Siste evalueringer (5)

Utvidelse av terrasse

Oppdraget ble gjennomført raskt og tilfredsstillende, kom til avtalte tider, arbeidet effektivt og ryddet opp etter endt arbeidsdag. Godt fornøyd med samarbeidet.

Hilde, Borgen, 12. sep. 2017

Riving av vegg mellom kjøkken og stue

Very effective and professional! Stepped in on very short notice and gave us advice for further renovation of our kitchen. Would recommend them to everyone!

Adelina, Drammen, 7. feb. 2017

Bygge om stabbur til badstue

Mateusz og folka hans gjorde en god jobb med å bygge badstuen. De senket taket, slipte og oljet gulvet, oljet veggene (på eget initiativ) og bygget et indre rom i stabburet til badstuen. Siden stabburet var relativt luftig fra tidligere fikk jeg dem i etterkant også til å legge på asfaltplater under stabburet for isolasjon. Når det oppstod problemer underveis kom jeg og Mateusz fram til gode løsninger i fellesskap. Generelt god kommunikasjon!

Carl-Erik, Prestfoss, 5. aug. 2016

Utgått

Det ble en flott hall! Veldig fornøyd med arbeidet. Høy kvalitet til en konkurrerende pris. Spesielt gode tilbud på fastpris. Jobben tok litt lenger enn estimert, men kvaliteten står for det. Ordentlige folk med høy fagkompetanse som er stolt av arbeidet sitt! Gutta jobber som bare det og rydder opp etter seg. Kan anbefales på det sterkeste!

Bart, Kongsberg, 5. aug. 2016

Sette opp isolert innervegg med vindu og dør

God kvalitet på jobben og ryddige og profesjonelle håndverkere.

Raymond, Asker, 25. mars 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Macexperts Mackiweicz

4.8 5 evalueringer Skollenborg

Minner For Livet Foto AS

  Kongsberg

Studio Barnesmil

  Kongsberg