DANIELJJ DANIEL JAHRØ JENSEN

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

DANIELJJ DANIEL JAHRØ JENSEN

Jeg spesialiserer meg på Wordpress-baserte nettsteder, og utvikler skreddersydde løsninger både for bedrifter og privatpersoner. Dette være seg presentasjonssider for bedrifter, porteføljesider, nettbutikker, blogger osv.


Jeg kan levere tilbud både med fastpris og timepris, og leverer rimelige løsninger av høy kvalitet - til avtalt tid.


Hvilken grad av innflytelse du/dere vil ha over utseende og funksjonalitet bestemmer du som kunde selv, men jeg bidrar gjerne med innspill til gode og hensiktsmessige løsninger for deg eller din bedrift.


Wordpress er et av verdens desidert mest utbredte publiseringsløsninger, og innebærer at du får et trygt og driftssikkert nettsted, med et brukervennlig administrasjonspanel. Hvilke instillingsmuligheter nettstedet skal ha er i stor grad opp til deg selv å bestemme. Ellers gir løsningen rom for nærmeste uendelige tilpasningsmuligheter, helt fra et enkelt nettsted med én liten tekst - til et omfattende nettsted med nettbutikk, blogg, portefølge, spesialtilpassede undersider også videre.


Jeg har tatt flere webutviklingsfag ved HiST (Høgskolen i Sør-Trøndelag), og behersker HTML, PHP, Javascript/jQuery og CSS, i tillegg til Adobe Photoshop og Illustrator. Jeg har mange års erfaring med utvikling av nettløsninger, og har alltid som mål å levere en løsning som imponerer, både med hensyn til pris og resultat. Ta gjerne kontakt med meg for et uforpliktende tilbud.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften