Siste evalueringer (60)

Murer og hagearbeider; lysgrav kjellervinduer,plen og plattinger

Flink å finne gode løsninger. Veldig flink på finish. Leverte på tid og til avtalt pris. Veldige hyggelige folk som anbefales på det varmeste!

Espen Espenes, 5. mai 2020

Støp platform til et swim-spa i hagen

Bra og effektivt gjort. Underveis dukket opp andre oppgave og de ble også gjort til en hyggelig pris.

Albert Huang, 10. april 2020

Bygge tretrapp utendørs

Sluttproduktet er vi veldig godt fornøyd med; en fin trapp som er god å gå i, og som ble tilpasset en utfordring med et kumlokk under trappa som vi måtte ha tilgang til. Vi hadde en god kommunikasjon underveis, men AH Byggservice måtte justere sitt opprinnelige design på trappen, slik at den passet bedre inn i terrenget og ble behageligere å benytte. Jeg vil framheve firmaets positive holdning til god kommunikasjon, kvalitet i arbeidet, pålitelighet og effektivitet. Anbefales gjerne.

Arve Ofstad, 19. feb. 2020

Pigge gulv og grave

Fikk det jeg betalte for.

Rajeev Lehar, 19. nov. 2019

Støping av garasjegulv

Jobben ble raskt utført, helt etter avtale. Flinke folk. . .

Arne Johannessen, 20. okt. 2019

Betong arbeid

Greit og effektivt gjort. God tidsramme og overkommelig pris.

Bjørnar Ø. Naustvik, 16. okt. 2019

Støttemur

Oppdraget er utført og resultatet er veldig bra. Firmaet er profesjonelt og svarte raskt på alle mine spørsmål. Etter befaring fikk jeg en pris som var lav i forhold til andre priser som jeg innhentet. Kan anbefale AH Byggservice AS 100%.

Terje Kvernstad, 10. sep. 2019

Støttemur

Rask, presis, med god avtalt pris, som de forholdt seg til selv om det dukket opp utfordringer underveis. Disse gutta er proffe fagfolk, og gjør jobben 100% ferdig ut i fra avtale. Anbefales.

Hjulet As, 21. aug. 2019

Muring med forskalingsblokk

Oppgaven var å støpe fundament for nytt utvendig basseng. Det er et krevende støp da innvendige flater må være 100% rette for at duken skal bli liggende 100%. Det viste seg etterhvert at AH Byggeservice ikke hadde erfaring med akkurat denne type oppgave. Det ble likevel løst på en veldig god måte og både tidslinjen og budsjettet ble holdt 100%. Teamet kom med mange gode tips underveis til hvordan oppgaven best kunne løses. Vi gir våre beste anbefalinger til Artan og teamet. Artan snakker i tillegg 7 språk så kommunikasjon var aldri et problem :-).

Geir Kristoffersen, 14. mai 2019

Utskjæring av gulv på verksted 3x1 meter og støpe en grav

De stilte opp fort. Begynte å pigge/ skjære opp betong uten å dekke til alle verkstedmaskinene rundt eller brukte avsug. Hele verkstedet ble fult av støv. Mye etterarbeid for å få vasket dette. Grava i gulvet ble ikke tett og det kommer masse vann inn. De lovet å fikse dette men har ikke hørt noe. Vi holdt igjen penger til jobben skulle bli bra og ferdigstilles. Vi ble truet til å betale ellers skulle det skje noe med oss. Vi turde ikke annet å betale og har ikke sett dem siden.

Oslo Lastebilservice As, 8. mai 2019

Skjæring i betong for å sette inn dør der det idag står et vindu

Kappet betongvegg for innsetting av dør samt murt igjen hull der døren stod før. Kom til avtalt tid og utførte jobben greit og effektivt. Kunne vært litt mer nøyaktig med kappingen.

Arnljot Kristiansen, 5. mars 2019

Retting av garasje + grave oppkjørsel

Meget godt fornøyd med Artan og hans team. Anbefaler de på det varmeste.

Halvor, 12. des. 2018

Innsetting av nye vinduer

Ble oppringt som avtalt for og avtale tid når jobben skulle utføres. . Veldiig hyggelig arbeidere kom til avtalt tid, og utførte arbeidet til punkt og prikke. . Leder for firmaet har en utrolig god kundeservice og oppfølging av meg som kunde. . Jeg er svært fornøyd med hvordan jeg fikk løst mitt oppdrag og vil anbefale denne bedriften til andre, jeg er ikke i tvil om at jeg vil bruke dem igjen. .

Kenneth Skoglund, 9. des. 2018

Kan du hjelpe meg å lage denne veggen?:)

Kom på dagen og fulgte opp underveis. Leverte et fantastisk bra resultat!

Sofie Staal, 17. nov. 2018

Oppsetting av mur av granittblokker

AH Byggservice AS utførte det avtalte oppdraget på en profesjonell måte. De var lette å kommunisere med, arbeidet raskt og effektivt og var opptatt av at kunden skulle være fornøyd med resultatet. Prisen var også iht. Avtale. AH Byggservice er et solid og pålitelig firma som jeg trygt kan anbefale!

Inge Asbjørn Øien, 14. nov. 2018

Utgraving,støping av støttemur,bytte av vindu for godkjent rømningsvei

Punktlige og raske, kom som avtalt, jobben godt utført, til avtalt pris. Hyggelige folk også :).

Trond Fogelstrøm, 15. okt. 2018

Skjære ut vinduer i betongvegg og montere nye vinduer

Kjempeflinke og effektive! :).

Stine Pjaaten, 25. sep. 2018

Støttemur mot terreng

AH Byggeservice ved Artan leverer som avtalt på kvalitet, tid og pris! Det er veldig betryggende å få så god profesjonelt utført jobb - når dette gjennomføres som avtalt er det svært tilfredsstillende.

Ole Øyvind Stensli, 24. juni 2018

Riving og oppbygging av utvendig trapp.

Meget bra jobb. Artan er løsningsorientert og får jobben gjort i tide. Gutta er blide, hyggelige, rydder opp etter seg og har gode forslag til forbedringer og alternative løsninger. .

Erik Christian Almskog, 31. jan. 2018

Støping av støttemur til terrasse,ca 15 meter lang og inntil 1,3 meter høy

Jobben ble utført i henhold til avtale, til riktig tid og avtalt pris. Utfordringer underveis ble ordnet med gode forslag til løsninger. Arbeidet ble pent utført, og opprydding etter arbeidet var prikkfritt!

Rolf Storm, 23. juni 2017

Utbedre støttemur

Riving av gammel støttemur og oppføring av ny støttemur ble utført i henhold til avtalt arbeidsbeskrivelse. Fordi det ble avdekket svakheter med eksisterende asfalt på gårdsplassen var det behov for å endre arbeidet med belegningsstein og tilhørende storgatestein. Dette ble løst på en meget god måte som gjorde at helhetsinntrykket ble bedre i forhold til opprinnelig løsning. Totalkostnaden ble likevel innenfor opprinnelig estimat i kontrakten.

Per Åge Forfot, 21. mai 2017

Bore hull i betong til dør og montering av dør

Utførte jobben som avtalt og var veldig profesjonell.

Asle Christian Halvorsen, 18. april 2017

Grave ut ny kjellerinngang og støpe ny trapp

Arbeidet ble utført raskt, effektivt og på en tilfredsstillende måte.

Waqar Aslam, 8. jan. 2017

Sette opp støttemur og ringmur på eksisterende garasjefundament

Muren ble satt opp i henhold til avtalt pris, og arbeidet ble meget bra utført.

Thomas Eide, 14. des. 2016

Gjennoppbygging av murvegg

Dyktige fagfolk, god kommunikasjon i prosessen. Løsningsorienterte og effektive. Leverer på tid til en konkurransedyktig pris.

A Frøyland, 4. nov. 2016

Reperasjon av utendørs murgulv

Gjorde en bra jobb. Kom på tiden, og ferdig når avtalt. Inkluderte oss i prosessen.

Gro Helen Stormyr, 13. juli 2016

Sette opp støttemur

Greit gjennomført jobb.

Einar Arthur Tvedt, 11. mai 2016

Male furutrapp - trappefornyer

.

Tove Kalleberg, 17. april 2016

Større åpning til vindu i kjeller

Artan kom på befaring og utførte jobben dagen etter! Veldig flinke og seriøse, samt hyggelig pris. Anbefales!

Malik, 7. okt. 2015

Maling av stue mm

Maling av panel på vegg og skråtak, samt dels helsparkling og maling av gamle strievegger i 50 kvm stue. Malerne ga gode vurderinger og råd og utførte arbeidet til stipulert tid og til en god pris. De gjorde en nøye tildekking og et solid grunnarbeid. De møtte til avtalt til, holdt avtaler og holdt meget god orden. Arbeidet ble fagmessig fint utført og stuen framstår i ny drakt. Vi er svært fornøyd med resultatet og håndverkerne. Anbefales på det varmeste! Eliassen,Hosle.

Vøllo Eliassen, 24. aug. 2015

Maling av 29 kvm leilighet i oslo

Firmaet malte leiligheten min, og jeg var kjempefornøyd både med resultatet og med kommunikasjonen med firmaet. Hyggelig og profesjonell service! De hadde kort frist på å bli ferdige med leiligheten, og fristen ble overholdt. Leiligheten så strøken ut da arbeidet var utført! Anbefales!

Ingrid Mydland, 1. juli 2015

Maling av trapp,trappefornyere og montering av malte veggplater

Befaring med gode forslag til løsninger, rask tilbakemelding med fastpristilbud, jobben ble utført på avtalt tid og avtalt pris med et meget tilfredstillende resultat. Vi er svært godt fornøyd og vil anbefale denne leverandøren.

Steinar Persson, 4. juni 2015

Maling av innvendig trapp

Svært fornøyd. Fikk god informasjon på befaring, de utførte jobben til avtalt tid, god pris. Trappen ble veldig fin. Vi bruker gjerne dette firmaet igjen.

Åse Skeide, 5. mai 2015

Oppussing av gang m/trappeløp. ca 12 kvm

Ah Byggservice pusset opp gangen vår, ca 12-14 kvm. De rev tapet, helsparklet, malte 2 strøk og fuget. Vi ble veldig fornøyd med jobben de gjorde. De gjorde jobben til avtalt tid og pris, og det ble slik vi hadde sett for oss. Meget bra! Mvh Tommy, Asker.

Tommy Rist, 28. april 2015

Støpe arbeid.

De som kom å utførte jobben var hyggelige, effektive og nøye med grunnarbeidet samt at de hadde gode anbefalinger når det gjaldt utførelser og valg av materialer. Det kunne blitt brukt litt mer tid på finnish, som pussing og sletting av betong plater, selv om denne skal dekkes med flis. Men i all hovedsak et godt utført arbeid som kan anbefales alle som skal ha gjort støpe arbeid. Bjørnar.

Bjørnar Øktner Naustvik, 5. jan. 2015

Betongsaging,utsparing for 3 vinduer

Jobben ble gjort meget tilfredsstillende, kom til avtalt tid, og prisen ble som avtalt. Kan trygt anbefales.

Ronny Abelsen, 18. okt. 2014

Hulltaking i lecavegg for nye vinduer

Gjorde jobben til avtalt tid og pris.

Pål Jacobsen, 12. okt. 2014

Avretting,varmekabler og fliser på garasjegulv

Meget fornøyd. Hyggelig og ryddig prosess med et godt resultat. Anbefales.

Frank Rui, 10. sep. 2014

Maling av trappeløp - panel

Bra jobb utført til bra pris av en veldig hyggelig fyr som det var lett å prate med. Tok til og med et ekstra strøk siden det trengtes. :-).

Jens Thielemann, 4. mai 2014

Maling av trapp innvendig som går over 3etg

AH Bygg Service kom på befaring på tirsdag, begynte med jobben torsdag kl0800 og var ferdige fredag kl17 til avtalt pris. Anbefaler AH Bygg Service på det sterkeste.

Roger Johansen, 1. april 2014

Maling av kjellerstue

Jeg har hatt en utelukkende positiv opplevelse med AH Bygg service. Arbeidet er utmerket utført, og malerne startet raskt og sto på til de var ferdige. Gutta var veldig lett å gjøre avtaler med, og hyggelige å omgås.

Sverre Wisløff, 8. okt. 2013

Sparkling og maling av soverom,ca 7m2

Nøye og pent arbeid. Holdte seg innenfor tidsfristen og kommuniserte godt om arbeidsomfang osv.

Ola Hast, 19. aug. 2013

Bygge om en støttemur.

De har gjørt en veldig fin jobb, kommer noe tillegg men man kunne ikke gjøres noe annet for alt skulle ble bra. Vi er veldig fornøyd, Han skal gjøres noen annen jogg i fremtid. De kommer tidlige på morgen og dro seint på kveld jobben og ekstra ble levert i tiden som var avtalt. Jeg kan anbefale AH Bygg Service.

Gloria San Martin, 1. aug. 2013

Støttemur

AH Byggservice kom på befaring til avtalt tid og la frem forslag til hvordan man best kunne ordne på muren med de utfordringene terreng,vann og avløpsrør og adkomst medførte. Vi ble enige om pris og byggestart. Kontaktet meg 2 dager før de kom for å begynne med grunnarbeidet. Jobben ble utført til vår tilfredshet selv om det dukket opp noen utfordringer som raskt ble løst. Kan absolutt anbefale firmaet. Raske,flinke og trivlige gutter.

Arvid Arnesen, 10. juli 2013

Betongsaging

Akkurat slik det skal være. Kom som avtalt, gjorde jobben grundig, og alt ble utført som avtalt. Var serviceinnstillt og en veldig trivelig kar.

Ole Andreas Stenslie, 6. juli 2013

Retting av en murvegg

Artan som utførte oppdraget var en hyggelig og pålitelig mann. De utførte oppdraget i henhold til timer og timetall stemte tilnærmet det som var forespeilet. Jeg er fornøyd med både hurtigheten, kostnad og arbeid som er utført!

Shazad Rafiq, 15. jan. 2013

Muring av ujevn grunnmur mv.

Er godt fornøyd. Han kom raskt på befaring. Ga en riktig pris og gjorde jobben raskt med et godt resultat.

Ole-petter Horgen, 26. sep. 2012

Forstøttninsmur

Meget godt fornøyd med planlegging,utførelse og kvaliteten på jobben. Det ble mange utfordringer underveis som entrepenøren taklet meget bra. Hyggelige/ryddige arbeidsfolk. Kan anbefales. Bjørn Lerdalstoppen brl. 95877473.

Bjørn Brårmo, 24. aug. 2012

Støping av ca 14kvm terrasse i tilknytning til eksisterende + ca 7kvm levegg i leca

Bra utført arbeid til en fornuftig pris. Det ble avdekket at arbeidet ble mer omfattende enn vi hadde forutsett underveies. Dette ble løst på en grei måte, og jeg er tilfreds med måten dette ble løst på. Valgte også å få utført en del tillegsarbeid til fast pris. Dette viste seg å være lønnsomt. Skaffet materialer selv grunnet vanskelig kjøreankomst for levering av store kolli og last.

Tom Bache-svendsen, 7. aug. 2012

Reparere/erstatte støttemur med frostskader - kjellernedgang

Flinke til å holde avtaler - og god kommunikasjon underveis. Tilbød håndgraving som sparte plenen rundt for beltespor og var også flinke til å rydde etter seg. Grovarbeidet ble bra og solid utført, men det manglet litt på "finish" og sansen for de små detaljer.

Jørn Raastad, 16. juli 2012

Pusset hagemur i leca

Bra jobb, men lite flinke til å rydde opp etter seg. Asfalten tilgriset av sement. Ganske mange tilleggstimer.

Sophus Lie-nielsen, 18. juni 2012

Forsterke eller ny leca støttemur og reparasjon av utvendig betong trapp

Resultatet av arbeidet ble bra. De kom til avtalt tid, og arbeidene ble utført på den tiden som var estimert. De var løsningsorienerte når uforutsette ting dukket opp.

Lars Kristian Westby, 21. mai 2012

Riving av murvegg på terrasse

Profesjonelt og raskt utført arbeid, anbefales gjerne!

Kjell Brataas, 26. april 2012

Rive lecablokk mur og kjøre bort

Meget godt fornøyd med jobb. Kom for å se på jobben og vurdere arbeidsmengden. Startet arbeidet med en gang og fullførte samme dagen KAN ABSOLUTT ANBEFALES ! Vil velge den samme hvis mer arbeide skal gfjøres.

Knut Willy Jakset, 17. april 2012

Rette opp skjev lekamur/vegg på 1 etg garasje.

Jobben ble utført tilfredsstillende og til avtalt tid.

Kjetil Sjaastad, 18. des. 2011

Trapp ønsket fjernet

Jobben ble gjort kjapt. Han kom når han avtalte og prisen sto til arbeidet.

Trine Engh, 1. aug. 2011

Forskaling/støping av ny trapp

.

Rune Hoff, 30. juli 2011

Legging av skiferfliser på ca 30m2 støpt plate

Arbeidet ble ikke utført helt til avtalt tid men de sto godt på når de var her. Kan nok ikke veldig mye om skiferarbeid. De tok nok på seg arbeid som de ikke var klare over at de ikke hadde helt kontroll på. Kom ikke altid til avtalt tid. Måtte flere ganger tilbake for å rette opp arbeid som var gjort men utførte da dette ok.

Bjørn Ro, 21. juni 2010

Trenger en som kan avrette et gulv på 5 kvm og legge fliser

AH Bygg Service eier og eneste ansatte. Bedriften sto frem som en veldig real og profesjonell bedrift, som holdt avtaler og tider. Jeg er svært fornøyd og vil anbefale AH Bygg Service til andre.
Kenneth

.

Kenneth Skoglund, 2. mai 2010
Vis flere evalueringer

Kart

Kart