Siste evalueringer (18)

Oljebehandle ca 75m2 eikeparkett

Meget godt fornøyd med jobben. Kom på avtalt tid, og utførte jobben til avtalt pris. Et lite minus for at han brukte et annet produkt enn hva han i tilbudet skulle bruke.

Bredo André Borstad, 27. des. 2015

Slipe og olje/lakkere 35m2 eikeparket/plank

Var litt uheldig med slipingen i starten, men ordnet veldig bra opp og resultatet ble strålende! Takk for en bra jobb.

Pål Solli, 11. des. 2014

Sliping av eikeparkett

Kom hjem fra ferie til et nytt gulv. Meget godt utført arbeid, til rett tid og rett pris.

Hans Torgersen, 28. nov. 2014

Sliping av parkett

Han tok rask kontakt. Veldig hyggelig, hadde god greie på det han gjorde. Gjorde jobben raskt og effektivt. Veldig grei å samarbeide med, veldig fornøyd med resultatet til en ok pris. Anbefales på det varmeste!

Magne Gundersen, 18. okt. 2014

Sliping og lakking av parkett

Her ble det gjort en rask og god jobb. Ingen problem å anbefale videre.

Monica Albert, 7. sep. 2014

Gulvsliping

Jobben var sliping og lakking av eikeparkett. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og jeg fikk flotte, nye gulv. Anbefales. Randi Bones, Langhus.

Randi Bones, 2. sep. 2014

Sliping og lakkering av eikeparkett,30 kvm

Klepp Parkettsliperi utførte en veldig god jobb ved å slippe ca 30 kvm parkett gulv hos oss. Klepp møtte til avtalte tider ved befaring, oppstart slip og lakk, samt var ferdig i god tid den dagen som var avtalt. Pris som avtalt, ikke billigst - ikke dyrest, du får god valuta for pengene og resultatet er overbevisende. Anbefales å hyre Klepp til jobben !

Dag Kristoffersen, 8. des. 2013

Sliping parkettgulv

Vi er meget godt fornøyd med arbeidet som Klepps Parkettsliperi utførte. Befaringen ble foretatt som avtalt. Arbeidet med sliping og lakkering av gulv i entre og stue på ca 50 kvm ble utført fagmessig. 3 strøk i avtalt farge og kvalitet. Vi er meget godt fornøyd med våre "nye" og flotte gulv.

Mai Gidske, 19. sep. 2013

Parkettsliping

Vi er veldig fornøyd med resultatet! Bedriften var en av de få som tok seg tid til å komme på befaring, noe jeg anså som viktig for å avklare eventuelle forhold som jeg ikke hadde tenkt på. Befaringen ga et meget positivt inntrykk, og bedriften ble valgt på grunnlag av dette og evalueringer fra tidligere kunder. Han møtte til avtalt tid både til befaring, og da jobben skulle utføres. Jeg anbefaler gjerne Klepps Parkettsliperi til andre!

Arne B. Kielland, 3. aug. 2013

Sliping og lakkering av 53 m2 parkettgulv i enebolig i fetsund

Klepps Parkettsliperi gjorde en meget bra jobb. Vi er 100% fornøyd med resultatet og arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. Anbefales! Med hilsen Kari hermansen.

Kari Hermansen, 11. juli 2013

Sliping av parkett

Klepp reparerte vannskade i eikeparketten, deretter ble gulvet slipt og lakket 3 ganger. Vi er svært fornøyd med resultatet. Klepp viste seg å være pålitelig og gjennomførte arbeidet raskt. Vi gir Klepp våre beste anbefalinger. Ebbe Schnitler, Strand/Høvik.

Ebbe Schnitler, 16. nov. 2012

Gulvsliping

Meget fornøyd med godt utført jobb og god kommunikasjon. Kom til avtalt tid og fikk en akseptabel pris.

Wenche Tellefsen Tetoka, 22. juni 2012

Sliping og lakkering av parkett i stue,ca 40 kvadratmeter

Klepp Parkettsliperi gjorde en kjempeflott jobb med gulvet vårt, vi kunne ikke vært mer fornøyde! Godt med en håndverker som kommer nøyaktig når han sier, rydder fint og er ferdig til avtalt tid! Prisen hans var helt grei i forhold til de andre anbudene vi mottok (8-10 stk), Klepp's kan absolutt anbefales!

Ingerid Smith, 10. nov. 2011

Takk for fin anbefaling. Klepp

Klepps Parkettsliperi 10. nov. 2011

Sliping og lakking av 55-60kvm parkett

Takk til Klepp for en god jobb. Jobben ble utført glimrende, til avtalt tid og avtalt pris.

Bjørnar Movik, 27. okt. 2011

Sliping og lakkering av gamle tregulv

Seriøs kontakt i forkant. Kort befaring fredag, oppstart mandag. Ferdig en dag før forventet. Topp resultat, bedre enn vi turte håpe på. Pris fastsatt på forhånd og denne var lavere enn mange andre aktører. Kan anbefales på det sterkeste. Vi kommer til å benytte Klepp igjen for sliping av 2 etasje.

Karin Reinhardtsen, 17. mai 2011

Sliping av parkettgulv og trapp

Jeg er veldig godt fornøyd. Oppfattet prisen som en snitt i markedet ( motatte tilbud). Rask respons og raskt utført arbeid. Resultatet var helt perfekt og kan virkelig anbefale til andre.

Anonym, 11. des. 2010

Sliping og lakkering av gulv(ca 40 kvadratmeter) og trapp

Kvaliteten på jobben var veldig bra og forventingene ble innfridd. De utførte jobben til avtalt tid og pris. Jeg kan anbefale Klepps Parkettsliperi til alle som vurderer å bruke dem!

Simen Fraser, 10. des. 2010

Sliping av parkett

.

Magne Lien, 16. okt. 2010
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

NORGULV '' AS

4.6 561 evalueringerBetalt Flateby

Fiskebeinparkett AS

4.6 480 evalueringer Oslo

Kvikk Parkettsliperi Jahush Kuka

4.9 470 evalueringer Oslo