SØLVINS MALERSERVICE

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Grindervegen 152, 2170 Fenstad

SØLVINS MALERSERVICE

Hei.
Mitt navn er sølvin slydal. Jeg har arbeidet i malerfaget siden 1985 og har opparbeidet meg 30 års erfaring i bransjen. Tok svenneprøven i 1988, og dannet eget firma i 1999 i enkeltmannsforetaket. Har lang erfaring inne malerarbeid samt tapesering. Utfører også utvendig malerarbeid. Har i gjennom 20år servet Nordeas hoved kontor med vedlikehold av bygningsmassen som maling av kontorer, kantine, trappeløp samt sprøytemaling av garasjeanlegg. Har også hatt gleden av å delta/utføre førstegangs- vedlikehold all eik i Operaen.
Ved renovering av Husfliden samt utvidelse/renovering av 7 etg på bondeheimen hotell hadde jeg hovedansvaret for malerarbeidet.
Har også utført store og små velikeholdsoppdrag i flere år for bondeheimen hotell/kaffistova. Har også lang erfaring i det private markedet med all type maling fra nybygg til renovasjon av gamle leiligheter.

I de siste 2 årene har jeg hatt et tett samarbeidet med min svenske kollega. Han har også mer enn 20 års erfaring innen malerarbeidet. B.l.a har han vært med på oppføringen av Operaen samt første gangs vedlikehold av eik sammen med meg. Han har igjennom karrieren også utført maling av flere 10 talls bygårder på oppdrag fra oslo byfornyelse. Sammen har vi bred erfaring innen innen maleryrket og kan håndtere alle små og mellomstøre oppdrag.
Gode referanser kan gis etter ønske.
Ta kontakt med oss for en hyggelig prat så finner vi en løsning sammen.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

1999

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Sølvin Slydal
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
1999-02-05
Bransje
43.341 Malerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 23-07-2019 03:43:23
Se hele regnskapet til SØLVINS MALERSERVICE Sølvin Slydal på E24 Bedrift
Se regnskapstall
  • Grindervegen 152, 2170 Fenstad

Kontakt bedriften