Siste evalueringer (8)

Feste takplater

Levert som avtalt, til en grei pris.

Kjøstel, Askim, 4. des. 2018

Legging av isola powertrekk.

Bare en ting å si. . . . . . KJEMPEFORNØYD. Gutta som var her var utrolig effektive. Alt gikk som avtalt med leder Erik Sørlie. Kan varmt anbefale dette firma.

Egil, Degernes, 10. juli 2018

Legge nytt tak.

For meg var pris, kunnskap og pålitelighet en vesentlig sak jeg var nødt til å ha. Jeg fikk en del henvendelser og jeg gjorde bakgrunnsjekk på en håndfull. Valget landa på Tecta Tak. Og jeg er storfornøyd! Jeg kommer ikke til å lete etter andre firmaer så lenge disse gutta kan gjøre jobben. De var pålitelig til beinet og dønn seriøs i faget sitt. Prisen inneholdt alt, ikke noe tull og var veldig konkurransedyktig. Ikke nøl, ring dem!

Per, Fredrikstad, 29. mai 2018

Taktekking,papp,90 m2,hvaler

Kontakten var seriøs og effektiv. Firmaet ga tilbud på det jeg spurte om og forsøkte ikke å gjøre jobben mer omfattende enn nødvendig. Så langt jeg kan vurdere er jobben utført i beste kvalitet. Prisen var den rimeligste jeg kunne finne blant aktuelle firmaer.

Arne, Vesterøy, 29. sep. 2017

Bytte av tak på enebolig

Jobben ble utført til avtalt tid, pris og kvalitet. Vi kan anbefale Tecta til andre kunder. Vi har leid dem inn igjen til annet oppdrag.

Betzy, Sarpsborg, 27. aug. 2017

Omtekking av tak + utbedring av 2/4 raftekasser

Kompetente, pålitelige, fleksible, raske og ikke minst riktig priset. Mine varmeste anbefalinger!

Eirik, Moss, 22. mai 2017

Skifte takrenner

Utførte jobben tilfredsstillende. Ryddet etter seg i henhold til avtale og prisen var ok. Vi er fornøyd med leveransen.

Birgitte, Gressvik, 13. okt. 2016

Legge ny takpapp

Erik på Tecta Tak Øst ga på befaringen umiddelbart et solid inntrykk, og tilbudet kom raskt etter at vi var ferdige. De startet også opp arbeide til avtalt tid, og det ble gjort ferdige i løpet av få dager. Arbeidene ser for meg ut til å være utført helt fagmessig, så jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Faktura stemte 100% med tilbudet, og for egen del vil jeg anbefale dette firmaet for andre som har behov for deres tjenester. Per A Nygaar.

Per, Son, 5. okt. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

NOR-POL AS

4.9 7 evalueringerBetalt Greåker

Jans Byggeservice & Sønn AS

4.5 55 evalueringer Rygge

Schmidt Bygningsentreprenør ENK.

4.8 28 evalueringer Rygge