Siste evalueringer (23)

Pusse opp inngangsparti/gang

Utvendig Maling har en hyggelig, imøtekommende og ryddig prosjektledelse, og utførte et veldig godt og nøyaktig arbeid. Jeg anbefaler gjerne Utvendig Maling til andre.

Cecilie Halvorsen, 19. sep. 2019

Maling bolig 2 etg over 100m2

Vask og maling av enebolig på 100kvm over 2 plan pluss garasje. Vi er veldig godt fornøyd med utført arbeid. Arbeidsutførelse var godt beskrevet i kontrakt. Høflige, ryddige og nøyaktige arbeidere. Brukte ordentlig utstyr og maling som gjorde at resultatet ble veldig bra. Vi vil anbefale Utvendig maling til andre og vi vil gjerne benytte oss av de senere.

Tor-arne Blakarstugun, 24. aug. 2019

Helrenovering av bad

Her endte vi opp med en helt feil bedrift til jobben. Vi hadde håndtverkere som ikke kom til avtalt tid og bare uteble uten forklaring. Da jeg tok kontakt angående kvaliteten på arbeidet og spørsmål ble jeg møtt av en eier som sa beklager jeg har det vanskelig for tiden og lot være og svare. Flisene er skjeve og sitter ujevnt over veggen i dusjen. Dusjen måtte tas ned av grohe og monteres opp igjen riktig da den lakk som en sil. Varmtvarnnsberederen sto i fare for å ramle ned da den ikke var ordentlig sikret så måtte bygges ny kontstruksjon for å holde denne på plass. Terskelen til den nye baderomsdøra bøyde seg pga fukt. Sluket var tett av flislim så var et lite helvette og få opp igjen.

Roger Sollien, 12. aug. 2019

Vask og maling av deler av enebolig asker

Ryddig tilbud, god oppfølging/kommunikasjon og solid utført arbeid. Jeg kommer til å bruke Utvendig Maling AS til flere oppdrag fremover. Anbefales.

Johan Andén, 31. juli 2019

Maling av 160m2 enebolig

Vel utført jobb.

Lars-erik Aas, 22. juli 2019

Utvendig maling av 6 rekkehus i et sameie

Noe startproblemer, men gikk seg til etterhvert.

Arve Graarud, 10. juli 2019

Maling av en firemannsbolig på nordstrand

Hyggelig byggeleder Godt samarbeid, men vanskelig å kommunisere med malerene.

Trond Jørgensen, 11. mai 2019

Maling av yttervegger på borettslag

De hadde en ryddig og oversiktlig kontrakt. Vi hadde noen tilleggsønsker til kontrakten som uten problem ble tatt med. Jobben besto i maling av 950-1000 kvm veggflater og 66 dør/vindusomramninger. Jobben er utført til vår fulle tilfredshet. Hyggelige og imøtekommende ledere, og malere som man lett kommuniserte med på engelsk. Vi vil ikke ha noen betenkeligheter med å benytte de ved en senere anledning.

Fredriksten Brygge Borettslag, 2. april 2019

Utvendig maling av et rekkehus,garasje,og bod og gjerde

Vi hadde en veldig bra prosjektleder som fulgte opp arbeidet, og forholdt seg til det vi ble enig om. Kvaliteten på arbeidet virker også veldig bra.

Thomas Horn, 24. okt. 2018

Maling av rekkehus,bekkelagshøgda i oslo

Best pris og ingen tillegg utover kontraktsum. Ryddige arbeidere som utførte kvalitetsarbeid.

Per Kvalnes, 19. okt. 2018

Overflateoppussing av ett rom (10 m2) i oslo

Mye styr og en del dårlig håndverk underveis. Først glemte de isolasjonen av rør inni en kasse. Så ble den samme kassen ekstremt skeiv. Etter befaring bestemte de seg for å gjøre noe av jobben om igjen. Den ble litt bedre men ikke helt rett. Ville nok ikke brukt dem igjen.

Åsta Ytre, 10. okt. 2018

Maling 280 m2

Hyggelige, blide og samarbeidsvillige fagfolk. Jobben er meget godt utført. Noen tilleggsoppgaver har trukket ut i tid (blikkenslager), ellers alt vel!

Knut Lundquist, 9. okt. 2018

Utvendig maling av enebolig

Valgte Utvendig Maling AS på grunn solid inntrykk på befaring, oversiktlig tilbud og at de kunne starte raskt. Prisen var noe høyere enn jeg så for meg. Noe pirk underveis ble det men dette ble ordnet med en gang jeg ga beskjed. Prosjektleder er tilgjengelig både dag og kveld, det er bra. Jeg har nå bedt dem om pris på et par andre jobber. Kan anbefales.

Abubakr Iqbal, 11. sep. 2018

Maling av enebolig ca 100 kvm + garasje

Vi fikk utført maling av enebolig og bytte av rekkverk. Er veldig fornøyd med jobben som Utvendig Maling gjorde. Tidsfrister ble holdt, flinke håndverkere som holdt det ryddig underveis og håndterte forespørsler fra oss underveis på en utmerket måte. Hadde kanskje vært greit om det alltid var noen tilstede som snakket enten norsk eller engelsk, men alt i alt har vi ingen problem med å anbefale Utvendig Maling AS.

Arve Sagmo, 10. sep. 2018

Maling av enebolig + garasje

Kom raskt på befaring og fikk et veldig ryddig tilbud hvor alle oppgaver vi hadde snakket om var tatt med. Fint å ha en prosjektleder som kontakt mellom de forskjellige håndverkerne. De gjorde jobben raskt og godt. Vi bestemte oss for også å få taket vasket, og de fikk tak i folk på kort varsel, slik at den jobben kunne gjøres før malingen. De byttet også noen skadede planker på garasjen. Vi er godt fornøyd! Vennlig hilsen Anne Skogli, Vestby.

Anne Skogli, 3. sep. 2018

Utvendig beising av to-etasjes enebolig + maling av støyskjerm

Bra arbeid, ryddig kommunikasjon, viste smidighet ved diskusjon om hva som var med og ikke i anbudet, fulgte opp med kvalitetskontroll og bra finnish-arbeid. Anbefales.

Sveinung Skule, 2. sep. 2018

Maling av hus

Vi er svært godt fornøyd med to jobber som ble avtalt i samme kontrakt : først spyling, mosefjerning og impregnering av taket og d. E. Utvending maling av huset. Firmaets prosjektleder kom på befaring dagen etter at vi ringte og tilbud ble mottatt etter få dager. Oppstart skjedde på det tidspunkt som ble indikert under befaring og så tatt inn i kontrakten. Håndverkerne jobbet effektivt og med god framdrift. De tok hensyn til meiseredet.

Magnor Nerheim, 26. juni 2018

Totalrenovering bad

Veldig fornøyd med oppfølging og informasjon underveis fra vår prosjektleder Khawar. Noe småtteri som skjedde underveis, men det ble håndtert perfekt. Litt forsinkelse, men det var på grunn av sen levering av baderomsmøbler fra Flisekompaniet.

Kristian Alver, 8. juni 2018

Utvendig maling av enebolig

Arbeidet ble godt utført innen avtalt dato. Vi valgte i tillegg takfornying fra samme leverandør, og er svært fornøyd med resultatet!

Egil Wiksten Holgersen, 4. juni 2018

Vask og beising av enebolig

Vi fikk flere anbud på vår forespørsel, og utvendig maling skilte seg fort ut, både på pris og service. De har malt hus, vasket og impregnert taket, byttet to vinduer og noe annet snekkerarbeid. De har også fått nye forespørsler av oss underveis, og da har de snudd seg rundt og ordnet dette også. Veldig fornøyde med at vi valgte utvendig maling!

Kjos Ingrid, 22. mai 2018

Utvendig maling av tak,lørenskog

Takfornying av Enebolig - Vask, Sprøytemale 2 strøk med Drywood takmaling, sort farge - Male blikk, beslag og pipehatter. Meget godt fornøyd med utført arbeid. Arbeiderne kom til avtalt tid, og var meget dyktige. Seriøst firma. Vi kan anbefale Utvendig Maling på det sterkeste! Susan og Thomas.

Susan Engvik, 16. mai 2018

Snekkerarbeid/renovering leilighet ca 25 kvadrameter

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort av utvendig maling . - Gode på kommunikasjon og logistikk i forhold til meg og andre håndverkere . - Høy kvalitet på utført arbeid. - Gode på pris Anders Helø.

Anders Helø, 8. april 2018

Vask,impregnering og maling av takstein.

Veldig fornøyd med utført jobb. God service og pris.

Terje Hosle, 23. mars 2016
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Chaplin Bygg og Rehab

4.8 12 evalueringer Jessheim

Jasa Malerfirma AS

4.7 10 evalueringer Jessheim

GMC Mur& Flis Company Marcel Gagea

4.9 7 evalueringer Jessheim