Siste evalueringer (6)

Renovasjon av bad

Strålende utført. Espen kom med gide innspill for hva man kunne og ikke burde gjøre i et bad fra 60-70-tt, fant en løsning for bad med mange kriker og kroker. Raskt i gang og fort ferdig, ryddig arbeidsplass og meget hyggelig samarbeid.

Kadri Sæthre, 30. mai 2017

Total oppussing av bad/vaskerom

Veldig fornøyd med jobben Espen Jordan har utført og koordinert has meg, på denne totale oppussingen/rehabiliteringen av et gammelt vaskerom. Strålende fornøyd med resultatet, samt med den effektive gjennomføringen. Han selv om dem han bruker står på for å få ting gjort, og er raske med å be om innspill og avklaringer da det var nødvendig. Veldig dyktige håndverkere, som løste store og små utfordringer. Kan trygt anbefale Jordan VVS!

Lasse Flåt Isaksen, 28. mars 2017

Helrenovering av lite bad i hus fra 50-tallet,sandvika

Godt utført arbeid helt etter avtale. God og tett oppfølging underveis i prosessen. Anbefales.

Martin Wingaard, 28. okt. 2016

Skifte en stoppekran.

Meget sympatisk rørlegger. Tok raskt kontakt med oss. Fant en løsning på problemet vårt og utførte jobben raskt og ryddig. Kom til avtalt tid. Trenger vi en rørlegger igjen, så vet vi hvem vi skal kontakte. Espen Jordan kan virkelig anbefales! Prisen er ok.

Sonnhild Marks, 3. nov. 2015

Koble opp oppvaskmaskin og blandebatteri på nytt kjøkken

Rask tilbakemelding, hyggelig og effektiv kar. Jobben ble gjort til avtalt tid og beløp. Vi møtte på noen hindringer underveis med noen rør osv, men dette løste han lett og uten at det ble dyrt for meg :) veldig fornøyd med jobben og kan absolutt anbefales videre :).

Christoffer Veby, 20. sep. 2015

Bh-spile i vaskemaskin

Eneste som svarte, men hadde alt ordnet opp når jeg fikk svar:).

Sarah Lea, 10. sep. 2015
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Jordan VVS AS

5.0 6 evalueringer Flateby

Fridén Eiendom AS

  Flateby

Tekniske Konsulenttjenester AS

4.8 49 evalueringer Ytre enebakk