NORDISK UTEMILJØ AS

4.8 (108 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
 • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
 • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
 • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

NORDISK UTEMILJØ AS

ANLEGGSGARTNER/LANDSKAPSENTREPRENØRERVi følger nøye med på utviklingen av Coronaviruset og har tatt forhåndsregler for å hindre smittespredning.

Driften går hovedsakelig som normalt. Vi har vurdert det slik at de som jobber ute med grøtdrift ikke utgjør noe særlig fare for spredning av smitte, Men vi følger med og retter oss etter myndighetenes råd.

For oss som må ut å møte kunder på befaringer ønsker vi å redusere sannsynligheten for smitte med å la være å håndhilse og holde en trygg avstand.

Hvis kunder ønsker en befaring over telefon kan vi gjøre det. Med dagen teknologi er det ingen problem å vurdere jobber og priser på arbeid uten å være i direkte kontakt med kunden. Vi tar gjerne imot bilder og kartutsnitt på e-post eller SMS.Vennlig hilsen Nordisk Utemiljø AS

Vukas AS er en landskapsentreprenører. Vi har høye kompetanse med planering av tomt og legging av ferdig plen. Vi tar på oss mange forskellige oppdragene, hagene som har vokst for mye da kan vi kommer med mange andre løsninger for hagen din.

Hardt / myk landscaping (Landscaping er et engelskord, og beskriver omformingen av utomhusarealer.

Det er nettopp dette vi gjør

Noen av våre tjenester

- Ferdig plen/kunstgress
- Planering og avretting
- Alt av mur- og steinarbeider
- Beplanting og grøntanlegg
- Lekerplass

Drift og vedlikehold i sommer

- Våre driftsavtaler omfatter blant annet klipping, vanning, sesongplanting, tre- og gresspleie, feiing og renholdstjenester


Vinter drift


- Våre driftsavtaler omfatter brøyting og strøing

TREPLEIE/TREFELLING

VUKAS AS har høy fagbrev og kompetanse innen trepleie og trefelling. Vi kan fjerne store trær som står tett inntil bygninger, inne i bygårder eller andre utilgjengelige plasser. Vi har bred erfaring med følgende type oppdrag:

- Demontering/ seksjonsfelling med klatrer, inklusiv heising og nedfiring av seksjoner.

- Stubbefresing

VUKAS har den nødvendige kompetanse, utdanning og erfaring til å ta godt vare på trærne dine. Vi tilbyr fagmessig utførelse av beskjæring og avstivning av trær. Vi anbefale ikke topping av trær eller andre ødeleggende praksis. Ved hjelp av våre avdelinger kan vi levere et helhetlig produkt til en konkurransedyktig pris.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 07
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften