GENERAL VISION COMPANY AS

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Bjørndalsskogen 45, 5170 Bjørndalstræ
  • Åpner i dag klokken 07

GENVICO (General vision company AS)

Genvico har de siste årene utviklet seg til å bli en betydelig aktør innen entreprenørtjenester.

Vi tilbyr våre tjenester både til private og næringslivet, og har kunnskapen som behøves for å sikre at ditt prosjekt fullføres til avtalt tid med avtalt resultat

Gjennom våre mange år i bransjen, har vi opparbeidet oss god kompetanse innen bygg og anlegg: grunn- og betongarbeid, både for olje, industri, landbruk, offentlig sektor og boligbygging, så vi kan derfor ta på oss et bredt spekter av oppdrag fra enkle boligtomter til kompliserte hoved- og totalentrepriser.

Til private:
Vi tar imot både små og store oppdrag.? Om du ønsker å få gravd ut en tomt til hus, hytte eller næringsbygg, bygge ny vei, grave grøft eller trenger hjelp med drenering så er vi din samarbeidspartner.

TJENESTER:

Grunnarbeid:

Vi har stor faglig kompetanse til å utføre alle typer grunnarbeider. Hovedoppgavene våre er tradisjonelle grunnarbeider for bolig- og næringsbygg, kommunaltekniske anlegg samt bygging av infrastruktur.
Veibygging:

Et av våre satsningsområder er utbygging av VA anlegg og har lang erfaring med dette. Vi utfører infrastrukturarbeid for byggefelt, utvidelse av vei/fortau og noe arbeid på fylkesveier. Vi kan også være behjelpelige med å bygge grusveier til og fra hytter og bolighus.

Betongarbeid:
Vi har lang erfaring innenfor bygg- og betongentrepriser. Vi tar på oss alle typer betongarbeider. Eksempel forrettningsbygg/næringsbygg, leilighetsbygg/boliger, skoler/kommunale bygg. Vi utfører det meste innen betong:

- Fundamenter

- Ringmurer

- Grunnmurer

- Gulvstøp

- Støttemurer

- Trapper

- Dekker

- Søyler

- Profilstøpte kanter

Riving, betongsaging og kjerneboring:

Vi utfører rivningsoppdrag innen rivning av bygninger. Dette kan eksempelvis være rivning av eneboliger, tomannsboliger, garasjer, mindre lagerbygg og fritidsboliger. Alle rivingsprosjekter utføres med forsiktighet, og med sikkerhet som førsteprioritet

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

  • Åpner i dag klokken 07

Kontakt bedriften