Siste evalueringer (36)

Maling av hus

Extremt bra resultat. Billig. Hygglige folk og er opptatt av at du skal være fornøgd. Annbefaler alvekas AS til de meste av arbeidsoppdrag.

Fredrik, Longva, 11. sep. 2021

Bytte kledning og vindu

Flinke og effektive karer. De byttet vindu og kledning på huset. Jobben ble gjort som vi ønsket til en fornuftig pris. Anbefaler Alvekas til andre.

Henny, Ålesund, 26. juni 2020

Oppsetting/ renovering av naust

Terningkast 6.

Christian, Valderøya, 9. juni 2020

Bygging av ca 70 kvm terrasse

Arbeidet utført på en profesjonell måte, med god kommunikasjon underveis . Levert til rett tid og pris som avtalt. Vi vil benytte Alvekas AS ved framtidige oppdrag.

Lars, Ålesund, 5. juni 2020

Bytte terrassebord

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dyktige håndtverkere.

Eirik, Ålesund, 22. mai 2020

Lage parkeringsplass

Raskt og effektivt👍.

Arne, Valderøya, 17. feb. 2020

Ny veranda,skifte kledning osv på en vegg

Topp kvalitet, bra utført arbeid både på vegg og veranda, effektive og nøgne arbeidere. . Veldig fernøgd med resultatet! Anbefales! !

Marius, Vikebukt, 28. okt. 2019

Sette ca 300 meter kantstein

Fikk satt kantstein langs vei. Jobben ble nøyaktig og fint utført.

Eide, Eidsbygda, 22. okt. 2019

Innrede loft enebolig husgatevegen 48 haramsøy

Dette er andre jobben Alvekas utfører for meg. Jeg er kjempefornøyd på kvaliteten av arbeidet, og arbeidet ble utført innen avtalt tid. Jeg vil benytte Alvekas ved en senere anledning.

Asbjørn, Ålesund, 20. sep. 2019

Bygge gjesterom i hjørnet av stuen.

Flinke og effektive folk med lang erfaring. Har nettopp brukt firmaet til en jobb som tok 3 dager. Vi avtalte en makspris på forhånd med estimert tidsbruk, og de leverte både til avtalt pris og med avtalt tidsbruk. Fornøyd kunde, vil bruke samme firma til neste prosjekt også.

Espen, Valderøya, 7. juli 2019

Maling av bygg

Alvekas AS gjorde en meget god jobb med maling av Gunnabuda på Longva, som er en stor og høy trebygning. Jeg er veldig godt fornøyd med at de tar sikkerheten på alvor og er nøye med at alle de ansatte har de nødvendige stillaskurs. I tillegg tok de imot innspill fra meg underveis og utførte også noen nødvendige reparasjoner på bygget (snekring av vinduslister og utbytting av noen panelbord). Arbeidet ble utført i en periode med skiftende vær, og jeg er veldig fornøyd med at de ble ferdig med hele jobben før vinteren. Bygget ble malt med to strøk på både vegger og vindu, og det ble gjort skikkelig arbeid. Alvekas AS anbefales!

Gunnabuda, Longva, 2. juli 2019

Skifte kledning på hus

Leigde inn Alvekas AS for å skifte kledning, etterisolere, bytte vindu og innvendig arbeid. Godt nøgd fra første møte. Spesielt godt fornøgd med kvaliteten på arbeidet og måten snekkerane løyste ulike utfordringer, samt at dei var ryddig og hadde god kommunikasjon(engelsk) underveis. Dersom det var naudsynt med norsk kommunikasjon(svært sjeldent), så var det kun ein telefonsamtale unna. Eg opplevde arbeidslaget som var hos oss for å vere særs opptatt av punktligheit og effektivitet. Dei var også veldig ryddige og avtalar oss vart gjort undervegs gjenspeilar også pålitligheita deira. Kjempefornøgd med valet og at den gode kjensla fra første møtet har vedvart gjennom heile oppdragstida.

Rebecca, Brattvåg, 28. juni 2019

Skifte bordklednin,isolere,2 vinduer og ytterdør

Jobben var skifte bordkledning/etterisolere utbygg, skifte 2 vindu og ytterdør. De utførte jobben raskt som var veldig viktig for meg. Pris og kvalitet på arbeidet var også bra. Er veldig fornøyd og vil bruke de igjen seinere.

Asbjørn, Haramsøy, 26. juni 2019

Lage terasse fra 0. demontere den gamle,lage alt på nytt (tilfare,terasebord

Tenkte at man kunne velge v flere alternativer på spørsmål "Hva er du spesielt fornøyd med". Det er fordi alt, både kvalitet på arbeidet, kommunikasjon, pålitelighet og effektivitet, prisen, ryddighet var på høyeste nivå. Vi takker til Alvekas AS for arbeid utført i avtalt tid (uansett værforhold), teamet som Alvydas har, er kjempe flinke. Veldig bra kommunikasjon, helt fra begynnelsen. Ingen "skjulte kostnader" alltid veldig klart tilbakemelding, informasjon underveis, klare svar på spørsmål. Jobber raskt og effektivt i det, Elvydas, kom for å kontrollere løpende og hjelpe til. Kan definitivt anbefales og vi skal selv bruke dem igjen for andre typer arbeid.

Kristina, Ålesund, 18. juni 2019

Belegningsstein

Vi kan anbefale Alvekas AS på det varmeste. De gjorde en fantastisk jobb. De gjennomførte til avtalt tid, hyggelige og kompetente. Her er det mange håndtverkere som har mye å lære. De la over 200m2 belegningsstein og resultatet er strålende!

Egil, Ålesund, 21. mai 2019

Bytte ut parkett til laminat gulv og listverk på et soverom

Veldig fornøyd med arbeid og prisen på oppussing av soverommet. Byttet ut parkett og malte vegger på to dager med kvalitetsarbeid.

Adrian, Ålesund, 3. mai 2019

Bygge 4 komplette utleiehytter a 33 kvm

Karen fra Alvekas ble vår håndtlanger. Den oppgaven utførte han perfekt sammen med vår mann. Kommunikasjonen med Alvekas, fakturering og amdre ting fungerte helt perfekt. Alt i alt meget godt fornøyd.

Gjerdset, Åndalsnes, 22. april 2019

Påbygg +skifte av kledning

Meget fornøyd med både pris, gjennomføring og punktlighet. Det ble underveis avtalt en del tilleggsarbeid som ble tatt på strak arm. God oppfølging hele veien og svært hyggelige arbeidere. Kan absolutt anbefales.

Andre, Ålesund, 8. april 2019

Graving og fjerning av masse

Veldig godt fornøyd med utført arbeid. Kan absolutt anbefales.

Per, Elnesvågen, 13. jan. 2019

Drenering av enebolig

Veldig godt fornøyd med jobben som er utført og kvaliteten på arbeidet. Firmaet var best på pris av flere tilbydere og utførte jobben til avtalt pris. Både ledelsen og ansatte er veldig positive og serviceinnstilt. Ettersom husdrenering utføres på litt ulike måter, burde vi avklart dette litt bedre før oppstart, fortløpende avklaringer under bygging ble fulgt opp. Med våre erfaringer, kan vi anbefale firmaet på det varmeste.

Siv, Molde, 18. okt. 2018

Skifte bordkledning og etterisolere

Meget fornøyd med valget av Alvekas til å utføre jobben. Det tok litt tid før de kunne starte, grunnet stor oppdragsmengde(meget godt tegn) men vi var villige til å vente da daglig leder gjorde et veldig godt inntrykk på befaringen. Vi avtalte pris og estimert timebruk og de overholdt dette med god margin. Dyktige håndverkere som kom med gode innspill underveis. Kommer garantert til å bruke Alvekas igjen og anbefaler de lett til andre!

Jan-Tore, Ålesund, 11. okt. 2018

Støyping av plate

Anbefaler Alvekas. Eg bestilte fin finish på støypt plate og fekk det. Arbeidet vart utført på ein super måte!

Sindre, Ålesund, 10. okt. 2018

Bytte tak,hytte på fjellet kring 50 kvm

Ny tekking tak gamal hytte; veldig god kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon med kontaktperson , god pris. Godt fortjent fem stjerner; kan anbefalast.

Magnus, Ålesund, 2. okt. 2018

Mur og drenering i innkjørsel

På tross av skikkelig dårlig vær i perioder har de gjort en meget bra jobb. Professjonelle fagfolk som gir gode råd og yter det lille ekstra. Kan så absolutt gi dem de beste anbefalinger.

Lauvstad, Averøy, 29. sep. 2018

Fjerne eternitt,etterisolere,bytte vinduer,legge asfaltplater lekter og bordkledning

Utrolig bra service og meget dyktige folk:) anbefales:).

Sindre, Mjosundet, 29. sep. 2018

Bytte av 4 vinduer enebolig

Er veldig fornøyd. Jobben ble utført i hht avtale, og vi hadde god kontakt med firmaet fra begynnelse til slutt. Anbefales.

Anne, Ålesund, 26. sep. 2018

Legge terrasse 140 m2

Dyktige, trivelege og ærlege håndverker! Dei kom med gode råd og forslag både i forkant og undervegs. Godt utført arbeid innan avtalt tid. Vi vil garantert bruke dei fleire gongar!

Malin, Skodje, 10. sep. 2018

Maling - leilighet 80 kvm + vinduer

Arbeidet ble utført i henhold til avtale. Meget ryddig prosess og håndverksmessig god utførelse av arbeidet. Anbefaler Alvekas anvendt til lignende oppdrag. Svein-Rune Johannessen.

Svein-Rune, Ålesund, 7. sep. 2018

Ny bordkledning

Alvekas er et firma som jeg trygr kan anbefale til andre. De har dyktige snekkere som utførte prosjektet på en veldig tilfredsstillende måte. Kommunikasjon ; Firmaet har en norsk representant som kommuniserer med sine engelsktalende arbeidere.

May, Åndalsnes, 23. juli 2018

Legging av belegningsstein ca 155 kvadrat meter

Det var gjordt eit veldig godt arbeid og god service. God kontakt med firmaet både før (under planlegginga) under og etter at arbeidet var utførdt. Eg er veldig fornøgd. Terje E. Pettersen.

Terje, Ørsta, 20. juli 2018

Grunnarbeid og muring

Alvekas utvidet vår parkeringsplass med å grave ut en god del masse, la opp ekstra drenering, fylte i pukk, komprimerte, satte opp 30x1m natursteinsmur med to vinkler og fullførte parkeringsplassen med grus. Hyggelige, flinke og meget nøyne arbeidere. Kjapp til å levere anbud og fleksibel for variasjons-ordrer underveis. Anbefales!

Kristoffer, Skodje, 27. juni 2018

Riving av hytte

Alt skjedde i henhold til avtale.

Ole, Averøy, 22. juni 2018

Rehabilitering av hytte i surnadal kommune

Topp leveranse!

Erlend, Surnadal, 16. juni 2018

Oppsett av natursteinmur.

Flinke kara.

Ronald, Valderøya, 28. mai 2018

Graving - i forbindelse med drenering og rep. mur

Raske og effektive. Bra arbeid.

Henning, Ålesund, 24. mai 2018

Planke

Flinke snekkera.

Emil, Harøy, 7. mars 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Alvekas AS

4.9 36 evalueringer Harøy

Salhus VVS AS

4.9 98 evalueringer Salhus

JR Larsen VVS AS

4.8 54 evalueringer Vestnes