MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

4.8 (85 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

"Vi er en liten bedrift som bli stiftet 2015 av far og sønn og i okt 2019 fikk vi en flik snekker med fagbrev til.
Bedriften leverer service og som vi og kundene våre mener god arbeid, det er mange utfordringer under veis og dialog med kunden er vårt viktigste verktøy og alle som vi jobber for godkjenner avtaler som bli lagt underveis personlig eller i telefonen pga utfordringer eller ønsker fra kunden og begge sider stoler på ord fra den andre.
Vi har også innført en kontantrabatt for kunder som har en betalingsfrist opp til 10 dager, om de betaler samme dagen arbeidet er utført og godkjent ligger rabatten mellom 1,5 og 2,5 % av netto sluttsummen.

Vi har dessverre gjort mange dårlige erfaringer med kunder som legger ut jobber her og holder seg i det skjulte dvs bare fornavn eller fake adresser slik at vi helst ikke vil svare på jobber der som kunder ønsker svar " kun gjennom mittanbud " er en kunde ærlig og seriøs så har han ingenting å skjule akkurat som vi bedrifter , vi takker for forståelse??


Alle offentlig ansatte er hjertelig velkommen, vi kommer på befaring og leverer tilbud og ved oppstart av jobben ble det 50% av total tilbud summen fakturert med forfall samme dagen, vi beklager dette men utrolig dårlige erfaringer tvinger oss til å gjøre dette slik.


Gjerne ta kontakt så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe !

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften