Siste evalueringer (21)

Bryllupsfotografering

Vi benyttet Tanya til å fotografere våre brudebilder. Helt fra første mail til levering av bildene, har kommunikasjonen vært svært god og hyggelig. Underveis i fotograferingen tok Tanya regi i de sitasjonen vi hadde behov for det og klarte å skape en uformell setting som gjorde det komportabelt å ta bilder. Vi ble veldig imponert og svært fornøyd når vi så bildene, utrolig flotte! Vi vil på det varmeste anbefale Tanya videre til alle 😊.

Linda, Sylling, 9. nov. 2020

Fotografering i bryllup

Vi engasjerte Tanya til å fotografere i bryllupet vårt. Dessverre måtte vi avlyse pga. Covid-19, men vil likevel gi Tanya full score for ryddig og god kommunikasjon underveis. Vi tar kontakt når ny dato er bestemt!

Stig, Oslo, 2. mars 2020

Fotografering av matretter i oslo

Tanya kom ut som klart best kvalifisert.

Elisabeth, Oslo, 14. nov. 2019

Bryllups fotograf

Vi var så heldig å ha henne som fotograf under bryllupet vårt. God kommunikasjon hele veien, og gjorde gode forberedelser til dagen sammen med oss. På bryllupsdagen ble alt gjort som planlagt, var veldig profesjonell og hadde mange gode bildeideer. Kjempebra pris, og hun jobbet 30 min lengre enn avtalen gratis. Resultatet ble mange flotte bilder, og vi fikk noen bilder gratis utover den avtalen vi hadde. Vi er veldig fornøyd, og kan anbefale henne på det sterkeste.

Emir, Skedsmokorset, 8. okt. 2019

Fotograf ifm konfirmasjon

Svært flotte bilder. Vanskelig å velge fra så mye bra bilder.

Trond, Oslo, 26. aug. 2019

Fotografering konfirmasjon

Veldig profesjonelt gjennomført jobb. Ryddig og hyggelig kommunikasjon hele veien. Super gjennomføring av selve fotograferingen. Enkel prosess for å velge bilder og å få bildene levert. Og bildene ble veldig fine. Prisen var også fin. Kan anbefales.

Arve, Oslo, 17. aug. 2019

Fotograf til bryllup

Tanya tok bilder i bryllupet vårt, under vielsen og portrettbilder etterpå. Vi er veldig fornøyd med jobben og bildene, og prisen var også lav. Vi gir Tanya våre varmeste anbefalinger.

Leena, Oslo, 25. juni 2019

Bryllupsfotografering

Tanya tok bilder av oss på vår bryllupsdag. Vi er strålende fornøyd med både gjennomføring på selve dagen og bildene vi har fått! Enkelt og hyggelig å kommunisere med Tanya både før, under og etter fotografering. Høy kvalitet på leveranse til en veldig god pris. Vi er veldig fornøyd og anbefaler Tanya gjerne til bryllupsfotografering!

Kristoffer, Oslo, 20. juni 2019

Fotograf til bryllup

Vi valgte Tanya som fotograf til vår store bryllupsdag og angrer ikke et sekund! Her får du en fotograf som virkelig brenner for jobben sin, legger hele sjela si i å få bra bilder og leverer et fantastisk resultatet ! Vi er så fornøyd med bildene og følte vi virkelig fikk valuta for pengene :) Hun klarer å fange de små øyeblikkene som er så verdifulle å ha til senere. Anbefaler Tanya som fotograf på det varmeste:).

Ida, Drammen, 15. april 2019

Brylupsfotografering

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med at vi valgte Tanya til å være vår fotograf! Planleggingen, gjennomføringen og resultatet til slutt var over all forventning. Hun møtte oss en stund før den store dagen, og vi besøkte kirken, lokasjonen for fotosession og festlokalene og lagde en detaljert plan for selve dagen. Når dagen kom fulgte Tanya planen til punkt å prikke og ga oss alle bildene vi ønsket. Hun fikk med alle hendelsene underveis, vi fikk bilder av alle gjestene og i tillegg fikk hun mange blinkskudd som fanget noen fantastiske øyeblikk! Vi er også veldig fornøyd med redigeringen av bildene og ikke minst prisen. Anbefales på det sterkeste.

Morten, Mjøndalen, 13. feb. 2019

Bryllupsfotografering

Vi er veldig fornøyde med kommunikasjonen underveis og de endelige bildene. God kvalitet til en bra pris. Kan anbefales.

Tov, Oslo, 22. jan. 2019

Ønsker fotografering av baby rundt 2-3 mnd alder

Avtalte raskt dato for fotografering. God pris med tanke på innhold i pakke.

Lina, Oslo, 21. des. 2018

Profesjonell fotografering av ansatte på tannklinikken vår. både enkelbilder og gruppebilde.

Er veldig fornøyd med arbeidet til Tanya. Hun er veldig opp detaljeorientert og er oppriktig engasjert og interessert i faget sitt. Ingenting å klage på pris heller. Kommer til å bruke henne fremover.

Neddersan, Oslo, 12. des. 2018

Miljøbilder av en leilighet

Tanya var effektiv, møte opp til riktig tid, ga gode forslag når vi trengte det og leverte etter avtale. Vi er kjempefornøyd med samarbeidet.

Anthony, Oslo, 23. nov. 2018

Bryllupsfotografering

Tanya ga oss et godt tilbud på fotgrafering av vielse og bryllupsbilder. Hun har et godt øye for detaljer og det virker som hun ønsker å gjøre en god jobb. Vi er veldig fornøyd med valget av fotograf og kan gjerne anbefale henne til andre.

Kaya, Vestby, 18. nov. 2018

Bryllupsfotograf

Vi hadde Tanya som fotograf i vårt bryllup og til å ta brudebilder av oss. Vi kunne ikke vært mer fornøyd på noen måte, fantastiske bilder og alt levert til avtalt pris og med en kvalitet og førsteklasses service hele veien. Hun var alltid presis i oppmøte og levering av bilder/video. Vi er super fornøyde med bildene hun tok av oss og ikke minst til den veldig fine pakken vi fikk samt pris. Vil anbefale å bruke Tanya på det varmeste! :).

Lars, Sørumsand, 7. nov. 2018

Fotograf til bryllup

Tanya fotograferte vårt bryllup og vi var veldig fornøyd! Vi likte godt hennes kreative innspill til bildene, både knyttet til posering og bakgrunn. Resultatet ble veldig bra! Tanya er serviceinnstilt og erfaren - og oppfølgingen både før, under og etter selve bryllupsdagen har vært fantastisk.

Benedicte, Oslo, 7. okt. 2018

Fotograf til bryllupet vårt

Tanya var fotograf i bryllupet vårt og dåpen til vår sønn i august i år. Vi er veldig fornøyde med Tanya. Hun gjorde en fantastisk jobb fra start til slutt, og bildene ble kjempefine. Under middagen gikk hun rundt og tok bilder av gjestene, mens hun bærte min baby slik at jeg skulle få spise litt. Det var utrolig snilt av henne! Hun strakk seg langt for å gjøre oss fornøyde, og vi kan på det varmeste anbefale Tanya som fotograf.

Annette, Oslo, 15. sep. 2018

Bryllupsfotografering

Meget profesjonelt utført. Rask og effektiv etterbehandling. Fleksibel i løsninger og under gjennomføringen. Konkurransedyktige priser og gode pakkeløsninger i etterkant. Anbefales på det sterkeste!

Henrik, Asker, 24. april 2018

Bryllupsfotgraf 18.08.2018 oslo

Tanya var lett å samarbeide med og hun var meget kreativ. Vi er glad vi valgte henne som fotograf i vårt bryllup. Hun er også svært serviceminded både før, under og etter avsluttet oppdrag. Vi ble veldig fornøyd med de fine bildene og vi kan trygt anbefale henne.

G., Oslo, 19. feb. 2018

Fotograf til bryllup

Veldig fornøyd, profesjonell til avtalt pris.

Kjell, Fetsund, 26. jan. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Ospix Tanya S Wallin

5.0 21 evalueringer Stabekk

Naustvik Consulting

  Stabekk

Ecfoto Cortes

5.0 8 evalueringer Sandvika