BYGGTEKNISK AS

4.8 (10 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Nordmarka 18A, 5211 Os
  • Åpent i dag til klokken 22
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

BYGGTEKNISK AS

Byggteknisk as
har tverrfaglig byggteknisk kompetanse opparbeidet gjennom 28 år i spekteret fra nybygg til rehabilitering og gjenoppbygging etter vann og brannskader. Dette gir ikke bare dokumentsjon på en bred og langvarig erfaring, både praktisk og teoretisk, men garanterer for en spesialkompetanse som er unik. Denne kompetansen har sitt utgangspunkt i maler- og byggtapetsererfaget, murerfaget, tømrer, radonekspertise, Fagskole ingeniør i bygg og anlegg og arbeidserfaring som f.eks. distriktssjef hos Weber. Sistnevnte har gitt Byggteknisk as også en erfaring i å undervise og utføre en konsulentvirksomhet som både er teoretisk og praktisk i alle Webers mineralske produkter og løsninger. Dette kommer i tillegg til den erfaring vi besitter som tidligere distriktssjef hos gulvprodusenten Forbo med teknisk salg av gulvbelegg, tepper og inngangssystemer. Videre har vi erfaring med radonsikring av boliger i fra omfattende arbeidspraksis i Effecta.as. Utvilsomt skal du som kunde føle deg trygg på og vi kan garantere at vi bistår deg som konsulent eller gjennom utførende tjenester når det gjelder forhold til valg av løsninger og materialer for ditt eksisterende bygg eller planlagte prosjekt.
Byggteknisk.as leverer rådgivning innenfor ovenfornevnte fagfelt innen byggtekniske problemområder ? både på konsulentsiden og entreprenørsiden. Hvis du ikke står overfor lett og overflatisk arbeid med oppussing så kan du i det minste høre med oss helt uforpliktende om du er avhengig av veiledning, konsulentarbeid eller at vi går inn og utfører hovedparten av jobben. Vi er svært fleksible og tilrettelegger alt innenfor kundens behov, økonomiske rammer og spesielle ønsker når det gjelder form og fremtoning. Dessuten så er vi, som vi har fått mye tilbakemeldinger på av tidligere kunder, stabile og opererer med en selvsagt forutsigbarhet, vi svarer alltid innen kort tid og er alltid rettet mot kundens ønsker. Byggteknisk.as har en stor bredde i sine tjenester og alt av konsultasjon eller arbeid og entreprenørvirksomhet skjer uti fra dine premisser. På websiden vår får du et generelt innblikk i det vi kan tilby, men ta kontakt sånn at vi kan gjøre en vurdering av dine behov, hvor mye det haster og i hvor stor grad du vil være avhengig av vår ekspertise og kompetanse.

- Gulvavretting
- Gulvbelegg, tepper og inngangsystemer
- Membransystemer/Taktekking
- Rehabilitering av mur og betong konstruksjoner.
- Radon sikring av eldre og nye hus
- Epoxy
-Rehab av våtrom
- For mer informasjon se: WWW.BYGGTEKNISK.AS

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Åpent i dag til klokken 22

Kontakt bedriften