Siste evalueringer (11)

Overflate-oppussing av 70 kvadrats leilighet i bergen sentrum

Jeg pusset opp leiligheten min (totalrenovering), og dette ble gjennomført Amber Bygg. Amber bygg er løsningsorienterte, ryddige og flinke karer som får jobben gjort effektivt. De er konkurransedyktige på pris og flinke til å holde dialog underveis i arbeidet. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet deres og kan absolutt anbefale dem videre.

Stian Kavli, 9. juni 2019

Legge laminat

Legging av 60m2 laminat samt fjerning av gammel parkett i stue og kjøkken med fjerning og påsetting av listverk. Meget fornøyd med pris, kvalitet og tidsbruk.

Kjell Petter Mathisen, 1. nov. 2018

Bytte 2/3 vinduer

Vi er veldig fornøyd med arbeidet de gjorde med å skifte ut 3 vinduer hos oss. Vinduene var bra kvalitet på også. De var fleksible på dager de kunne jobbe. De måtte også bytte ut noen fliser på badet når de skiftet det ene vinduet og det gjorde de bra også. De kjørte fra butikk til butikk for å finne de riktige de flisene. De er nøye Eneste vi trekker litt for var litt på kommunikasjonen underveis i arbeidet. De kunne tatt kontakt med oss litt oftere når de visste mer om jobben. Innkjøp av ting til jobben. Hvis de var litt forsinket. Så ble litt venting av og til. Hadde de bare sagt ifra om de tingene så hadde vi vært veldig fornøyd. Pris ok. Kvalitet og godt utført arbeid. Flinke folk!

Kenneth Aase, 16. okt. 2018

Bygging av ett gjerde

Gjerdebygging matte avlyses begrunn av trøbbel med en nabo og byggetillatelsen. Vi avtalte da, at Amber Bygg kunne male huset isteden og dette ble utført meget bra til en rimelig pris. Kan anbefales !

Fred Franke, 13. okt. 2018

Bytte av vinduer og ytterdør

Amber Bygg byttet tre vinduer og monterte ny ytterdør. Begge arbeiderne framsto som faglig sterke og profesjonelle og gjorde sitt beste for at jeg skulle være fornøyd med jobben. Jeg er veldig fornøyd med jobben de gjorde og sluttresultatet. Jeg kommer til å bruke Amber Bygg på videre prosjekter i huset og kan trygt anbefale disse til andre.

Mats Flaathe Aune, 5. okt. 2018

Utebod

Super forøyd, både utførelse, oppmøte, tidsbruk og ikke minst prisen. De var mer enn nøye, det viktigste for dem var at jeg ble fornøyd, holdt informert og tok jobben seriøst på alle måter. Vil absolutt anbefale Amber Bygg.

Rita Ramsevik, 22. sep. 2018

Dele av vegg og montere benke plate

Veldig fin jobb, fikk gjennomarbeidet løsning og godt håndtverk! Veldig fornøyd med firmaet.

Laila Stokkevåg, 25. feb. 2018

Maling mm av ca 500 kvm kontor/fabrikklokaler

Amberbygg As gjorde en utmerket jobb, de stilte opp på kort varsel, stod gjerne på ekstra enkelte kvelder og ordnet mange utfordrende oppgaver. De gjorde godt og nøyaktig maler og tømrerarbeid. Lasermåling ble brukt på alt. Jeg kan trygt anbefale dem.

Thomas Jensen, 18. nov. 2016

Listing av stue,kjøkken og 2 soverom

Godt førnøyd med pris og kvalitet på arbeid. Startet på jobben på kort varsel, var høflig og grei å forholde seg til og ryddet fint etter seg. Kan anbefales.

Jostein Remme, 2. mai 2016

Bygge inngangsparti

Kjapp og effektiv jobb utført. Veldig fornøyd med det som har blitt gjort og kan anbefale videre.

Torbjørn Hausberg, 22. april 2016

Parkett og malerarbeid. snarest!

Flinke og effektive fagmenn! Rimelige.

Tb Rørteknikk As, 5. aug. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart