Siste evalueringer (42)

Installasjon av (motordrevet) avtrekk /ventilasjon på bad,toalett og kjøkken

Jobben utført ryddig og til avtalt pris!

Sanel Vuckovic, 25. juni 2020

Radonsanering

Fikk installert radonsug i kjeller. Vi er veldig fornøyde med jobben. God jobb, veldig greie å kommunisere med underveis og effektive. God pris, betalte det som var avtalt, ingen skjulte kostnader. Kan virkelig anbefales.

Sofia Hagström, 8. juni 2020

Rengjøre ventilasjons anlegg

Veldig hyggelig folk. Bra tempo på jobben.

Stian Tjøtta, 7. april 2020

Ventilasjonsanlegg bolig

Fikk montert Flexit ventilasjonsanlegg og er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Kan anbefale Smartvent AS.

Christopher Teigen, 24. mars 2020

Muggsopp

Jeg synes de var utrolig flinke og hørte på hva jeg hadde og si og tok det seriøst. Takker for god hjelp, anbefales videre👍🏻.

Sarah Nilsen, 13. jan. 2020

Ventilasjon

Har akkurat fått installert balansert ventilasjon i boligen. Er veldig fornøyd med alt, både kommunikasjon før, under og etter, påliteligheten, oppryddingen etterpå, pris og resultatet. Ingenting å utsette, og ville absolutt brukt disse igjen! 😃.

Wenche Shrestha-brekke, 22. nov. 2019

Utredning av ventilasjonsbehov nyoppusset eldre enebolig

Meget god kommunikasjon og løsningsorienterte forslag i forkant av jobben. Raskt og proft gjennomført til avtalt tid, og til stipulert kost. Anbefales!

Christer-andre Refsland Larsen, 11. nov. 2019

Service og reparasjon

Hyggelige folk, rimelige priser, arbeid gjennomført så godt det lot seg gjøre med de uventede problemene som dukket opp.

Hanne Marita Nilsen, 2. nov. 2019

Balansert ventilasjon til 120kvm bolig

God kommunikasjon, hyggelige folk, leverte bra produkt til tiden avtalt.

Ole Christian Gether, 16. okt. 2019

Blåseisolering av kaldloft.

God kommunikasjon hele veien. Ga tilbakemelding på dårlig utført ventilasjon montering, som noen andre hadde gjort. Slik at de andre måtte komme å rette opp. Kom som avtalt, og fakturaen var som avtalt på forhånd. Veldig fornøyd.

Magnus Hagen Marcussen, 10. sep. 2019

Balansert ventilasjon og varmepumpe luft til luft

Fullførte ikke installasjon av støvsugerlist på kjøkken. Dette måtte tas selv. Kabler til hang var ikke festet skikkelig.

Christopher J Hermanstad, 26. april 2019

Stiller oss undrende til at ikke vi har hørt om noe av dette før nå? Jobben ble utført for snart 3 år siden og vi har hatt en god dialog etter dette med forespørsel om flere oppdrag for deg så denne evalueringen er lite logisk fremsatt. Vi skjønner ikke hva du mener med kablene,men støvsugerlista var vi hele tiden enige om at du skulle ta selv da kjøkkenet skulle monteres på et senere tidspunkt og du visste ikke eksakt hvor du ville ha den.når vi så allikavel var innom for å regulere inn anlegget gjorde vi det for deg men kjøkkenet var feilmontert så du skulle bytte ut lista den skulle festes i.dette er ikke vår feil,vi kan ikke påta oss ansvaret for andre håndtverkeres feil.

SMARTVENT AS 26. april 2019

Ventilasjonsanlegg i enebolig

Greit gjennomført til en fin pris.

Even Winther Nilsen, 15. april 2019

Montering av lunos e2 standard miniventilasjon i fire rom

Firmaet har installert Lunos 2e-vifter i huset mitt. To vifter ble plassert i gamle, tette ventiler, to ble kjerneboret i ulik høyde, og en ble plassert svært uheldig og stikk i strid med monteringsanvisningene. Støv ble ikke støvsugd opp, og ikke kostet på utsiden av huset. I Follo tingrett ble jeg tilkjent erstatning, men firmaet nektet å betale. Da jeg purret sendte de faktura for befaringen, og en truende e-post. Saken er meldt til politiet.

Bjørg Oppedal, 1. juni 2018

Når du ikke følger normale prosedyrer etter forbrukerkjøpsloven og blant annet nekter oss og rette opp påståtte feil,gjør du det vanskelig for deg selv. Var det et register for å advare andre firmaer mot slike kunder som deg ville vi utvilsomt meldt deg inn der. Du tapte i både forbrukerrådet og for brukertvistutvalget,eneste grunnen til at du "vant" i tingretten var en fraværsdom som er anket. Nei vi tok betalt for våre tjenester,nok en løgn.

SMARTVENT AS 1. juni 2018

Balansert ventilasjon til ca 100 m2 enebolig

Fantastiske gutter som gjorde en super jobb. Alt fungerte tipp topp fra tilbud, kontraktskriving og utførelse av jobben. Kan virkelig anbefale dette firma og vil bruke de på vedlikehold også. Tommel opp!

Vibeke Helen Pedersen, 10. mai 2018

Ny avtrekksvifte på kjøkkenet

Veldig godt fornøyd med jobben.

Anne Hove Sunnarvik, 27. mars 2018

Balansert ventilasjon på enebolig - drammen

Vi er kjempefornøyd med vårt ventilasjonsanlegg fra Flexit som ble installert på en utmerket måte av Smart Ventilasjon. Selv om de er lokalisert i Kristiansand og vårt prosjekt er i Drammen ble jobben utført på avtalt tidspunkt uten noen ekstra kostnad eller misforståelser. De utfører jobber på hele Østlandet. Kan anbefale disse fleksible og løsningsorienterte gutta til andre.

Steinar Lyngaas, 14. mars 2018

Ventilasjon

Svært god erfaring med Smart Ventilasjon: -grundig befaring med forslag til forskjellige løsninger -god og rask informasjon, tilbud samme dag -gjennomføring til avtalt tid og pris -konkurransedyktig pris Hyggelige karer som jeg gjerne bruker igjen.

Geir Evensen, 9. nov. 2017

Trenger befaring og innstallering av ventilasjon

Rask befaring. Imøtekommende og gode løsninger. Veldig fornøyd med resultatet etter innstallasjon av balansert ventilasjon.

Sverre P Solheim, 21. aug. 2017

Installasjon av balansert ventilasjon i eksisterende leilighet

Skal ha pluss for rask respons i forkant av arbeidet. Utførelse av arbeid var middels og utført med en nøyaktighet som Var under forventning. Nye hull bør anvises. Et hull på vegg ble påtatt og jeg forlangte at det måtte flyttes da det kom i konflikt med skap. Oppkobling av viftene mot mitt trådløse nett klarte de rett og slett ikke å få til. Jeg endte med å gjøre det selv. Det var ikke noe feil med nettverket, kun inkompetanse.

Terje Fiskvikterje Fiskvik, 18. aug. 2017

Hei.til vårt forsvar må jeg nesten frem fakta også: 1: vi ble fortalt at veggen var tykkere enn den i realiteten var,da ble det trangt om plassen til den ene viften.dette ble du forklart. 2: ved innvendig hulltaking ble det påvist el kabler i det området du ville ha ventilen i.dette ble påvist med 2 detektorer,vi tar ikke hull og risikerer erstatningsansvar når det klart var kabler der.men vi kunne gitt deg beskjed å latt deg ta avgjørelsen.

SMARTVENT AS 19. aug. 2017

Rens av ventilasjonskanaler

Veldigt bra! Våre kanaler var veldigt skitten nå kan vi atme bedre.

Raija Seppala, 21. juni 2017

Balansert ventilasjon enebolig 160m2

Jeg er fornøyd med jobben til avtalt pris og tid. En del detaljer kunne forbedres.

Julian Zec, 1. mai 2017

Ventilasjon balansert

Levering i henhold til avtale og pris.

Magne Urke Krumsvik, 3. mars 2017

Ventilasjon i bolig

Smart Ventilasjon AS gjennomførte jobben på en profesjonell måte. Jeg kommer til å bruke dem igjen.

Are Kristiansen, 7. jan. 2017

Sette inn ventiler på 4 soverom

Gjorde jobben raskt, til avtalt tid og pris. Støvsuget også byggestøv og ryddet opp etter seg.

Ingvill Velde, 29. nov. 2016

Balansert ventilasjon

Levering og ettermontering av balansert ventilasjon i enebolig. Jobb utført iht. Avtale og avtalt pris. Innhentet tilbud fra flere selskaper og for ulike systemer, og Smart Ventilasjon gav meget konkurransedyktig pris. De responderte raskt hele veien, både på Mitt Anbud, befaring og på e-post. Jobben ble etter min vurdering profesjonelt utført og jeg er meget godt fornøyd med resultatet. Jeg kan trygt anbefale dette selskapet til andre.

Pål Larsen, 21. nov. 2016

Skifte balansert ventilasjonsanlegg

Ventilasjonsanlegget ble skiftet som avtalt, men de installerte ny styringsenhet i et helt annet rom enn avtalt og etterlot et hull i taket til kaldloftet som er vesentlig større enn ledningen. Det medfører at vi må tette dette selv og fjerne samt tette hull hvor den gamle styringsenheten fremdeles står (hvor det er ledningsrør opp til taket inni veggen). Fuktstyringen de installerte på det ene badet står også helt skjevt. Slurvete utført arbeid.

Magnus Gøranson, 10. nov. 2016

Balansert ventilasjon i enebolig

Kjempebra utført! La opp balansert ventilasjon i enebolig fra 1930, med aggregat på kaldloft. Punktlige, ryddige og hyggelige. Anbefales på det varmeste.

Sigurd Fjerdingen, 4. okt. 2016

Bytte defekt ventilasjonsanlegg med varmeveksler

Firmaet gjennomførte oppdraget som avtalt og jeg er godt fornøyd med resultatet. Dette er seriøse, dyktige og hardarbeidende karer som får min anbefaling. Ville benyttet samme firma om jeg skulle valgt på nytt.

Eivind Amsrud, 3. okt. 2016

Ettermontering av balansert ventilasjon i bolig på 170 m2 bolig

Hyggelige og flinke folk, bra kommunikasjon og resultat. Kan trygt anbefales!

Kim Adrian Betti, 26. sep. 2016

Ventilasjonsanlegg

Utmerket arbeid. Det oppstod en del uforutsette problemer, som de har vært meget behjelpelige med å få ordnet. Anbefales!

Geir Gjervold Høybjør, 22. juni 2016

Balansert ventilasjon privat enebolig

Ble avtalt en pris og prisen var den som ble avtalt. Inne klimaet i boligen min var svært dårlig. Etter å få montert balansert ventilasjon har inneklimaet blitt veldig bra. Firma som virkelilig kan jobben sin. Veldig fornøyd.

Fredrik Andersen, 31. mai 2016

Installere balansert ventilasjon i enebolig

Effektive, presise, kunnskapsrike og hyggelige!

Kristian Olaus Stoll, 30. mai 2016

Installasjon av balansert ventilasjon i enebolig.

Til tross for flere utfordringer i det litt eldre huset så klarte Frode og Runar installere bra bolig ventilasjon anlegg, rør og innkassering. Dyktige, hard-arbeidende og hyggelige folk.

Gael Pouzerate, 30. mai 2016

Utbedre ventilasjon i hus og diverse snekkerarbeid.

Hei. Hadde fem selskaper på befaring på jobben, men følte straks det var noe ekstra med denne gjengen! De var veldig hyggelige og imøtekommende i forhold til våre ønsker av plassering og oppføring av rørganger, de kom med gode råd og tips om andre deler av huset som burde utbedres og de ga tilbud raskt. De var ikke billigst, men for meg som utdannet ingeniør er det like viktig å kunne stole på fagfolkene. Disse overgikk våre forventinger! ! !

Harald Magistad, 5. april 2016

Ventilasjonsanlegg

Tusen takk til Smart-Ventilasjon AS som er raske og svært ekspeditte. Jobben ble gjort som avtalt og til avtalt pris. Mvh Hege Aamo Thomassen.

Hege Aamo Thomassen, 29. mars 2016

Prosjektering,salg og evt. montering av balansert ventilasjon i enebolig.

Artige karer, som gjorde en grundig og god jobb. Raskt og effektivt. Og helt i henhold til avtale.

Lasse Bakke, 21. feb. 2016

Krypkjeller

Hei! Veldig hyggelig firma, jobb ble gjort som avtalt. Dyktig folk og erfaring, med godt service. Anbefaler. . Tjener 5 stjerner. Takk Smart-Ventilasjons AS.

Nguyentuan@live.no, 8. feb. 2016

Ventilation air duct pipe cleaning

Very good service.

Xin Xing Og Øyvind Haram, 9. nov. 2015

Ventilasjon

Har fått montert balansert ventilasjon, og er veldig fornøyde! Merket forskjell på luften med en gang! God og rask service, og dyktige folk! Anbefales! :).

Kjersti Sellevåg, 2. okt. 2015

Ventilasjon leilighet

Vil bare fortelle hvor fornøyd jeg er,og hvor mye bedre inneklima jeg har fått etter at jeg har fått innstalert lunos. Hadde alt for lite lufting ble det påvist etter et problem med vedfyring. Tok da kontakt med smart-ventilasjon as. Fikk et annbud,og det kom to hyggelige karer å innstalerte lunos. Merket nesten umiddelbart stor forandring. Lettere å puste,mindre støv,ja det ble en helt ny tilværelse for meg. Stor takk til guttene i Smart-Ventilasjon.

Karin Faremo, 3. aug. 2015

Haster!! legge lister på bad.

Flott arbeid og gjort til avtalt pris og tid selvom jeg tustet med materialene! Veldig fornøyd med tålmodig snekker.

Liv Thorbjørnsen, 15. juli 2015

Legging av laminat gulv i stua

Anbefales :).

Abdullah Younas, 13. juli 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart