Siste evalueringer (19)

Redesign av logo

Susanne er en dyktig og pålitelig samarbeidspartner. Hun leverer det hun lover 😊.

Firat, Oslo, 23. okt. 2020

Grafisk profilering til nye kontorlokaler

Susanne var utrolig dyktig og imøtekommende fra første møte. Hun ordnet også opp i problemer som oppstod underveis. Kommer helt klart til å benytte meg Tidløs Design sine tjenester ved senere profileringsarbeid. Anbefales på det varmeste.

Martin, Oslo, 18. aug. 2020

Foliering - haster!

Fikk utrolig god hjelp da vi plutselig trengte hjelp til folie ifm filmproduksjon. Veldig fleksibel og løsningsorientert. Veldig fornøyd, kommer til å benytte de igjen.

Pernille, Oslo, 18. april 2020

Design på flaske

Alt for høy pris og alt for dårlig kvalitet. Måtte involvere et annet firma til å gjøre jobben på nytt. Kommunikasjonen var bra, men dessverre så holdt ikke kvaliteten, det så nesten litt barnslig ut.

Fabian, Oslo, 30. mars 2020

Profilering av varebil

Fikk meget bra hjelp med Logodesign fra Susanne. Meget hyggelig og kreativ dame som holdt ord og resultatet er meget tilfredsstillende. Vi fikk god pris og proff utførelse og er meget fornøyd. Vi kommer nok til å bruke Tidløs design igjen fremover og anbefaler Dem på det beste. Tommy.

Tommy, Oslo, 24. nov. 2019

Frostet vindusfolie med logo

Vi har hatt en svært positiv opplevelse med firmaet i forbindelse med vårt prosjekt. Susanne Uuthus er veldig hyggelig som kontaktperson, og har holdt oss godt informert underveis i prosjektet. I tillegg utmerket hun seg blant konkurrerende firmaer med gode ideer til utforming.

Magnar, Oslo, 6. aug. 2019

Bilprofilering

Enkelt og god service.

Nils-Gunnar, Lysaker, 13. juli 2019

Trykk på teknisk seiltøy

Serviceminded.

Esben, Jar, 11. juni 2019

Mattebok for 1-4 klasse

De gjorde en kjempejobb med designet og ga seg ikke før vi kom i mål. Utrolig bra service. Veldig fornøyd med jobben.

Ola, Oslo, 1. juli 2018

Print og montering vinduolje med profil.

Hyggelig service , og fine farger :).

Mardan, Oslo, 13. sep. 2017

Event bilde

Jeg var veldig fornøyd med resultatet. De svarte alltid på mine henvendelser. Anbefaler dem sterkt. Tenker å bruke dem neste gang også.

Djamel, Oslo, 23. aug. 2017

Glasskilt med pynteskruer for utendørsbruk

Godt fornøyd med glassplatene som Susanne lagde til oss. Levert etter avtalte spesifikasjoner og pris.

Eivind, Oslo, 6. juli 2017

Bilprofilering

Tidløs design er veldig profesjonelle og hyggelige. De laget bildekor for oss til en spesiell bil en Aston Martin; de tok seg god tid og målte opp på bilen, kom med innspill på perfekt størrelse og ikke minst plassering. Samt at de var veldig nøye og grundige når de satt på. Resultat bel perfekt, og alt til en hyggelig pris. Anbefaler Tidløs Design på det varmeste.

Thea, Oslo, 28. april 2017

Folio på lysskilt

Veldig fornøyd.

Hege, Oslo, 9. mars 2017

Logo for skolekorps

Tidløs design laget ny logo til Rustad skolekorps. Vi er svært fornøyd resultatet! Kathrine Hanssen, Rustad skoles musikkorps.

Kathrine, Oslo, 24. okt. 2016

Trenger grafisk design av plakat

Best på pris, kompetente folk og fantastisk sluttresultat. Vil definitivt benytte de igjen senere.

Christian, Oslo, 17. okt. 2016

Plakater

Et veldig profosjonellt reklamebyrå. De hadde en tett oppfølging med oss hele tiden. Anbefaler disse på det varmeste. Det startet som en liten jobb, men vi ble så imponert over arbeidet og servicen at vi kjøpte flere tjenester. Takk for et godt samarbeid. Hilsen Ellingsrud Trafikkskole.

Alexander, Oslo, 11. feb. 2016

Bedriftslogo

Vi la ut en jobb om å lage logo til et nyoppstartet selskap. Tidløs Design var tidlig på banen. Etter noen innledende runder hadde vi i dag et møte og logo ble satt! ! Vi er kjempefornøyd! . Ujålete folk med oppriktig engasjement og faglig trygghet gjorde at vi fikk tillit og lyttet til gode innspill. En fantastisk logo som ble kreert i dag følges nok opp med en hjemmeside om en ukes tid. . . . ! LØP OG KJØP! Fantastisk service til en hyggelig pris!

Aina, Oslo, 4. feb. 2016

Ny bedriftslogo

Jeg ble kontaktet samme dag som jeg la ut annonsen, vi ble fort enige om og samarbeide. Vi skrev kontrakt, og jeg sa hvordan jeg ville ha det. TIDLØS DESIGN sto på for meg til alle tider på døgnet, helg og hverdag, helt til jeg ble 100% fornøyd. Pris og leveringstid ble som avtalt. Jeg kan anbefale TIDLØS DESIGN til alle som har kvalitet og seriøsitet som 1. Prioritet. Mvh. Roger Tangen Tangen Express.

Tangen, Porsgrunn, 22. jan. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tidløs Design Susanne Uthuus

4.7 19 evalueringer Oslo

Designart Oslo

5.0 2 evalueringer Oslo