SØLVINS MALERSERVICE

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

SØLVINS MALERSERVICE

Hei.
Mitt navn er sølvin slydal. Jeg har arbeidet i malerfaget siden 1985 og har opparbeidet meg 35 års erfaring i bransjen. Tok svenneprøven i 1988, og dannet eget firma i 1999 i enkeltmannsforetaket. Har lang erfaring innen malerarbeid samt tapesering. Utfører også utvendig malerarbeid. Har i gjennom 25 år servet Nordeas hoved kontor med vedlikehold av bygningsmassen som maling av kontorer, kantine, trappeløp samt sprøytemaling av garasjeanlegg. Har siste året jobbet med fargesetting av Nordeas kontorer som snart er sluttført på ca 10.000 kvm ? Har også hatt gleden av å delta/utføre førstegangs- vedlikehold av all eik i Operaen.
Ved renovering av Husfliden samt utvidelse/renovering av 7 etg på bondeheimen hotell hadde jeg hovedansvaret for malerarbeidet.
Har også utført store og små velikeholdsoppdrag i flere år for bondeheimen hotell/kaffistova.? I 2017 var jeg innleid ca 1 år som bas ved deler av utbyggingen på Gardemoen.? Har også lang erfaring i det private markedet med all type maling fra nybygg til renovasjon av gamle leiligheter.?
Gode referanser kan gis etter ønske.
Ta kontakt med meg for en hyggelig prat så finner vi en løsning sammen.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften