer (134)

Takras - istapper

Vi har hatt hjelp av firmaet (tidligere Vukas AS) til diverse arbeider i hagen, som beskjæring av trær osv. Svært ryddig kommunikasjon med sjefen med engelsk bakgrunn. Avtale om istappfjerning ble ikke aktuell i fjor da vi ikke fikk istapproblemer, så akkurat dette kan jeg ikke evaluere.

Jon, Oslo, 30. sep. 2022

Pusse opp en leilighet i oslo sentrum

Her er hva jeg skrev før jeg valgte en entreprenør for arbeidet: Jeg legger vekt på to faktorer: 1. Pris 2 Hvor raskt arbeidene kan utføres etter oppstart. Befaring ca 1. November (kanskje tidligere) fordi jeg overtar leiligheten ca da. Oppstart så snart som mulig etter befaring. De lovet å bli ferdig rett etter jul. Isteden ble de ferdige sommeren 2022. . Videre hadde de ingen prosjektleder slik at det ble min jobb som tok ekstremt mye av min arbeidstid. På toppen av dette prøvde de å overfakturere for hele arbeidet. Har holdt på med eiendom, oppussing og fagfolk i over 20 år, men aldri vært borti mer rot og dårlige utførte arbeider. Styr langt unna! Useriøse så det holder.

Sascha, Oslo, 30. aug. 2022

Vi hadde i en periode administrative problemer innad i firmaet. Kunden utnyttet våres interne problemer. Kunden bestilt mye tilleggsarbeid på stedet som vi tok som en bestilling. Dette burde ha gått skriftlig gjennom vår administrasjon. Vi utførte tilleggsarbeidet, og kunden vil nå ikke betale. Vi har forsøkt flere ganger å komme i kontakt med kunden via mail og på telefon uten lykkes. Nå må saken gjennom forliksloven, Dette er veldig trist når man prøve å utvikle et selskap til å bli et stabilt og troverdig selskap. Vi er ikke uten feil, men vi ville aldri har kommet sa langt med 128 positive omtaler hvis vi ikke utførte arbeidet i henhold til god kvalitet og kundeservice.

NORDISK BYGG OG UTEMILJØ AS 12. sep. 2022

Planere og bygge utebod

Svært dårlig og lite profesjonell kommunikasjon innad i bedriften og utad til oss som kunder. Dette førte til at avtaler vi gjorde ikke ble videreformidlet til rett person. Umulig å vite hvem vi skulle forholde oss til i prosessen. Prosjektet tok over dobbelt så lang tid som vi hadde skriftlig i kontrakten, og bedriften prøvde å fakturere oss for flere deler av arbeidet som ikke stemte. Snekkeren som bygget boden og ansvarlig for gravearbeider var hyggelige og profesjonelle folk. Men flere av de andre arbeiderne var høyst uprofesjonelle og vi måtte selv se til at arbeidet ble gjennomført på en tilfredsstillende måte. Det skjedde flere feil som aldri ble rettet opp.

Kaja, Oslo, 21. mars 2022

Dessverre hadde vi et problem intern med administrasjon. Kunde var helt umulig å jobbe sammen med. De bestilt mer arbeid som de prøvde å unngår å betale for. Vi hadde få lite arbeids kraft men jobben var fullført til et høy standard med kunde. Dette var en dårlig opplevelse for oss

NORDISK BYGG OG UTEMILJØ AS 23. juli 2022

Klippe plen ca 500 m2

Al var bra fra start til betaling.

Petter, Oslo, 12. des. 2021

Grave til basseng + fundament til platting

Nordisk Utemiljø gjorde en fantastisk jobb med uteområdet hos oss. Graving til basseng, støping av såle, bygging av platting med levegg og trapp ble utført med veldig god kvalitet og nøyaktighet. Veldig hyggelige og imøtekommende mennesker, som utførte arbeidet i henhold til avtalt tid og kost. Vil derfor sterk anbefale George & co til alle typer utearbeid.

Truls, Oslo, 4. nov. 2021

Annleggsgartner søkes for totaloppdrag.

George kom på befaring først og tidlig i arbeidet kom Dave på banen med nye ideer, for det som var en vanskelig jobb på baksiden. Dette gjorde plutselig at vi fikk en ny flott hage der hvor det kun var skråning og fjell. George har vært proff hele veien. Dave, som var vår hovedsnekker og den jeg hadde daglig kontakt med, var utrolig dyktig, nøye og ikke minst hyggelig. Selvom ting tok litt lengre tid på slutten (pappaperm/covid som årsak), så får de 5/5 stjerner av meg- da jeg totalt sett ikke kunne være mer fornøyd. Ikke velg Nordisk utemiljø fordi de er billigst, men fordi du får minst hodepine underveis og etterpå, samt kvalitet i alle ledd.

Reza, Frogner, 5. aug. 2021

Bygge terrasse på 60m2 og beplantning

God kvalitet og god kommunikasjon underveis. Altid tilgjengelig og åpen for å diskutere både praktiske og estistiske løsninger.

Luuk, Oslo, 9. juni 2021

Jevne ut hage med jord - legge gressplen - div arbeider

Meget utfordrende kommunikasjon i starten, og det tok lang tid før det ble holdt befaring og oversendt tilbud. Når jobben først startet, så var alt bare topp. Høy kvalitet på utført arbeid. Hyggelige og flinke arbeidere, resultatet ble kjempeflott. Anbefales, men kommunikasjonen bør forbedres.

Amund, Sørumsand, 20. mai 2021

Bygge platting/terrasse

Ble veldig fint resultat. Snekkeren som utførte arbeidet var effektiv og hyggelig. Kommunikasjonen underveis var enkel.

Erik, Oslo, 10. mai 2021

Oppussing av bakgård

Nordisk Utemiljø utførte arbeid i min bakgård, hvor de bla. Bygde søppelskur og plantekasser med beplantning. Min opplevelse av Nordisk utemiljø er at de er serviceinnstilte, effektive og flinke. Jeg kan absolutt anbefale de videre!

Selma, Oslo, 15. april 2021

Terasse

Bra jobb. Kvalitet utmerket. Fornøyd med prisen. Kan anbefales. Litt vanskelig kommunikasjon.

Viggo, Oslo, 2. mars 2021

Utgraving av utområde / oppsett av utebod

Nordisk Utemiljø med George i spissen har vi vært svært fornøyde med! Meget god oppfølging fra første befaring og tilbud som ble sendt over raskt. Videre i prosjektet har de vært supre til å følge opp, forklare og finne løsninger og også varslet om noe uventet dukket opp. Kanon gjeng som anbefales som bare det!

Anette, Oslo, 22. feb. 2021

Oppgradering av bakgård i borettslag,legge platting.

Vi har bygget om bakgården i vårt borettslag med ny platting. Resultatet ble bedre en det vi hadde forventet og de hadde gode løsninger på flere problemstillinger og utførelsen ble til slutt kjempe bra. Effektive og fornøyde med prisen. God kommunikasjon underveis.

Albert, Oslo, 4. feb. 2021

Beplanting av skråning

De ble forsinket og ga aldri beskjed, jeg måtte selv spørre når de skulle komme, ble veldig forsinket.

Kristin, Hosle, 23. des. 2020

Planering og opparbeidelse av hage

Bra gjennomført jobb. Noen skader på andre ting som entrepenør ryddet opp i etter jobben var gjennomført. Fint resultat til slutt.

Vidar, Høvik, 2. des. 2020

Fjerne vegetasjon

Greit arbeid når de først kom i gang.

Borggatekomplekset, Oslo, 24. nov. 2020

Etablere støttemur + legge ny grus/duk på gårdsplass

Anbefales! Veldig ryddig og god kommunikasjon. Et avvik på leveranse i forhold til arbeidsbeskrivelsen, men ryddet opp med en gang de ble gjort oppmerksomme på det.

Erik, Oslo, 18. nov. 2020

Beplantning og finplanering

Arbeidene er gjennomført iht. . Inngått avtale. Pålitelig og effektiv gjenomføring.

Condovita, Haslum, 3. sep. 2020

Oppgradering av hage

Veldig fornøyd, effektive, pålitelige, kreative, leverte, anbefales.

Hanne, Vøyenenga, 25. aug. 2020

Gjengrodd hage i skrånende terreng

Veldig bra kommunikasjon, prisen var grei og de gjorde det vi avtalte.

Janicke, Oslo, 16. aug. 2020

Stor terrasse

Helt fantastisk gjeng! Svært profesjonelle, dyktige, grundige, effektive, pålitelige, positive og hyggelige. Kommer til å bruke bedriften igjen.

Simon, Jar, 12. aug. 2020

Oppgradering av hage og uteareal

Vi brukte Nordisk Utemiljø til å oppgradere hagen vår, en jobb som inkluderte planering av hagen og planting av plen, legging av kantstein, planting av hekk og grunnarbeid og asfaltering (utført av underleverandør) og vi er kjempe fornøyd med jobben som er gjort. God kommunikasjon, oversiktlig tilbud, effektivt og godt utført arbeid, så vi kan helt klart anbefale Nordisk Utemiljø videre.

Jon, Billingstad, 2. juli 2020

Legge plen enebolig

Nordisk Utemiljø AS la ferdigplen på min enebolig. De utførte arbeide på kort frist, og resultatet ble utmerket! Hyggelige folk som er til å anbefale på det varmeste!

Jacob, Oslo, 19. juni 2020

Grunnarbeid og legging av ferdigplen

Meget godt fornøyd med resultatet og kommunikasjonen underveis. Raske og hyggelige karer som jeg varmt anbefaler.

Anne, Oslo, 3. juni 2020

Levere jord og ferdigplen (ca 120 kvm)

Hadde en åpning i kalender og kunne raskt gjøre jobben. Stilte forberedet, åpenbart at de visste hva de gjorde :-). Veldig fornøyd med resultatet!

Stian, Asker, 18. mai 2020

Legge belegningsstein

Jeg er kjempefornøyd med jobben som er gjort. Stor takk til Nordisk utemiljø.

Per, Røyken, 8. april 2020

Opprusting og utvidelse av torg i borettslag

Vi hadde flere bedrifter som kom med tilbud på denne jobben. Etter vurdering valgte vi Nordisk utemiljø utfra et helhetsinntrykk som stemte med våre ønsker. George og hans ansatte viste forståelse for våre ønsker og behov og tilpasset prosjektet innenfor de tilgjengelige rammene på en god måte. Vi har vært så fornøyd med arbeidet at Nordisk utemiljø også har utført andre rehabiliteringsarbeider og reparasjoner på våre uteområder.

Øystein, Oslo, 11. des. 2019

Planlegging og opparbeiding av uteområde på nytt hus

Vi brukte George og hans team til opparbeiding av uteområde. Kantstein, belegningstein, granittmurer, planering, legging av plen, planting av ferdighekk og oppsett av stakittgjerde, blomsterkasser og levegg. George var lett tilgjengelig og enkel å kommunisere med. Hans kollega Marc gjorde en utrolig effektiv og bra jobb. Jeg anbefaler George og hans selskap på det sterkeste.

Petter, Oslo, 25. okt. 2019

Plante hekk og inngjerding av tomt

Fleksibel leverandør og ingen problem med å gjøre endringer på prosjektet underveis da vi midtveis ønsket endring i planene. Opptatt av at kunden skal bli fornøyd og det ble vi.

Ingunn, Haslum, 16. juni 2019

Granitt støttemur - ca 24-25 meter

Veldig god service! Leverte i henhold til avtale. Det oppsto en liten missforståelse i forhold til type stein, men dette ble løst raskt og effektivt. Pris var som avtalt og godt innenfor hva man bør forvente av et godt stykke arbeid. Leverte på utrolig bra tid.

Kristian, Røyken, 30. april 2019

Planering og ferdiggress

Godt å forholde seg til en profesjonell aktør. Ryddig avtale, god planlegging, god kommunikasjon, kommer når de skal og gjør jobben ferdig med god kvalitet og til avtalt pris! Hyggelige og dyktige medarbeidere! Norsk Utemiljø anbefales på det varmeste!

Geir, Nesøya, 29. april 2019

200m2 hage trenger ny plen

George had a very clear idea of what should be done along with good advice concerning landscaping. The team came as agreed and did a great job preparing for the turf and cleaned up before they left. They returned again the day after the turf was delivered and worked very effectively laying the lawn and again, cleaning up before they left. The team were very polite, easy to communicate with and friendly. The agreed price was the price paid. In all we are very pleased with the work done. From our experience we can strongly recommend Nordisk Utemiljø.

Leigh, Nesbru, 12. april 2019

Sett opp kantstein.

Veldig fornøyd. Jobben blir utført som vi har avtalt.

Jan, Oslo, 21. mars 2019

20 meter støttemur + 40 meter gjerde

Vukas opptrådte ryddig og leverte god kvalitet på arbeidet. De leverte også ihht. Tidsplanen. Jeg kan trygt anbefale de til tilsvarende arbeid som ble utført hos oss.

Lars, Oslo, 23. okt. 2018

Anlegge ny plen og hekk

Jobben ble utført på avtalt tidspunkt og ble godt utført. Oppfølgingen underveis var meget bra og Vukas sørget selv for å avklare det som var nødvendig uten at man selv trengte å fotfølge som man ofte må for å få ønsket resultat. Det er nok mulig at man kan finne billigere leverandører, men value for money var alt i alt bra og kan absolutt anbefales.

Morten, Jar, 23. okt. 2018

Jeg trenger anleggsgartner!

Mye surr og dårlig arbeid. Ble utbedret etter reklamasjon.

Jan-Tore, Oslo, 23. okt. 2018

Det ble dessverre endel misforståelser under dette oppdraget. Jobben ble utbedret innen en uke etter mottatt klage, og ferdigstilt etter kundens behov.

NORDISK BYGG OG UTEMILJØ AS 23. okt. 2018

Beskjæring av 10 trær

Bra jobb god dialog.

Daniel, Sandvika, 23. okt. 2018

Planering av hage og anlegging av steinmur

Godt fornøyd med jobben som George og Vukas gjorde med planering, steinmur og plenlegging i hagen vår. Effektive med jobben, og fulgte opp i etterkant med noen småting vi spurte om. Kan anbefale de.

Steinar, Oslo, 23. sep. 2018

Beskjæring av almetre i bakgård

God oppfølging, godt utført arbeid, ryddig arbeidsplass og trivelige folk. Anbefales!

Kristian, Oslo, 22. sep. 2018

Finplanering og legging av ferdig plen

Jobben ble utført til avtalt tid og jobben ble profesjonelt og bra utført.

Kumaran, Oslo, 26. juli 2018

Ferdigplen hage- ca 600kvm flat hage

Vukas gjorde en utmerket jobb! Kunne ikke vært mer fornøyd. 600kvm ferdigplen( Inkl planering) + bygging av platting. George som leder Vukas er sterk faglig og hadde mange gode ideer og forslag til hvordan hage og platting skulle se ut. Det handlet ikke kun om å få jobben gjort , men å utføre den på best mulig måte for kunden. Arbeiderne var også veldig proffe, hyggelige og imøtekommende. Anbefaler vukas på det sterkeste.

Fredrik, Oslo, 6. juli 2018

Fresing av 3 stubber,planering og legging av ferdigplen på ca. 200 kvm hage

Jeg hadde George og gjengen til å frese stubber, planere ut hage og legge ny plen. Jeg er ekstremt fornøyd med jobben de gjorde. Alle som jobbet der var veldig høfelige og veldig profesjonelle. De kom til avtalt tid, ble ferdig til avtalt tid, og regningen var som avtalt. Itilegg var vi veldig positivt overrasket over ekstra arbeidet de gjorde med å legge shifer ved inngangspartiet. Vi er 100 % fornøyde med Vukas.

Morten, Oslo, 5. juli 2018

Vedlikeholdsavtale grønt

Dyktige og punktlige fagfolk. George og gjengen er meget serviceinnstilte. Anbefales på det sterkeste.

Martin, Oslo, 21. juni 2018

Trefelling/ny plen og hekk

Valgte Vukas til å felle 13 trær, legge ny hekk mot nabo på ca. 14 meter og ny ferdigplen i hagen på 100 kvadratmeter. Er veldig fornøyd med jobben de har gjort. Leverte alt til avtalt pris og ferdig med hele prosjektet før den opprinnelige fristen. Veldig hyggelig folk til å stole på og som rydder ordentlig opp etter seg når de er ferdig. Kan anbefales.

Christopher, Snarøya, 25. mai 2018

Planere og legge ferdigplen ca 100m2

Er veldig fornøyd med Vukas og teamet til George! De snudde seg raskt da de forsto at jobben hastet, og fikk jobben utført uken etter jeg spurte de. De har lagt ferdigplen hos oss. Og det var ganske krevende område å få planert etter dreneringen i fjor høst. Vi er veldig godt fornøyd, de gjorde jobben raskt og effektivt og prisen ble som avtalt på forhånd. Jeg anbefaler absolutt Vukas til hageoppdrag og liknende.

Simen, Billingstad, 24. mai 2018

Legging av ca 60-70 kvm ferdigplen

Bra utført jobb til avtalt tid.

Christian, Røyken, 15. mai 2018

Beskjæring av 2 plommetrær

Vi fikk godt inntrykk av bedriften, men var ikke til stede da jobben ble gjort (beskjæring av tre frukttrær) og har heller ikke sett resultatene av beskjæringen på sikt. Så langt vi kan vurdere ser det uansett skikkelig ut, arbeidet ble gjennomført raskt og alt ble ryddet pent vekk. Vi fikk dessuten noen gode råd på veien. Vi skal ikke se bort fra at vi kontakter Vukas igjen.

Pernille, Snarøya, 4. mai 2018

Granitt trapp

VUKAS er kommet med det beste tilbudet etter en befaring med flere leverandører. Deretter, har vi vært i kontakt flere ganger for å justere teknisk detaljene og de satt i gang arbeider i oktober og ble ferdige etter 2 uker. God dialog underveis både muntlig og skriftlig fra alle medarbeiderne. Jeg er svært fornøyd med jobben som ble utført. Bare et minus poeng: ønsket at prisendringer blir varslet skriftlig. Mvh, Yoann.

Yoann, Røyken, 21. jan. 2018

Sesong - klipping av gress for sameie

Vi anbefaler Vukas på det varmeste. De levere etter avtale og vi er svært fornøyd med gressklippingen de har utført for vårt sameiet. Hilsen Kirkerudbakken Sameiet,Vøyenenga.

Anne-Brit, Vøyenenga, 12. jan. 2018

Gartner / treplanting

Meget fornøyd med arbeidet som er utført. Vi fikk gode råd og veiledning, samt arbeidet ble utført meget rask! Vi anbefaler dette firmaet.

Kristine, Haslum, 9. jan. 2018

Paving of garden

George and his team delivered great quality and agreed price. We were kept informed when changes needed to be made. We could also count on the team for expert advice on how to proceed with this task.

Oma, Heggedal, 6. nov. 2017

Fjerne jord og legge pukk i bed for kunstgress.

Bra utført jobb etter avtalt tid og pris.

Lars, Oslo, 22. okt. 2017

Støttemur

Vukas leverte støttemur og gjerde raskt og effektivt og i god kvalitet. Men de måtte purres på tilbud og kontrakt og derfor blir det ikke full pott på stjerner.

Camilla, Heggedal, 9. okt. 2017

Vaktmester og alt-mulig mann

Veldig hyggelige og dyktige folk! George og gjengen hans har allerede hjulpet meg med flere arbeider i hagen og vi har en lang liste over fremtidige prosjekter og arbeidsoppgaver. Jeg kan gi Vukas mine varmeste anbefalinger!

Rannveig, Nesøya, 26. sep. 2017

Renovering av gressplen og hekk og planting

Vuaks AS framstod profesjonell i tilbud og gjennomføringsprosessen. De har utført godt arbeid og de er hyggelige folk å ha i området når de utførte oppdraget.

Ragnar, Kolsås, 13. sep. 2017

Legging av ny gressplen

Jobben ble utført av Vukas AS i juli 2017 og undertegnede er svært fornøyd med resultatet. Legging av plen ser man først resultatet av etter en tid. Vukas AS var dyktig til å kommunisere om praktiske løsninger og forslag som bidro til et godt resultat.

Finn, Oslo, 29. aug. 2017

Graving og fjerning av masse,hovedsakelig jord og røtter

Kom til avtalt tid og gjorde jobben nøyaktig som beskrevet til forhåndsavtalt pris! Anbefales og jeg vil bruke Vukas igjen selv ved neste anledning. Morsomt at mittanbud.no fungerer!

Jarand, Stabekk, 28. aug. 2017

Planering av hage + fjerning av røtter og steiner

Meget fornøyd med George og gjengen. Kom til avtalt tid og gjorde en god jobb. Vil anbefale bedriften til andre, og kommer til å bruke de igjen.

Terje, Snarøya, 26. juli 2017

Beplantning i skråning

Vukas gjennomførte jobben på upåklagelig vis og til avtalt tid og pris. Hyggelige og hardt arbeidende karer som leverte i henhold til beskrivelsen. De var lydhøre i forhold til våre ønsker og kom med forslag og innspill underveis. Kan trygt anbefale Vukas til alle som ønsker profesjonell bistand i hagen.

Øystein, Oslo, 24. juli 2017

Renovering bakgård

Bra arbeid og bra kommunikasjon om jobben, pris og tid.

Luuk, Oslo, 5. juli 2017

Rydding i hage

Jobben er gjennomført og vi er fornøyd med det.

Marta, Vestby, 25. juni 2017

Ferdigplen og jord - tilbud om levering,klargjøring og legging

VUKAS AS har under hele prosessen vært fantastiske å samarbeide med. Fra befaring, til oppdatering av oppdrag, seriøs og konkurransedyktig på pris, god oppfølgning underveis i prosessen, raske svar og fleksibel holdning. Arbeidet som er gjennomført er av veldig bra kvalitet og håndverket er upåklagelig. Vi kommer til å benytte Vulas neste gang vi skal gjøre større ting i hage.

Tommy, Høvik, 10. juni 2017

Hageprosjekt tomannsbolig

Super fornøyd med arbeidet Vukas AS gjorde med vår hage. Behagelige å forholde seg til, og holder deg orientert underveis i prosjektet. Anbefales på det sterkeste. Anette Waaler og Simon Strande.

Anette, Asker, 25. mai 2017

Planting av hekk,ca 35 meter

Vukas AS gjorde en kjempegod jobb hjemme hos oss! Jobben ble gjort til avtalt tid, til avtalt pris, alt i henhold til avtale. Jeg anbefaler bedriften på det sterkeste!

Kristine, Nesbru, 18. april 2017

Stubbefresing

Vukas gjorde en utmerket jobb med å frese to store stubber i hagen vår. De kom og utførte jobben til og med før avtalt tid, uten noen problemer. Anbefales varmt.

Erik, Slependen, 9. april 2017

Beskjæring av trær

Veldig godt fornøyd med jobben og med prisen. Presise og veldige ordentlige, kompetente og hyggelige folk. Vil gjerne bruke dem igjen, og anbefaler gjerne.

Runa, Oslo, 28. mars 2017

Trefelling

Meget bra utført jobb til en rimelig pris. Alt ryddet og fjernet. Kan anbefale dem på det varmeste.

Geir-Tommy, Fetsund, 24. mars 2017

Graving i hage for klargjøring til plen og hekk

Veldig godt nøgd med George og Vukas AS. Dei var blant dei beste på pris, og gjorde ein prikkfri jobb. Både rydding av gamalt område og 'oppbygging' av nytt uteområde med miks av ferdigplen, hekk, grasfrø, planering og bygging av lysgrav blei veldig flott. Særs lett å kommunisera med George, noko vi la vekt på i val av leverandør.

Jakob, Stabekk, 23. mars 2017

Kutte og rette av stor tuja-hekk

Fornøyd med jobben. Fint og profesjonelt utført. Kom til avtalt tid. Hyggelig kontakt underveis. Raskt svar på henvendelser.

Øystein, Oslo, 18. mars 2017

7 trær må hogges

Dyktig, effektiv, ryddig, behagelig.

Silje, Hønefoss, 14. jan. 2017

Felling og beskjæring av trær og busker

Vukas har gjort en veldig kjapp og god jobb hos oss. De har ryddet og felt små trær og busker langs yttersiden av gjerdet mot vegen,trimmet 3 store trær i hagen og beskåret 3-4 frukttrær. Alt er ryddet og kjørt bort. Alt til en pris vi fornøyd med. Arbeidet ble profesjonelt utført. Vi fikk vinterrabatt på 15 %. George er et hyggelig bekjentskap . Jeg kan trygt anbefale han til andre.

Sidsel, Nesbru, 23. des. 2016

Kutte ned trær og fraktes bort

Selv om trærne sto veldig nær både hus og ledninger ble jobben meget godt utført på en proff måte. Kommunikasjonen med bedriften har vært veldig god helt fra jeg kontaktet dem til jobben ble utført. Jeg er meget fornøyd med oppdraget.

Anna, Krokkleiva, 18. des. 2016

Opparbeiding av 2 parkeringsplasser

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Hyggelige folk som utførte pent arbeid til avtalt tid og pris.

Christian, Oslo, 22. nov. 2016

Trefelling og rydding

Rask, trygg og blid. Firma kom på befaring kjapt, på et tidspunkt som passet meg. 7 store grantrær og ett bøketre ble seksjonsfelt på en dag, på en svært bratt og kronglete tomt. Det kaller jeg effektiv jobbing. Utførte jobben med fult fokus på sikkerhet (har en vei nedenfor tomten der kubbene ikke måtte falle).

Johan, Lommedalen, 1. nov. 2016

Legging av ferdigplen,grus i innkjørsel og kanstein

Vukas gjorde en meget god jobb og er veldig behagelige å jobbe med. Følger opp underveis samt etter at jobben er gjort. Resultatet ble meget bra.

Svein, Oslo, 14. okt. 2016

Gartneroppgaver.

Vi hadde en hage som var helt overgrodd, hvor vi hadde en del idéer som vi ønsket gjennomført. Vi fikk George på befaring, og valgte å benytte dette firmaet. Mye skulle gjøres, og etter halvannen ukes tid sto hagen ferdig. Kan trygt anbefales.

Beate, Lommedalen, 2. okt. 2016

Felling/trimming av trær og busker pluss litt planering

Vukas AS gjorde jobben på en meget tilfredstillinde måte. Leverte på avtalt tid og pris. God og tillitsfull kommunikasjon. Vi hadde en liten missforståelse i oppdraget som det ble ordnet raskt opp i. Kan anbefales.

Thomas, Jar, 28. sep. 2016

Total renovering av plen

Plenen skulle total renoveres: bort med gammel plen, stubbefresing samt fjerning av et tre, og tilslutt legge ny ferdigplen. Ble forsinket grunnet feil på utstyr som måtte på verksted, men endte opp med avslag i prisen, så dette ordnet seg. Arbeidet ble utført og vi sitter igjen med en nydelig ny plen. Er veldig fornøyd, kjempe hyggelige. Kan anbefales! Skal bruke de igjen til neste år til å legge ny terrasse.

Anniken, Vøyenenga, 27. sep. 2016

Felling av tre

Disse guttene anbefaler jeg. Hyggelig og utførte felling av trærne iht avtale og en god pris. Hadde en god måte å kommunisere på, ett godt valg for dere som vil felle trær uten problemer. Kom tilbake å kuttet mer av stammen mot bakken uten tillegg i pris, god service. Anbefales på det sterkeste!

Helge, Klokkarstua, 7. sep. 2016

Legge ferdigplan samt fylle opp med matjord.

Fantastisk service! Guttene kom før de skulle og gjorde en meget bra jobb. Blide og hyggelige var det også. Jeg kan på det varmeste anbefale Vukas AS.

Hugo, Skjetten, 5. sep. 2016

Trefelling

Rask tilbakemelding og ryddig prosess både før, under og etter avsluttet arbeide. Rett og slett profesjonelt utført av fagfolk. Nå nyter jeg en resultatet av felte trær, tynning av trær og busker og reduksjon av trekroner. I tillegg ble f. Eks. Hekk klippet uten at dette var en del av avtalen. Anbefales på det sterkeste! ! !

Bjarne, Jar, 10. aug. 2016

Ferdigplen 70 kvm inkl ca 10 cm jord

Punktlig, høflig og organisert. Gjorde en bra jobb til en god pris. Raskt og effektivt. Anbefales!

Anniken, Oslo, 10. aug. 2016

Støttemur og stubbefresing

Blid fyr, god service. Måtte vente litt på grunn av maskinfeil, men fikk hyggelig rabatt i stedet.

Audun, Slependen, 25. juli 2016

Stubbefresing

Bra utført jobb.

Jan, Oslo, 22. juli 2016

Det skal felles 5 -6 store trær på privat eiendom

Flinke og effektive.

Hans, Filtvet, 14. juli 2016

Beskjære 78 meter thujahekk

Meget bra utført arbeid. Fikk beskjært en Thujahekk som var blitt alt for stor. 3 mann utførte arbeidet på hekken som var 80 m lang og 3 m høy på en dag. Meget bra beskjært hekk nå 180 cm høy, samt at de ryddet opp alt etter seg. Anbefaler dette firmaet!

Magnus, Lillestrøm, 13. juli 2016

Felle epletre og frese bort stubbe/røtter

Veldig fornøyd! Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Bruker absolutt Vertical Access igjen ved en senere anledning!

Haakon, Jar, 12. juli 2016

Klippe ca 20 meter hekk.

Dette var en utmerket utført jobb! Det er full skår på alle punkter fra meg. Alt er utført til avtalt tid, pris og ikke mist alt er ryddet og utrolig strøkent når jobben var ferdig. Dette firmaet kan anbefales og ikke minst veldig høflige og hyggelige.

Ann, Tranby, 7. juli 2016

Fjerne gammel plen,legge pukk og subbus,legging av ferdigplen.

Godt gjennomført til avtalt pris og tid!

Knut, Oslo, 7. juli 2016

Beskjære /klippe hekk +fjerne 2 trær

Raske og flinke. Gjorde pent arbeid.

Kirsti, Drammen, 3. juli 2016

Felle bjørketre

Kan anbefale Vertical Access. Ble veldig godt fornøyd med jobben de utførte hos oss. Kommer til å benytte oss av dette firmaet ved en senere anledning.

Nina, Solbergelva, 2. juli 2016

Trefelling

Meget flink og ordentlig firma for trefelling :).

Moe, Stabekk, 26. juni 2016

Felle trør med rotfjerning og kløyving til ved

George kom rakst på befaring og gav konkurransedyktig pris under denne. Utførte jobben profesjonelt og effektivt. Hyggelig og imøtekommende folk. Kan absolutt anbefales.

Anders, Asker, 9. juni 2016

Ny plen i hagen

Veldig hyggelig mann, veldig god pris, jobben ble utført veldig bra. Jeg er veldig fornøyd.

The, Lillestrøm, 7. juni 2016

Legge rullegress/ferdigplen i asker‏

Absolutt å anbefale! De var pålitelige, hyggelige & fleksible. Ble veldig bra, vi var t. O. M. Positivt overrasket & er fl. Uker senere fremdeles meget fornøyde. Absolutt ingenting å klage på. Ggjennomført til avt. Tid/pris. Kommer til å hyre disse igjen.

Sinan, Asker, 31. mai 2016

Trefelling

De hadde mye å gjøre, men det var ingen hast hos meg! Jobben ble utført etter avtale, og jeg er veldig fornøyd med oppryddingen og resultatet. Kan uten problem anbefale Vertical Access til andre.

Lasse, Horten, 30. mai 2016

Felle og bortkjøring av tre

Godt utført jobb, ble litt forsinkelse ifht avtale.

Marius, Oslo, 28. mai 2016

Felling av noen tujaer,frese opp røtter. vertical access har fått oppdraget.

Jobben er gjort og jeg er veldig fornøyd. Dette firmaet vil jeg bruke om igjen.

Ann-Karin, Drammen, 22. mai 2016

Felling av tuja i hage

Hyggelig erfaring. God informasjon i forkant av avtalen. Raskt utført og ryddet opp etterpå.

Ellen, Hokksund, 21. mai 2016

Felle og fjerne to trær

Felling av to trær. Jobb utført på en god og ryddig måte!

Finn, Oslo, 21. mai 2016

Hagearbeid

Flinke karer! Kom som avtalt og gjorde jobben raskt og effektivt.

Morten, Oslo, 20. mai 2016

Trefelling og stubbfres

Veldig bra gjennomført! Jobben bestod av felling av ca 16 store trær med mye stubbefresing. Jobben ble gjort som avtalt. Kan sterkt anbefales!

Elisabeth, Holmsbu, 27. april 2016

Beskjære løvhekk

60m løvhekk som ikke hadde vært pleid riktig de siste årene ble beskåret meget profesjonelt og akkurat slik vi hadde avtalt. Grener ble flist opp eller bortkjørt. Anbefales!

Søren, Stabekk, 25. april 2016

Felle 2 bjørketrær og stubbefresing

Vi hadde 2 høye trær hvorav den ene sto nær en strømledning. Felling ble utført på en svært profesjonell måte uten noe som helst problemer eller skader. Veden ble kuttet opp til riktig lengde og håndterbar størrelse. Anbefales!

Søren, Stabekk, 25. april 2016

To bjørketrær skal felles

Svært fornøyd! Vennlige, effektive og profesjonelle. Allerede booket til nytt oppdrag.

Nora, Bekkestua, 31. mars 2016

Reparasjon av pipe og takstein

Grundig jobb levert på kort tid til konkurransedyktig pris. Enkle å kommunisere med. Totalt problemfri gjennomføring.

Audun, Oslo, 30. mars 2016

Haster. fjerne løs murstein fra tak

Raskt levert fra hyggelige folk. Anbefales!

Audun, Oslo, 14. mars 2016

12 trestubber stubbfreses

De stubbfreste 12 trestubber til avtalt pris til avtalt tid, de gjorde akkurat som avtalt. Som kunde er jeg fornøyd!

Kristina, Husøysund, 9. des. 2015

Planering av tomt og retting av støttemur

En godt utført jobb! Pålitelig og dyktig håndtverker. Tusen takk! (Det må nevnes at ikke hele jobben er ferdig. Etter avtale skal planering utføres senere).

Anita, Strømmen, 3. des. 2015

Kappe ned ca. 8-10 meter eiketra

Jobben ble utført perfekt av to hyggelige karer som jobbet nonstop til treet var felt og kuttet opp. Disse kan anbefales på det sterkeste.

Vegard, Strømmen, 2. des. 2015

Felle to trær

Var redd jeg måtte felle trærne, da de var for store, men fikk råd om at de kunne beskjæres istedenfor. Resultatet ble over all forventning, trærne ser helt naturlige ut, men er blitt mindre og nettere. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

Arnhild, Lørenskog, 26. nov. 2015

Felle bjørk i hage

Profesjonell og hyggelig. Arbeidet raskt og effektivt. Kappet opp stokker i passe lengder, og gjorde i grunnen mer enn forventet. Kan absolutt anbefales.

Knut, Høvik, 25. nov. 2015

Beskjære og felle trær

Jobben ble gjort på en utmerket måte og til avtalt pris og på avtalt tid. Kan anbefales.

Tore, Nesbru, 23. nov. 2015

Trefelling,bortkjøring,oppvarming til ved,stubbfresing

Vertikal gjorde en utmerket jobb. De felte 5 store bjørketrær og en stor gran som stod trangt mellom hus, ledninger og veier. Alt gikk raskt og effektivt,men allikevel rolig og trygt. Jobben ble levert til avtalt pris og tidspunkt. Jeg anbefaler firmaet.

Øystein, Rælingen, 20. nov. 2015

Felling av to trær.

Bra jobb gjennomført til riktig tid til en fornuftig pris. Hyggelig og serviceinnstilt. Anbefales.

Mari, Asker, 2. nov. 2015

Felling av tre trær

Helt topp service! ! Anbefales på det sterkeste.

Morten, Nesøya, 31. okt. 2015

Fjerne thuja

Vi hadde litt dårlig kommunikasjon underveis, men Vertical Access er opptatt av å ha fornøyde kunder og tilbød å utbedre resultatet slik at vi ble fornøyd.

Vegar, Drammen, 30. okt. 2015

Felling av trær og bortkjøring

Hyggelige/flinke/ effektive ! Kan absolutt anbefales!

Trude, Oslo, 29. okt. 2015

Opprydning av uteområdet

Veldig fornøyd med arbeidet. Alt gikk etter avtalt plan.

Stiansen, Oslo, 23. okt. 2015

Fjerne 2 trær

Topp jobb, utført enligt avtale og alt under sikre omstendigheter. Anbefales videre.

Peter, Drammen, 5. okt. 2015

Gammel overgrodd hage trenger renovering og muligens etter hvert ny look

De møtte til avtalt tid, de jobbet effektivt og var veldig hyggelige. Jobben ble utført etter avtale. Etterpå ryddet de og gjorde det pent etter seg. Jeg er fornøyd og vurderer booke de for flere oppdrag.

Hege, Drammen, 1. okt. 2015

Felle trær

Av flere tilbud vi innhentet var dette best på pris og de gjorde en glimrende jobb. Det var store trær som ble felt på en trygg måte uten å lage skade på gressplenen. Jobbet effektivt og ryddet meget pent. Kan trygt anbefale George og Vertical Acce.

Espen, Vollen, 23. sep. 2015

Rydde blomsterbed og beskjære busker

Georg har gjort en god jobb, og hagen ble veldig fin! Han tar initiativ selv slik at det ikke oppstår unødvendig tidsforbruk på diskusjon. Jeg kan anbefale han videre!

Jan-Erik, Hosle, 23. sep. 2015

Planere og plante hekk ++

Leverte i henhold til tilbud og innenfor avtalt pris. Arbeidet er av god kvalitet. Anbefales!

Frode, Jessheim, 14. sep. 2015

Felle og bortkjøring av trær

Kom til avtale tid. God pris. Proff! !

Moises, Hvam, 8. sep. 2015

Fjerne tuva og div busker - legge plen

Ingenting å utsette - ubetinget positivt Superhyggelig fyr og gjorde en glimrende jobb til avtalt tid og fin pris.

Kevin, Kurland, 4. sep. 2015

Felling av 4 trær på eidsfoss

Flott utført jobb! Her ble alt utført til vår fulle tilfredshet. God fokus på sikker gjennomføring og alt ryddet fint opp. Vi vil gjerne gi våre beste anbefalinger for andre tilsvarende oppdrag. Karstein Svartangen.

Karstein, Eidsfoss, 3. sep. 2015

Lett trefelling av tuja og epletre

Fantastisk god service 100% pålitelig. Presis for befaringsoppmøtet og jobbstart Kjempeflott og rimelig gjort, raskt med skikkelig opprydding etter seg Anbefales på det sterkeste :) :) Mvh Erik Alfredsen 48177996 (kan kontaktes som referanse hvis b.

Erik, Hønefoss, 18. aug. 2015

Ny plen over eksisterende + thujahekk

Jeg er veldig fornøyd med jobben som Vertical Access gjorde her. De var hyggelige, effektive og dyktige i sitt fag. Når prisen i tillegg var god har jeg ingen annen grunn enn å være veldig fornøyd!

Anders, Ås, 18. aug. 2015

Plenklipp jar

Super job - well done.

Trym, Jar, 14. aug. 2015

5 store trær pluss litt småkjafs ønskes revet og kjørt vekk eller stablet.

Jobben ble utført på en sikker måte. De ga den beste prisen etter "budrunde". Arbeidet ble utført til avtalt tid.

Mikkel, Stabekk, 9. aug. 2015

Trefelling av høy tuja

Vertical Access fjernet en ca 7 meter høy tuja på en trygg og god måte. Georg kom til avtalt tid og utførte jobben raskt. Vi kommer til å bruke George på eventuelle andre trefellings oppdrag, kan trygt anbefale han.

Kine, Strømmen, 6. aug. 2015

Trefelling og fjerning

George er veldig flink. Han kom på befaring raskt og hadde flere alternativer å løse oppgavene på. Han startet jobben raskt og gjennomførte til avtalt tid og pris. Han var meget dyktig i faget og kan anbefale han både til trefelling og beplanting.

Tor, Sætre, 28. juli 2015

12 trær - delvis i nærheten av bygg

Meget bra jobb. Ryddet pent etter seg. God pris. Behagelig å forholde seg til. Enkel å få tak i både på telefon og sms.

Silje, Hønefoss, 26. juli 2015
Vis flere evalueringer

Kart