Siste evalueringer (45)

Montere verandadør

Jobben gikk ut på å bytte fra et vindu til dør istedet. Møtte på noen problemstillinger underveis, men fikk god hjelp til å bestemme løsninger. Veldig godt fornøyd med resultatet. Døra sitter nå der den skal etter en effektiv arbeidsdag og alt ser bra ut. Dessuten ryddet de flott opp etter jobben. Ikke noe er etterlatt.

Eva Schneider, 20. aug. 2020

Bytte av stort vindu

Fikk raskt Et tilbud etter jeg la ut jobben. Ingen kunne matche pris. God kommunikasjon og godt samarbeid. Vi er svært fornøyde med jobben som ble gjort. Anbefaler videre Mvh Stine.

Stine Maria Gjelstad Gabrielsen, 13. aug. 2020

Skifte skråtakvindu

Bjørn Tore og guttene gjorde en strålende jobb med å bytte ut vårt gamle skråtaksvindu og legge inn en katteluke for oss. Imøtekommende, hyggelige og ikke minst dyktige folk, anbefales!

Øyvind Hermans, 10. juli 2020

Sette inn balkongdør

God kvalitet på arbeidet, og løsningsorienterte. Støtte på noen utfordringer som var vanskelig å forutse, men de løste det greit uten å øke prisen. Var god kommunikasjon underveis, opplevde de som ryddige og ordentlige. Kan absolutt anbefale Lolands Bygg og Renovering AS.

Yngvi Eggertsson, 23. juni 2020

Legge pergo.

Vi kontaktet Lolands Bygg og Renovering grunnet den gode omtalen som lå inne på Mitt Anbud. Arbeide besto av legging av gulv i leilighet på 67 kvadrat. Dette ble utført profesjonelt og med stor grad av nøyaktighet. De tok også på seg jobben med nye gulvlister og resultatet var til topp karakter. Da fakturaen kom var den oversiktlig og helt etter avtale. Vi anbefaler Lolands Bygg og Renovering AS på det varmeste. Mvh. Gjert.

Gjert Olaf Kristiansen., 16. juni 2020

Sette inn et vindu

Veldig fornøye med jobben som ble gjort. God dialog underveis. Rydig og pålitelig. Vil anbefale dette firma til andre.

Kristin Manvik, 30. mai 2020

Bytte kjøkkenvinduer

Skulle i utgangspunktet kun bytte kjøkkenvinduer, men endte opp med å også sette opp et IKEA kjøkken i tillegg. Alle problemer som dukket opp ble avklart umiddelbart pr telefon. Vi er svært fornøyde med resultatet.

Anita Marenze Meyer Iversen, 30. mai 2020

Sette inn takvinduer

Denne jobben ble betydelig større da vi vurderte at vi også ønsket å bytte hele taket. Et grundig og godt firma gjorde både jobben med å bytte takvinduer og legge helt nytt tak for oss. Vi fikk god pris og tydelig og god informasjon hele veien, og avtaler ble holdt. Veldig hyggelige og flinke snekkere fra Loland jobbet hos oss. Vi har bedt firmaet nå levere et tilbud på bytte av kledning og vinduer på hele huset vårt siden vi var så fornøyde med firmaet! Tommel opp for Lolands!

Ruth Berle, 15. mai 2020

Bytte vinduer

Loland Bygg og renovering AS byttet 4 vinduer hos meg. Jobben ble utført raskt og profesjonelt av hyggelige karer. Etter jobb ble det ryddet og støvsuget. Fornøyd med både resultat og pris. Anbefales!

Anne Gro Svendsen, 10. mai 2020

Bygging av levegg

Etter en litt senere start en planlagt, som jeg fikk kontinuerlig god begrunnelse på hvorfor, ble jobben gjort raskt og med god kvalitet. Veldig fornøyd med en jobben som var å lage en kraftig og lang levegg. Firmaet kan anbefales👍😊.

Tor Håvard Ertsås, 22. april 2020

Bytte vindu

Godt utført arbeid med et bra sluttresultat! Meget fornøyd.

Tommy Pedersen, 30. mars 2020

Sette inn takvinduer (på 2 rom)

Er superfornøyd! Synes vi har hatt bra dialog hele veien, jeg har fått råd og info og det ble ryddet opp og så veldig bra ut etter at de avsluttet. De ble ferdig raskere enn de hadde forespeilet, og var veldig trivelige å ha med å gjøre. Anbefaler Bjørn-Tore og co👍.

Marit Aune, 11. mars 2020

Bytte noe parkett pga liten vannskade

Lolands Bygg og Renovering har lagt parkett i stue og kjøkken i huset mitt, og resultatet ble helt strålende. De la også et skikkelig underlag for å få gulvet mer stabilt. Alt som er utført er skikkelig, kvalitetsmessig utført. I tillegg har det vært tett og god kommunikasjon gjennom hele prosessen. De leverer det de lover, og er virkelig et trygt valg. I tillegg er de opptatt av ryddighet hele veien mens arbeidet utføres. De har også strukket seg langt mtp å yte god service, helt ekstraordinært og utover det en kan forvente. De løste alle utfordringer underveis.

Nina Christine Løw-reisæther, 12. feb. 2020

Nytt tak og vegger

Lolands Bygg og Renovering AS har skiftet tak+10 cm etterisolering. De har også etterisolert yttervegger med 5 cm,asfaltplater og ny kledning på hele huset og de har skiftet og byttet alt av vinduer,balkongdører og ytterdør. Bjørn-Tore har igjennom hele prosessen hvert behjelpelig og kommet med konstruktive løsninger. Det har til en hver tid vært rent etter arbeid både på utsiden og innsiden av huset. Kan trygt anbefalles.

Bjørn Joakim Borgen, 8. jan. 2020

Sette inn 4 vinduer,str 60x200 cm.

De har satt inn 4 vinduer og tilpasset ny inngangsdør. Meget pent arbeid utført, raske og effektive. Det var noen utfordringer underveis, som de løste uten problemer. Kan trygt anbefales, til en bra pris og dyktige fagfolk.

Andreas Tveten /heidi, 9. des. 2019

Ny takstein,lekter,papp etc.

Lolands Bygg, med Bjørn-Tore i spissen, gjennomførte renovering av 350- 400 m2 tak iht. Avtalt tid og pris. Jobben innebar fjerning av gammel takstein, lekter etc. Og legging av ny papp, nye lekter, glassert takstein av type Sort Benders tvilling, nye takrenner, nedløp, 2 x pipebeslag og 3 x luftehatter. Jobben ble meget bra utført på et krevende bygg med vanskelig adkomst og mange utfordringer. Kommunikasjon før under og i avslutningen var informativ og god. Lolands bygg og renovering as kan anbefales på det sterkeste.

Geir Arne Bøe, 1. sep. 2019

Bytte to takvinduer

Alt fungerte veldig bra fra innhenting av tilbud til utført arbeid, kan absolutt anbefales.

Bjarte Skotnes, 9. aug. 2019

Vindus bytte 2.etage

Arbeidet ble kvalitetsmessig utfört, og det var god kommunikasjon underveis i arbeidet. Arbeidet ble utfört kjapt og ryddig til prisen som var avtalt.

Ivan Stewart, 20. juni 2019

Bytte av takvindu

Mottok tilbud etter befaring som sto til vår forventning. Jobben ble utført med god kvalitet til avtalt tid. Hyggelig og høflig håndverker med god kommunikasjon. Kan anbefales!

Christian W. Jacobsen, 3. mai 2019

Sette inn takvindu

Befaringen var veiledende og profesjonell. Enighet om pris ble overholdt. Jobben ble utført tidligere og raskere enn forventet. Siden vi var på reise, hadde vi kontakt over FaceTime der vi ble enige om de siste detaljene. Vi er veldig fornøyde med arbeidet og kommunikasjonen både i forkant, underveis og i etterkant.

Lena Westgård Røedvang, 24. april 2019

Bygge en liten platting ut fra trapp

Lett kommunikasjon. Hyggelige follk med høy faglig kompetanse.

Marthe Lindstrøm, 10. april 2019

Bytte to vinduer

Flott resultat og rask levering. Veldig god kommunikasjon. .

Lars Erik Halvorsen, 18. mars 2019

Takvinduer

Vi avtale pris på bytte av tre store takvinduer . Arbeidet ble utfør til punkt og prikk , med en profesjonalitet som sjelden finner idag. Godt gammel håndverk av høy kvalitet. Ryddig og greit , uten overraskelser. Kvalvåg , Konnerud Drammen.

Rune Kvalvåg, 28. feb. 2019

Innsetting av takvindu

Her gjorde Bjørn-Tore en flott jobb. Det var en liten utfordring for her er det ikke en vinkel som var som det burde være så det ble en det tilpasninger som Bjørn-Tore taklet med glans. Han informerte meg hele tiden da det dukket opp problemer. Anbefales.

Arne Gunnar Heggem, 19. feb. 2019

Skifte takvindu

Veldig fornøyd med jobben! . Valgte disse fordi det var Den eneste som fremsto som profesjonelle og tok seg tid til å forklare da De var på befaring. Jobben er godt gjennomført og alt ser bra ut. Eneste grunnen til at det ikke ble full pott fra meg, er at det var til dels dårlig komunikasjon og noe "surr" før jobben ble utført. "Surret" var mennesklige feil som kan skje, men kommunikasjonen rundt var noe mangelfull. Men i allt veldig fornøyd.

Silje Helene Andreassen, 16. nov. 2018

Utskifting av to vinduer

Veldig bra utført. Ryddet etter seg. Noe mangelfullt kommunikasjon men jeg ventet på vinduene.

Terje Julsrud, 7. nov. 2018

Bytting av takvindu på bad (skrå tak)

Han var veldig hyggelig, gjorde en bra jobb med å bytte takvindu. Men det tok litt lang tid fra han fikk jobben til at han fikk begynt(sykdom og dårlig vær), det var også vanskelig å få tak han på tlf etter at han hadde fått jobben så nesten all kommunikasjon gikk i sms. (det er grunnen til at det bare ble 4 stjerner) Jeg er fornøyd med resultatet av jobben han gjorde, så trenger jeg mer hjelp skal jeg høre med Lolands Bygg Og Renovering AS først.

Odd Espen Sæbø Buchholdt, 22. sep. 2018

Tak/vegg/gulv i andre etasje

Super fornøyd med dette firmaet! Sjefen sjøl er en utrolig hyggelig og flink fyr , og gintaras som har vært her mest er rolig , hyggelig , flink og ekstremt nøye. Flinke folk dette ! Anbefaler disse på det sterkeste og kommer til å bruke de igjen :).

Jørn Patrick Magnussen, 2. sep. 2018

Utskifting av gammelt takvvindu til nytt

Vi er meget fornøyd med jobben som Lolands Bygg og Renovering AS gjorde for oss.

Roger Johnsen, 29. aug. 2018

Å få lakt ny takstein

Profesjonelt firma. Tok raskt kontakt å kom på befaring til avtalt tid. Kom med skriftlig pristilbud hvor det i ettertid ikke kom noen ekstra konstnader på. Jobbet svært raskt og holdt det ryddig rundt seg. Utøvde meget god service, veldig hyggelige og imøtekommende. 5 stjerner og begge tommlene opp. Anbefales på det sterkeste. Vigdis Johansen.

May Vigdis Johansen, 22. aug. 2018

Sette opp 1 levegg på ca 180cm x 250cm og 1 levegg på ca 180cm x 350cm

Profesjonelt firma, raskt på plass og godt fornøyd med resultatet av 2stk. Levegg/skillevegger. Hyggelig og imøtekommende daglig leder. Anbefales:).

Madelen Vestad, 16. aug. 2018

Trenger snekker til og skifte vindu i min leilighet

Kan virkelig anbefales ! Vi har skiftet til PVC vinduer, nytt gulv, lister og ventiler. Loland kom først på befaring, fikk pristilbud på alt - noe som stemte når vi betalte, var ingen tillegg eller skjulte poster. Kom på avtalt tid, jobbet hele tiden/ dagen. Gintaras - snekkeren som var hos oss hver dag var svært nøye og gjorde en kjempefin jobb, støvsugde daglig! ! ! ! Loland var ofte innom og kontrollere fremdrift, er svært hyggelig og kompetent.

Oddbjørn Nilsson, 30. juli 2018

Montering av nytt epoq kjøkken

Godt utført arbeid med montering av nytt kjøkken. En del stress til tider da ikke alt gikk på skinner under hele prosessen (men sånt skjer). Snekkeren som utførte arbeidet var også meget hyggelig og pålitelig. Kan anbefales.

Anders Fredås Aardal, 31. mai 2018

Renovering av hus

Vi fikk hjelp til å bytte fire vinduer, samt dele av stua med vegger til et soverom. Jobben som ble gjort var nøyaktig og hadde god kvalitet. Loland bygg kommer til avtalt tid og er pålitelige. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort:).

Jeanett Spiik, 8. mai 2018

Renovering av kjøkken

Evalueringen kan endres til dette. Snekkeren gjorde et bra arbeid, men vi synes arbeidet gikk for sakte - noe tror jeg var pga dårlig kommunikasjon mellom leder og snekker. Vi fikk mange gode forslag, men med endel feilberegninger på tidsbruk. Ble dyrere enn vi trodde. Leder hørte dog på det vi klagde på og ønsket ordne opp.

Tonje Strømmen, 17. des. 2017

Legge nye gulv og mdf plater.

Et pålitelig firma som gjør jobben grundig og nøye samtidig som de er effektive og veldig hyggelige og jobben ble gjort til avtalt pris.

Michelle Henriksen, 7. okt. 2017

Lage rom på loft m/trapp ned.

•Bygge nytt soverom på kaldloft med trappløsning gjennom stuetak• Knall fornøyde med hele prosessen.

Lise Gry Mathisen, 8. mars 2017

Trenger hjelp innvendig.

Firma var positive, hjelpsomme i starten. Daglig leder var lite på arbeidsplassen for oppfølging av det arbeid som en ansatt utførte. Store kommunikasjons problemer med snekker, han snakket ikke Norsk. Viser lite faglig kompetanse på noe av arbeide som er utført. Firma holder ikke avtaler, svare ikke på mailer eller SMS. Det er store feil/mangler på arbeid dem har utført på ulike rom i huset. Lovet å rette opp feil i 2015, ikke utført enda 2017.

Laila Jacobsen, 6. feb. 2017

Velux takvindu

Ønsket å få montert inn takvindu i rom i 2etg. Lolands bygg og Renovering tok raskt kontakt, og leverte et godt tilbud, samt referanser i forhold til tidligere utførte arbeider av samme type. Kontrakt ble underskrevet, Vi ble godt informert hele veien i prosessen. Jobben ble utført på en meget god måte,og faktura helt i henhold til kontrakt og avtale. Strålende fornøyde fra A til Å med dette firmaet og kan anbefales på det sterkeste.

Glenn Bredesen Føske, 15. aug. 2016

Byggmester til tilbygg

Lolands bygg leverer meget høy kvalitet. De var svært gode til å komme med kreative løsninger på våre til tider sære og annerledes ønsker. Alt arbeid er utført perfekt og Loland formidlet hele veien gode samarbeidspartnere for oss. Vi er veldig fornøyde med resultatet! Hilde Holmer og Jan Kåre Bechmann.

Hilde Holmer, 8. aug. 2016

Total renovering av hus

Er fornøyd med arbeidet og servicen bedriften har utført. Noe problem med kommunikasjon av snekker som arbeider p. G. A engelsk.

Laila Jacobsen, 14. nov. 2015

Innsetting av nytt vindu

Veldig godt fornøyd.

Turid Moe, 27. sep. 2015

Totalrenovering av gammelt loft i leilighet fra 1820-tallet

Da vi hadde brukt Bjørn Tore og gutta hans til tidligere renovering i huset, fortsatte vi å bruke de til resten av huset. Det var skifte av takstein, noe som ble effektivt og pent gjort. Videre besto arbeidet av totalrenovering av en etasje på 200m2. Da huset er fra 1824, var vi klar over at det ble et omfattende arbeid. Snekkerteamet bidro med forslag til romløsninger og materialvalg. Teamet er nøyaktige og ryddige i sitt arbeid. Byggeplassen ble hver dag kostet og ryddet før de forlot den. Opplever at de har gode kunnskaper på flere fagområder. I tillegg har de bygget veranda og satt inn peis. Vi er kjempefornøyd med arbeidet som er gjort, og kan varmt anbefale firmaet videre. Hyggelige og ryddige gutter, imøtekommende og arbeidsvillige, løsningsorienterte og dyktige.

Ina Ruud, 8. sep. 2014

Utskifting av vinduer

Vi ble enige om å bytte ut 6 store stuevinduer til 2 større vinduer + 1 verandadør. Tok litt lengre tid enn avtalt men er veldig fornøyd med resultatet. Hadde også fastpris så det ble ingen overraskelser utover litt ekstra pga materialer (gammelt hus). Veldig hyggelige arbeidere som også forsto min visjon. Tør nesten si det ble bedre enn jeg så for meg! :) Kan trygt anbefales!

Anina Jeanette Fjelldal, 26. jan. 2014

Innsetting av takvindu

INNSETTING AV TAKVINDU. Oppdraget ble gjort svært bra, men det tok lang tid fra avtale var gjort til arbeidet var utført. Anbefaler gjerne bedriften om det ikke haster og man er fleksibel på tid.

Inger Ora, 13. des. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart