Siste evalueringer (55)

Renovering av bad

Vi er veldig fornøyd med Berthelsen & VU sitt arbeid. Vi skulle totalrenovere et bad. Men det ble en større jobb med utviding av bad, og sammenslåing med vaskerom. Samt at de da måtte renovere det gamle vaskerommet, som ble ny garderobe. God kommunikasjon hele veien, de var konkurransedyktige på pris og fullførte en dag tidligere enn avtalt. Det eneste vi ikke var fornøyd med var den tynne plasten som ble brukt til å skjerme resten av huset mot støv. Den var alt for tynn, og hang ikke på plass. Så vi har en stor vaskejobb foran oss. Ellers er vi fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Kan gjerne anbefale de!

Karin Eknes, 30. jan. 2020

Oppussing av bad

Alt arbeidet ble utført på en eksemplarisk måte. Til avtalt tid og kvalitet. Kjempefint arbeid.

Odd Martin Kjelby, 12. des. 2019

Renovering av entre,gang,bad og vaskerom

Vi valgte Berthelsen & VU AS grunnet de hadde den beste løsningen vi var på jakt etter, og de var fornuftige på pris. De gjorde om et lite bad og et lite vaskerom om til et bad, og renoverte en yttergang og en mellom gang. Jobben utførte de på under den tiden som var gitt, og kvaliteten på jobben var veldig bra. De har også vært lett å kommunisere med , å har tatt hensyn til ønsker som vi har hatt underveis. Jeg kan på det sterkeste anbefale Berthelsen & VU AS.

Mats Olsen, 24. nov. 2019

Oppussing av eksisterende bad,3.66 m2,stasjonsvegen

Jeg er glad jeg valgte Berthelsen & Vu AS til å totalrenovere badet mitt. Det har vært lett å kommunisere fra start til slutt, og mine ønsker om endringer underveis ble tatt hensyn til. Det er god kvalitet på arbeidet, og alt ble utført til avtalt pris og tid. Før oppstart var også andre anerkjente bedrifter på befaring, men det som gjorde at denne bedriften stakk seg ut var at Vu viste mer kunnskap, kom med forslag til forbedringer av opprinnelig plan og gav et tilbud med fornuftig pris. De ser hva som er nødvendig å gjøre, men prøver ikke å lure til seg mest mulig penger. Profesjonelle, pålitelige og hyggelige folk som varmt kan anbefales!

Iselin Gjøvåg Hollund, 14. sep. 2019

Helrenovering av bad

Meget fornøyd med helrenobering av bad. Jobben ble gjort til avtalt tid. Hyggelig og pålitelig. Anbefales!

Linn Milde, 7. sep. 2019

Rørlegger

Meget oppegående profesjonell gjennomført, ryddig og effektiv,kan anbefales, skal brukes på neste oppdrag.

Neil George Darlington, 19. juli 2019

Nytt bad,rør i rør til bad,kjøkken,vaskerom

Bra gjennomført arbeid! Veldig god kommunikasjon og rask oppstart. Kan anbefales!

Daniel Fauskanger Larsen, 18. juli 2019

Installering av vannuttak/ vannkran på utsiden av huset

Vi var veldig fornøyd med arbeidet. Vi fikk en god pris og god service på oppdraget.

Helene Waagenes, 18. juli 2019

Nytt blandebatteri i kjeller

Enkel og grei jobb, bytte blandebatteri som har slått lekk. Raskt svar, god kommunikasjon. Ordnet det slik jeg ønsket å ha det med oppkopling til vaskemaskin og hageslange. Rask og god service. Skal garantert brukes igjen om det trengs.

Stian Nordstrøm, 15. juli 2019

Rørlegger

Stilte på timen og gjennomførte jobben raskt og effektivt.

Mia Thorsø, 14. juli 2019

Skifte bad i rekkehus fra 1959

Anbefaler Berthelsen & VU på det varmeste! De kom best ut prismessig av 4 firmaer på rehabilitering av bad + diverse på vaskerom, samt legge opp rør til kjøkken, og de har gjort en skikkelig bra jobb! De utsatte og forskjøv på egen ferie for å hjelpe oss med å bli ferdige med badet og kjøkken fortest mulig. De dukket alltid opp når de sa de skulle, gjorde en kjempefin jobb og ryddet og ordnet opp etter seg. Badet ble finere enn vi hadde håpt på forhånd og de rettet opp i småting før vi rakk å påpeke det en gang. Hadde ingenting å påpeke av estetiske ting heller. Vi skal rehabilitere et bad til om ikke så lenge og kommer garantert til å be om pris fra Berthelsen og VU.

Øyvind Fosse, 23. juni 2019

Rørlegger i forbindelse med kjøkkenrenovering

God og rask kommunikasjon på mail. Punktlige og effektive. Tok til og med med seg boss etter utført arbeid.

Viola Lavesson, 18. juni 2019

Innkjøp og montering av ca 60 aquastopp

Gjennomført i henhold til avtale.

Arne Mohn-olsen, 22. mai 2019

Røranlegg - tomannsbolig

Hyggelig. Stilte opp. Bra utført.

Patrick Telzerow, 16. mai 2019

Montering av utekran for vann

Veldig raskt utført med god kvalitet.

Beate Reigstad Løbrot, 13. mai 2019

Helrenovering av bad

Vi är mer än nöjda med allt som har med denna jobbe att göra, och resultatet är fantastiskt! Tusen tack før att vi fick vårt drömmebad :).

Emma Dis, 11. mai 2019

Rehabilitering av bad

Vi valgte Bethelsen og Vu til totalrenovering av vårt bad, og er veldig fornøyd med resultatet. Helt fra første møtet var det god kommunikasjon, de fulgte opp arbeidet på en utmerket måte og alt ble gjort slik det stod i avtalen. De kom med flere gode innspill og vi følte oss trygge på at arbeidet ble utført på best mulig måte. De var lett tilgjengelige mens arbeidet pågikk, og svarte kjapt på spørsmål undervegs. De var også rask med å rette opp noen "småfeil" etterpå. Vi anbefaler Berthelsen og Vu, og kommer srlv til å bruke dem igjen.

Heike Margot Scherm Eikner, 6. mai 2019

Totalrenovering 3 bad

Vi valgte Berthelsen & Vu i forbindelse med totalrenovering av 3 bad og flislegging av gulv i gang. Vi valgte firmaet pga tilgjengelighet og kommunikasjon i prosessen med å innhente anbud. De er også konkurransedyktige i forhold til pris. I selve arbeidet opplevde vi god kommunikasjon underveis og at de fulgte godt opp for å påse at arbeidet ble gjort i henhold til avtale og gjeldende forskrifter. De håndterte også uforutsette ting på en god måte. Etter at arbeidet var ferdig var de tilgjengelig for gjennomgang og rettet raskt opp i enkelte ting som vi hadde å påpeke. Alt i alt hadde vi en god erfaring med firmaet og vil anbefale andre å bruke de.

Regina Kvamme Iqbal, 8. april 2019

Totalrenovering bad 5m2

Storfornøyd med rehabilitering av bad. VS Bad og Våtrom har opptrådd profesjonell fra første møte. De var kjappe med å gi oss et tilbud og har konkurransedyktig priser. De har under oppdraget vært tilgjengelig for spørsmål og organisert arbeidet veldig bra. De løste oppståtte hindringer kjapt og kom med gode forslag. Vi gir de våre beste anbefalinger og bruker de gjerne igjen ved et fremtidig oppdrag.

Thomas Anthony Goodwin, 31. okt. 2018

Rehabiltering av bad

Sluttresultatet er pent, måtte følges opp en del. De var rask med å ordne opp når det oppstod ting underveis. Det estetiske må du ta ansvar for selv.

Siren Birkeland/ Henning Skeie, 8. okt. 2018

Helrenovering av bad og vaskerom

Det ble utført en god og nøyaktig jobb av firmaet. De er profesjonelle og politlige. Vi er svært fornøyd med arbeidet og kan trygt anbefales videre.

Aleksander Uchermann., 24. sep. 2018

Oppussing av bad

Bygg og Våtrom gjorde en fantastisk god og fin jobb med totalrenovering av vårt bad og et wc-rom. Pålitelige, godt organiserte imellom de ulike fagene, effektive, hyggelige, enkle å få kontakt med undervegs, ordnet ting fort hvis det skulle være noe, var behjelpelig med bestilling av fliser og møbler og frakt av disse. Fin finish! Kan anbefales!

Line Gulbrandsen, 22. sep. 2018

Rørlegger til nytt bad

Greie folk. Jeg bygde selv og de kom med gode råd før og under veis. Kan anbefales.

Frode Almeland, 23. aug. 2018

Rørleggerjobb ifb nytt kjøkken

Leverte god pris og et godt resultat. Møtte som avtalt, var fleksibel og med et godt humør. Anbefales på det sterkeste!

Karl Didrik Festvåg, 8. aug. 2018

Skifte av røropplegg avløp under kjøkkenvask

Rørlegger kom kjapt, la opp nytt røropplegg avløp under vask på en bedre måte enn eksisterende - mer plass til bossspann, og, solidere måte. Pent utført.

Erik Magnus Bruvik, 1. aug. 2018

Totalrenovering og utvidelse av baderom

Fornøyd med totalresultatet av arbeidet utført. Kunne ønsket mer øye for detalj i utførelsen, men alt i alt godt fornøyd. Noen småproblemer med flisleggere som la fliser i feil retning og en maler som man opplevde hadde all verdens tid. De 2 gutta i VS var proffe og fulgte godt opp igjennom hele prosessen.

Vigdis Bøen Helleland Og Dag Helleland, 14. feb. 2018

Hei! Takk for tilbakemeldingen. Vår faste maler var ikke tilgjengelig på dette oppdraget og vi måtte på kort varsel finne en erstatter. Det sto ikke helt til forventningene for oss heller dessverre. At flisene ble lagt feil skyldes en misforståelse, og det ble rettet opp i uten at det gikk utover fremdriften eller kostnadene. Jeg vil også for ordens skyld legge til at jobben ble utført for 2 år siden.

BERTHELSEN & VU AS 19. feb. 2018

Bygging av nytt bad

Endre og Ngan fra VS Bygg og Våtrom har fra første befaring framstått som seriøse og tillitsvekkende, og dette inntrykket har de bekreftet gjennom hele prosessen. De var konkurransedyktig på pris, og har hele veien vært svært serviceinnstilt og positiv. Arbeidet har vært profesjonelt utført fra første stund, og alt har blitt utført til avtalt tid. Samarbeidspartnerne innen mur/elektrisk/maling gjorde også svært godt arbeid. Anbefales! ! !

Bjarte Hjelmeland, 8. aug. 2017

Heilrenovering av bad

Godt utført jobb og veldig imøtekommande fagfolk. Ferdigstilte arbeidet til avtalt tid og var lette å kommunisere med!

Trude Bukve, 22. juni 2017

Skifte to stk vindu - enebolig

Flinke og hyggelige folk. Anbefales.

Børre Andre Sandvik, 30. mai 2017

Rehabilitering av bad ++

Vi er kjempefornøyde med badet vi har fått og det er i stor grad takket være VS Bygg & Våtrom AS. Etter å ha invitert en rekke selskaper inn på befaring som ikke skilte særlig på pris valgte vi VS på grunn av inntrykket vi fikk, og det var et inntrykk de bekreftet gjennom prosessen. Faglig dyktige, svært hyggelige og punktlige på både tid og budsjett. Vi gir VS Bygg & Våtrom våre varmeste anbefalinger.

Kjetil Fjellbirkeland, 22. mai 2017

Bad og vaskerom

Veldig fornøyd! Dyktige arbeidere som kom med mange gode innspill underveis. Vi har nå fått oss drømmebadet. De var veldig konkurransedyktige på pris. Kan absolutt anbefales til andre!

Øystein Kolltveit, 15. mars 2017

Opppussing av bad

VS bygg og våtrom gjorde en fantastisk god jobb med totalrenovering av et lite gammelt bad på kun to uker. De tok utfordringer som dukket opp underveis og løste dem på hensiktsmessig måte, samt tok ansvar med innkjøp der vi misforstod. God, rask og enkel kommunikasjon via mail og mob. Leverte et konkurransedyktig pristilbud på forhånd og gjennomførte en grundig befaring. Vi vil absolutt anbefale bedriften til andre som har oppussingsplaner!

Elisabeth Dame, 25. nov. 2016

Helrenovering av bad 6 m2,samt bytte av fliser på gulv i toalett og gang

Bedriften gjorde en kjempegod jobb, og ble ferdige på 2 uker istedet for planlagte 3 uker. God kommunikasjon med entrepenøren underveis, og vi følte oss godt tatt vare på i prosessen. Leverte et godt pristilbud på forhånd og gjorde en grundig jobb på befaring. Vi vil absolutt anbefale VS Bygg & Våtrom til andre som skal pusse opp badet.

Sofia Og Torbjørn Frost Widnes, 24. okt. 2016

Uttak til hageslange.

Meget fornøyd med utført jobb. Tidsfrist og pris overholdt som estimert.

Stein Tore Stegen, 1. okt. 2016

Oppussing av bad

Bedriften utførte jobben på en svært god måte. Alt ble utført til avtalt tid og prisen ble som avtalt. Dyktige norske fagarbeider som kan anbefales.

Stewa Consult, 29. sep. 2016

Skifte vindu

Utførte jobben på kort varsel. God kommunikasjon og trivelig håndverker. Pent arbeid. Anbefales!

Sofie Vestad, 29. sep. 2016

Tilkobling av varmtvannsbereder,blandebatteri og oppvaskmaskin.

La jobb vedr. Rørleggerarbeid på kjøkken og fikk kjapt tilbud fra firmaet. De stilte på dagen. Rørleggeren var særdeles hyggelig og gjorde et utmerket og effektivt arbeid på kort tid. Prisen var det ingenting å utsette på og jeg kommer til å bruke samme firmaet når jeg skal til på badet. Meget fornøyd!

Ole Breland, 12. aug. 2016

Montering av dusjvegger

Meget rask behandling og strålende service. Jobben ble utført med god kvalitet. Anbefales på det sterkeste.

Petter Trobe, 10. aug. 2016

Trenger rørlegger i bergen

Tusen takk til VS bygg for fantastisk godt utført arbeid. Raske og flinke rørleggere. Innstallerte ny varmtvannstank og monterte den på nytt sted. Dette ble utført dagen etter vi la inn anbudet. Nå trenger vi stoppekran på kjøkken og selvsagt velger vi VS bygg :).

Turid Stockman, 6. aug. 2016

Røropplegg kjøkken

Rask respons, ryddig, hyggelig og serviceinnstilt. Kom med gode råd og fikset flere ting når de først var på plass. Veldig fornøyd!

Janet Sund, 5. aug. 2016

Utskifting el-anlegg og totalrenovering bad

Endre og Ngan fra VS Bygg & Våtrom har igjennom en lang og krevende prosess gjort en beundringsverdig jobb. Mtp. Størrelsen av jobben og alderen på huset kom det mange uforutsette endringer og ting som vi som kunde måtte ta stilling til. De evnet å kommunisere jevnt over svært godt, og om det var ting vi som kunder var i stuss på eller var uenig i var de svært medgjørlige og kom med godt utført arbeid og gode faglige anbefalinger. Tusen takk ❤️.

Hanne Katrin Harneshaug, 4. aug. 2016

Gjøre om vaskerom på ca 15 m2 til bad

Vi er kjempefornøyd med jobben som VS bygg og våtrom har gjort for oss! Punktlige og seriøse håndtverkere som gjorde et fantastisk arbeid. Vi fikk ferdigstilt bad og vaskerom på 3 uker, de har virkelig vært effektive! De gav oss råd og tips under hele byggeprossesen, og vi følte oss godt ivaretatt. Konkurransedyktige priser og dyktige håndverker! Vi kommer til å velge disse guttene igjen neste gang vi skal pusse opp! Anbefales!

Sandra Kleppe Østerbø, 10. mai 2016

Totalrenovering bad ca 4kvm - god jobb \= flere prosjekter

Gode forslag ved befaring og underveis. Kom meg muligheter hvor andre så utfordringer perfekt flislegging og kjemperfornøyd med resultatet anbefales.

Albert Wolders, 1. mai 2016

Baderom

Fikk lagt opp nytt uttak til dusj, montert blandebatteri på kjøkken, tilkoblet ny varmtvannsbereder og skiftet ut gammelt sluk. Fikk pris fra flere og valget falt ned på VS Bygg og Våtrom AS pga. Seriøsitet, løsning og pris. De var ikke rimeligst i pris, men inntrykket jeg fikk på befaring gjorde at valget var enkelt. Jeg angrer absolutt ikke på valget jeg gjorde og vil bruke disse om igjen neste gang jeg skal ha noe gjort.

Tommy Gjørøy, 15. april 2016

Nytt bad

Bergen - Jobben var å bygge opp et nytt bad i fra bunnen av. Badets størrelse: 9m2. Vi innhentet anbud etter befaring i fra mange ulike selskaper. Totalt 10. Anbudsbeskrivelsene var omtrent like. Vi valgte selskap delvis på pris og inntrykket vi fikk etter å ha hatt dem på befaring. Vi endte da med å velge VS BYGG & VÅTROM AS. Vi er godt fornøyd med dem. De var flinke og hadde en god fremgangsplan på badet. De ordnet små justeringer underveis.

Eventutstyr & Eventtjenester, 21. mars 2016

Skifting av varmtvanns bereder

Vil på det sterkeste anbefale VS BYGG & VÅTROM AS. Jeg fikk utrolig bra service når varmtvanns tanken skulle byttes. Her finner du svært trivelige og dyktige folk som kommer presis som avtal. De gjorde et skikkelig arbeid samtidig som at de ga meg en svært gunstig pris. Dersom jeg har behov for rørlegger igjen vet jeg hvem jeg skal ringe :).

Stian Rossabø, 14. mars 2016

Montere armatur på bad og kjøkken

Møtte opp på kort varsel med engasjert og hyggelig rørlegger. Jobben gjort og alt vel. Vil ta kontakt med disse igjen senere.

Stein Arne Stangeland, 11. mars 2016

Installere vannstopper

Raskt og profesjonelt!

Anja Linde, 10. mars 2016

Plumber required

Team of best professionals I have met so far . Complete make over of my old bathroom to new, including change of pipes (rør i rør) for my kitchen and an extra toilet in my basement , new Electrical fuse box , all within 10 working days . Job done very good, with perfection, fast , efficient and at the best competitive price so far compared with other offers . I would strongly recommend this company for the job if you want a tension free time. :-).

Tejinder S Gabria, 1. feb. 2016

Nytt bad i loften

VG Bygg & Våtrom AS var en god valg for oss. Jobben var ferdig innen fristen at vi hadde og med god kvalitet. Meget profesjonelt arbeid utført og vi kan anbefale firmaet til andre. Veldig hyggelige folket som tok arbeid og vi var veldig fornøyd.

Tejbir Singh, 31. jan. 2016

Renovering av vaskerom

VS Bygg og Våtrom har hjelpt oss med å renovera eit eldre vaskerom, og me er svært nøgde med jobben dei har gjort. Dei har møtt presist til avtalt tid, og gjort jobben kjapt og profesjonelt til avtalt, konkurransedyktig pris. Lette å kommunisera med, alltid tilgjengelege når me har tatt kontakt, gode forslag til løysingar. Kan anbefalast på det varmaste!

Arne Hydle, 18. des. 2015

Innredning av garasje til bad og kjellerstue totalt ca 38 kvm

Meget bra utført arbeid! Punktlige og dyktige håndverkere som gjorde jobben raskt og profesjonelt. Hadde alltid gode løsninger og kom med gode råd. De tok uplanlagte endringer med strake arm og til avtalt pris. Alt i alt ble resultatet veldig bra og vi kommer gjerne til å bruke dem igjen. Vi anbefaler VS Bygg og Våtrom til lignende prosjekter på det sterkeste!

Adrian Rutle, 9. des. 2015

Flytte vannrør pga takforhøyelse

Du trenger ikke å velge noen andre. Veldig hyggelig, kom på kort varsel å fikset alt kjapt. Veldig fornøyd!

Christopher Grahl-madsen, 20. nov. 2015

Lage helt nytt bad.

VS bygg og Våtrom as får vår beste anbefaling. De har laget et helt nytt bad for oss. De koordinerte hele jobben, og alle fagpersonene var utrolig flinke. Jobben ble kjapt gjort. Resultatet ble veldig bra, og prisene deres var svært konkurransedyktige. De er både hyggelige og løsningsorienterte. Vi bruker de gjerne igjen ved en senere anledning, og anbefaler dem til andre.

Ståle Robert Sebdal Pedersen, 18. okt. 2015

Påkobling av blandebatteri - kjøkken

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort!

Daniel Dvergsdal, 24. aug. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart