Siste evalueringer (46)

Malearbeid

Kan trygt anbefale Luk Construct Todosia Ionut, utførte male arbeid for meg innvendig og utvendig. Meget fornøyd med arbeidet, en som kan sitt yrke,.

Einar Søyland, 21. aug. 2019

Vask og maling av 20 m2 enebolig

Meget godt fornøyd! Kom når han sa han skulle komme, effektiv og ryddig, samt at malerjobben er utført på en meget bra måte. Anbefales på det varmeste.

Roy Juvik, 15. aug. 2019

Maling av rekkehus

Ryddig og pålitelig.

Hans-petter Isaksen, 11. aug. 2019

Maling av enebolig

Malte huset mitt + vinduskarmer 2strøk. Super kvalitet og god pris! Anbefales på det varmeste.

Tone Sandstå, 9. aug. 2019

Maling av vegg

Veldig godt utført arbeid, veldig bra pris. Kommuniserer på engelsk. Ryddig, effektiv og profesjonell. Gjør jobben som avtalt.

Ariel Santos, 6. juni 2019

Maling av to vegger på enebolig

Han var hos meg og malte to vegger på et 3 etasjer høyt hus. Kvaliteten på arbeidet er helt super. Men kommunikasjon er helt umulig uten google translate da han kun snakker rumensk. Jeg etterspurte kontrakt flere ganger men dette ble aldri ordnet. Bedriften er og under konkurs behandling så faktura fikk jeg fra et annet firma. . . .

Lene Kristine Andersson, 5. juni 2019

Maling av 200 m2 enebolig inkludert terrasse og gjerde

Veldig bra utført arbeid. Rask og grundig befaring, god fastpris på anbud og oppstart iht. Avtale. Jobben tok litt lang tid pga mye regn i arbeidsperioden, men det var ingen klaging fra noen. Maleren som utførte jobben var veldig høflig og ekstremt grundig. Byttet kledning der det var nødvendig og vasket godt før han malte. Sølte ingenting og var pinlig nøyaktig. Kan forbedre seg på skriftlig og muntlig kommunikasjon. Men leverte som avtalt.

Jens Martin Wennesland, 3. okt. 2018

Maling av rekkehus (landås),rekkverk,utebod,gjerde.

Ryddig befaring,kom når de skulle. Godt pristilbud med fastpris. Litt trekk for en smule krevende kommunikasjon. De var litt vanskelig å få fatt i både på epost og telefon,og håndverker snakket ikke så godt engelsk. Men det er mulig vi var litt uheldig med timingen. Men jobben ble utført som avtalt uten problemer, og resultatet ser veldig bra ut. Alt i alt veldig fornøyd.

Lars Kvamme, 12. sep. 2018

Utvendig maling av seksjonert 3-mannsbolig

Grei gjennomført jobb. Litt tungvint å kommunisere.

Tom Herting, 18. juli 2018

Maling av ca. 100kvm vegg

Luk Construct Todosia Ionut startet jobben rask etter arbeidet ble avtalt og gjorde en god jobb med å vaske, skrape og male en høy vegg på huset vårt. Arbeidet ble gjort effektivt og selvstendig, med et godt sluttresultat.

Tarje Sælen Lavik, 25. juni 2018

Maling av rekkehus

Firmaet malte vårt rekkehus. Vi er svært fornøyde og maleren var svært profesjonell. Da det viste seg å være et plankebord som var ødelagt, hjalp de oss også med å reparere dette! Vi anbefaler firmaet til andre og kommer til å bruke dem igjen ved en senere anledning.

Michael Mortensen, 7. juni 2018

Fasadevask og maling

Sameiet vårt er meget fornøyd med Ionut og Luoana fra Luk Construkt. Ryddig prosess fra befaring til vi mottok tilbud og arbeidsstart. De er veldig profesjonelle og arbeidet gikk kjapt og greit, både husvask og maling ble gjort til full tilfredsstillelse. Ionut skiftet råtne trebord og skiftet taket over inngangsdøren. Bra arbeid, godt levert, til en hyggelig pris. Anbefaler Ionut Todosia Luk Construkt videre for vask, maling og snekring.

Claudia Lopez, 6. juni 2018

Totalrenovering av 67 m2 leilighet,sentrum. helst ferdig før 1. mars

Luk construct gjorde en meget god jobb for meg. Det er et firma som tar seg tid til å forstå dine ønsker for prosjektet og finner en god løsning. I motsetning til andre firma jeg har benyttet har Luk detaljfokus og følgelig etterlater seg et veldig godt arbeid. De ønsker virkelig at du skal bli fornøyd. Kommunikasjonen har vært bra, men det krever at du kan engelsk. Jeg kan være referanse og kan nås på 41676647.

Erik Nerheim, 15. mai 2018

Innvendig maling / skifte av gulv i leilighet.

Skiftet gulv, kjøkken og malt alle vegger i leil. Veldig fornøyd med pris og utført arbeid.

Jan Åge Skaathun, 4. mai 2018

Maling innvendig. ca 50 kvm leilighet

Malt litt og skiftet gulv på en liten altan. Lliten jobb, men ble utført greit og kjapt.

Kristian Kniejski, 12. jan. 2018

Sparkling og maling av stue,samt maling av gang og kjøkken.

Resultatet ble veldig flott, avtalt arbeid til avtalt pris. Arbeidet ble anslått til å ta 4-5 dager, men tok over to uker. Underveis savnet vi realistiske tidsanslag om når de kom til å bli ferdig. Noe av forsinkelsen var praktiske utfordringer underveis. Noen dager kom de heller ikke som avtalt, vi savnet bedre kommunikasjon rundt dette. Alt i alt vil vi likevel anbefale denne bedriften til andre. Dyktige og hyggelige folk!

Torgeir Fjeldstad Nerbøvik, 28. nov. 2017

Maling av 200 m2 hus

Utvendig husvask og maling av tomannsbolig. Etter en litt forsinket oppstart pga mangel på stillas ble jobben utført grundig og raskt til tross for periodevis dårlig vær. Som plaster på såret for forsinkelsen tok de litt ekstra oppgaver på strak arm uten tillegg i prisen. Profesjonelle, løsningsorienterte og serviceinnstilte, med konkurransedyktige priser. Anbefaler videre!

Inga Bettina Waldmann, 23. nov. 2017

Oppussing av leilighet

Kvalitet! LUK Construct er punktlig og nøyaktig. De utførte jobben på en svært profesjonell måte med god kommunikasjon. Jeg anbefaler dere å velge LUK construct!

Fredrik Emil Crowo, 10. nov. 2017

Male deler av leilighet på 70m2

Veldig fornøyd med jobben de gjorde. De malte og la nytt gulv ila 2-3dager. Profesjonelle, hyggelige og kjappe. Da det var noen småting på befaringen fikset de det uten problemer. Vi var så fornøyde at vi leide dem inn til et nytt oppdrag.

Ida Carine Haugen Kreutzer, 8. nov. 2017

Maling av 2 firemannsboliger i et sameie.

Maling av to fire-manns-boliger i et sameie i Fana, Bergen. Luk Construct ga det rimeligste anbudet. De gjorde et grundig og nøyaktig arbeid både med vaskingen og malingen og resultatet ble meget fint. Det var ikke noe søl av maling. Samtlige i sameiet er meget fornøyd. Vi hadde kontrakt på norsk, men all muntlig kommunikasjon var på engelsk. Med hilsen Jan Mangerud.

Jan Mangerud, 28. juni 2017

Maling av 80m2 leielighet

Luk Construct did a very good job painting our apartment, especially on short notice. And the price was very reasonable. Luoana Gaicea was professional and knowledgeable. She helped us pick colors that we are pleased with. The apartment was left clean after the painting. I highly recommend Luk Construct.

Nils Taxell, 23. juni 2017

Snekker

LUK CONSTRUCT utførte diverse arbeid hos oss under oppussing av stuen. Dette inkluderte plating av vegger, avretting gulv, listing, hel sparkling, fjerning av bue åpning og senking av en bar. De kom med gode forslag til løsninger og tok alle utfordringer på strak arm. De tok også på seg mer arbeid underveis. Vi er meget fornøyd med resultatet og kommer absolutt til å benytte oss av dem igjen. Mvh. Frode Hamre.

Frode Hamre, 11. juni 2017

Tilbygg og ny taksten på hele huset.

50 m2 tilbygg, bad og soverom. Skiftet takstein på hele huset. Reparert og pusset mur foran huset. Jobben ble utført som avtalt uten problemer. Ingen ekstra tilleggskostnader. Stått på hver dag i hele byggeperioden! Anbefales!

Arild Fjellhaug, 19. mai 2017

Oppussing

Luk Construct malte og skiftet lister i leiligheten på 60m2 i huset vårt. De var effektive, gjorde en job med god kvalitet og fant løsninger underveis. De skaffet til veie materiell som manglet og resultatet ble supert. Prisen var og konkurransedyktig i forhold til de andre som gav oss pris på oppdraget. Anbefales på det sterkeste.

Sten-christian Pedersen, 3. mai 2017

Oppussingsarbeid i butikklokale i påsken (55 m2)

Luk Construkt was very helpful and efficient from the start. They had useful suggestions and solutions to small problems on the job and they completed everything quickly - with no fuss or problems. It was not the cheapest offer we had, but the price was very good and I felt that we got a great deal and excellent quality for our money. They took over the job and I didn't have to worry about anything until it was done. I can recommend 100%.

Beauty London, 17. april 2017

Flyttevask leilighet ca 55kvm på skjold

Billigst på anbud hos meg. To blide damer som virkelig har stått på. Rent og pent. Anbefales!

Stian Henriksen, 11. april 2017

Ønsker tilbud på legging av belegningsstein og terrasse

Luk Construct har lagt belegningsstein og terrasse for oss. Fint utført arbeid til avtalt pris. Våre ekstra ønsker etterhvert i prosjektet har de ordnet fint. De har gitt gode innspill til oss både med forslag til løsninger og materialvalg. Takker for god jobb. Vi anbefaler dere gjerne til andre!

Bjørn Tore Wilhelmsen, 27. mars 2017

Utvask av lelighet på voss fredag 17 eller lørdag 18 søndag 19 mars

Veldig fornøyd med service, hyggelige, Jobbet effektivt. Flott resultat. Kan anbefale de til renhold og maling.

Terje Limevåg, 21. mars 2017

Renovering av vaskerom,soverom

Luk Construct gjorde en fin jobb, de utførte en stor jobb, raskt, presis og til avtalte tider og priser. Egen contract på oppdraget. For oss var det viktig at jobben ble startet når vi hadde avtalt oppstart, og at de kom vær dag, slik at vi fikk fremdrift. Noe de klart helt fint, og vi ble ferdig i tide.

Thomas Erichsen, 17. mars 2017

Bygging av isolert utebod

Meget fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon og veldig rask på å gi tilbakemeldinger. Finishen på boden ble meget fin.

Rudi Kristoffer Heilund, 5. jan. 2017

Å bygge en terrasse på 8 mtr x 4 mt med vegg

I can widely recommend them. They are very responsible and performed a very good job in a short period of time, even though the weather conditions were really rough. Besides the quality on the job they did, also the price was fair.

Sarisa De La Cruz, 13. des. 2016

Maling av takpanel

Flinke folk - jobb utføres om avtalt og ryddig og god kommunikasjon underveis. Anbefales!

Trond Daazenko, 29. okt. 2016

Bygge bod med takterrasse

Veldig god på pris, veldig god på kommunikasjon, veldig god på løsninger! Fantastisk bra resultat! Vi er veldig fornøyd, og må si at det ble akkurat som vi hadde tenkt, om ikke bedre! Anbefaler disse videre på det sterkeste, og har selv allerede gitt dem ett nytt oppdrag!

Merete Therese Tuv, 14. okt. 2016

Male to sider av hus

Grunnet tidenes kjipeste sommer var det vrient å finne tid til å få malt. I en liten oppholdsperiode klarte de raskt å montere stillas og få jobben unnagjort. Nesten like raskt var stillas borte og jobben ferdig. Effektiv gjeng som kan tilpasse pris.

Snikkabu , 15. aug. 2016

Innendørs maling

Luk Construct malte huset vårt som består av to etasjer. De var utrolig flinke og gjorde en veldig god jobb. De utførte jobben på en profesjonell måte og forholdte seg til det vi hadde avtalt om. De ferdigstilte jobben innen avtalt tidsramme.

Jacob, 4. juli 2016

Bygge opp en liten vegg

We are very happy with the job performed and we strongly recommend this company. Also, they were very nice to us and reply to messages very very fast. We will choose this company for other jobs to come!

, 23. juni 2016

Bygging av terasse/platting

Vi er MEGET fornøyd med Luk Construct! Terrassen ble akkurat slik vi ville ha den. Arbeideren stod på fra morgen til kveld og leverte innen tidsfristen. Anbefales på det sterkeste!

Stian Holmefjord, 17. juni 2016

Male huset

De gjorde en god jobb med å male huset og skifte deler av kledningen. Serviceinnstilt, responderte bra på endringer og tok initiativ. Utført godt innenfor avtalt tid til en god pris.

Eystein Jansen, 6. juni 2016

Oppussing av soverom

Dyktig firma. Leverte godt arbeid og var veldig nøye. Kontrakten for jobben ble laget og signert på forhånd. Det eneste som var minus var at jobben ble forsinket og tok litt lengre tid enn planlagt. Veldig fornøyd med sluttresultatet. Vil bruke de igjen.

Unni Cathrine Eiken, 1. juni 2016

Bygge carport

Absolut positiv opplevelse ! Kan anbefales videre til andre, men disse må vente siden vi skal bruke LUC CONSTRUKT til flere jobber :-).

Fred Franke, 26. mai 2016

Støping av sokkel/ fundament til lysthus

Jeg vil skryte av Luk Construct, da de har gjort en strålende jobb hjemme hos oss. Støpe et fundament og en forhøyet kant rundt hele som skulle passe på nøyaktige mål. Strålende arbeid som ble gjort raskt og innenfor tid. Hyggelige arbeidere. Anbefales.

Terje Hoel, 19. april 2016

Oppusing loft

Veldig fornøyd med dette firmaet. Brukte på oppussing loft først, men fortsatte med stue og bad. Veldig god pris, billig og godt gjennomført håndtverk. Effektive og arbeidsomme. Anbefales.

Celia, 9. april 2016

Bygge tilbygg

Gjorde en god jobb etter avtale. Tok utfordringer på strak arm og løste problemet. Jobbet kontinuerlig.

Ole Paulsen, 9. april 2016

Nedstøvet stue og kjøkken må vaskes raskt

Kom til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris, veldig fornøyd med service og kan fint anbefale og bruke dem til renhold.

Torstein Fosse, 16. nov. 2015

Utvasking av bolig (70 m2) og 2 x bod (totalt 20 m2)

Veldig bra jobbet! Lett å lage en avtale og fantastisk resultat! Anbefalles!

Adolphus Van Duinen, 14. okt. 2015

Male innvendig leilighet

Veldig fornøyd med arbeidet disse utførte hos meg. De var på befaring fredag og kunne starte førstkommende tirsdag. Effektivt arbeid som var feilfritt. De gjorde også ekstra arbeid med lister uten at dette kostet meg ekstra. Anbefales på det sterkeste!

Malin Brandtun, 5. sep. 2015
Vis flere evalueringer

Kart