Siste evalueringer (38)

Skifte kledning/male bygård

Bodale Bygg har under hele prosessen vært svært tilpasningsdyktige og profesjonelle. De er enkle å diskutere med og fikk jobben gjort til en god pris og kvalitet.

Patrik Dahl, 10. nov. 2020

Terrasse med tak

Anbefales på det varmeste!

Tone Nesse Aalen, 11. sep. 2020

Bygge terrasse

Bedriften tok raskt kontakt etter at jeg la ut prosjektet, møtte opp som avtalt på befaring, og fulgte opp både tilbud og oppstart i henhold til plan. Selve arbeidet med terrassen bar preg av nøyaktighet og veldig flotte detaljer. Det er ingen deler av det praktiske håndtverket jeg er misfornøyd med, eller kan finne noe å utsette på. Underveis avklarte vi problemstillinger raskt og enkelt, og jeg ble tatt med på råd der det var nødvendig. Sluttresultatet ble veldig bra, og jeg kan virkelig anbefale Bodal. Prosjektet endte opp med høyere materialkostnader enn estimert, men dette ble også tatt opp raskt og på en god måte, og sammen fant vi en god løsning på det.

Sigbjørn Hovland, 6. sep. 2020

Skifte takplater

Vi er super fornøyde med jobben de utførte hos oss. De var enkel å kommunisere med, veldig effektive og utførte jobben raskt til en rimelig pris. Anbefales på det sterkeste! Vi kommer gjerne til å bruke dem på nye prosjekter.

Mehdi Firoozkoohi, 25. aug. 2020

Snekker arbeid ute og på andre etasje,på hus i bergen sentrum

Bodale Bygg AS is a reliable company, with workers who work hard and effectively. We hired them to investigate and fix a water leak in what turned out to be a challenging section of roof. Their solution is a testament to their professionalism and experience. They also painted the outside of the house. And did an excellent job. We plan to ask them for estimates on future work. And can highly recommend them to others.

Barbara Mcintosh, 14. aug. 2020

Reparasjon av skadet tak - haster

Bra arbeidet.

Thom Oghifo, 24. juli 2020

Bytte kledning på 37 garasjer

De var raske å komme igang, jobbet effektivt, gjorde ett godt stykke arbeid til en god pris. Vi var så fornøyd at vi nå har ønsker om å bruke dem igjen på ett nytt oppdrag.

Jan-christian Bøe, 9. juni 2020

Rive vegg

Bodale var enkel å kommunisere med, og utførte jobben raskt, effektiv og til en fornuftig pris.

Hogne Overaa, 14. april 2020

Skifte vinduer,kledning,rive terrasse og bygge ny

Vi er utrolig fornøyd med jobben de har gjort hos oss! Bygget ny terrasse, bygget utestue, skiftet kledning og alle vinduer. God kommunikasjon underveis, pålitelige og effektive! Anbefales på det varmeste!

Tone Nesse Aalen, 21. juni 2019

Totalrenovering utvendig: skifte tak/kledning/isolering/vinduer + bygge terrasse rundt huset + bygge takk over terrassen + lage åpning med balkongdør

Leiaren var kreativ og løysingsorientert ,og hadde med seg eit bestemt og effektivt lag. Huset var gamalt og relativt skeivt, noko som, i tillegg til alt vi ønskte få gjort, gav mange utfordringar. Jobben ble nøye gjort, ingen detalj er gløymt og vi ble veldig imponert over resultatet. Eg og mannen anbefaler dei på det sterkaste ! ! ! N. B. : Om referanse ønskes, send gjerne melding til 40345869, mannen kan ringe deg opp.

May-therese Heggheim, 11. sep. 2018

Ved hus

Vincent hjalp meg å designe et flott vedhus og utførte arbeidet med byggingen av det over all forventning. Jeg er super fornøyd. Maken til arbeidsmoral, ferdigheter samt ydmykhet må en lete lenge etter. Han leverte og det rimeligste anbudet på jobben. Jeg er heldig som fikk han til å gjøre jobben. Kommer absolutt til både å anbefale ham til venner og kjente, samt bruke ham igjen til neste prosjekt. :-).

Hege Steen, 19. mars 2018

Utskifting av råteskadet utvendig panel.

Nå er Bodale Bygg og Vedlikehold ferdig med en totalopppussing av mitt gamle hus og jeg er mer enn strålende fornøyd. De har skiftet alt av råtne bord samt malt tre av husets fire vegger, alt grundig og nøyaktig utført (den fjerde veggen kommer de tilbake og tar når det er blitt varmere i luften). Dersom noen vurderer å benytte Bodale og co, kan de bare ta kontakt med meg (40483610). Dette er folk jeg mer enn gjerne anbefaler! Torild Jacobsen.

Torild Jacobsen, 1. nov. 2017

Maling av 200 m2 bygning på glesvær

Vi er meget fornøyd med Bodale bygg og vedlikeholde. De stilte 4 mann, satte opp fult stillas på hele huset og jobbet effektivt og nøyaktig til jobben var ferdig. De skiftet en del kledning der denne var ødelagt, og de malte huset akkurat slik vi hadde planlagt. De holdt oss oppdatert på status underveis, og viste oss dersom de fant ting som burde utbedres.

Bente Blomvågnes-bakke, 4. okt. 2017

Restituering av balkonger

Ryddig og profesjonelle fra befaring til ferdigstillelse. Meget fornøyd med jobben som er blitt gjort. Bruker gjerne Bodale igjen. Fra Domicile AS.

Tor-olav Madland, 21. aug. 2017

Maling av enebolig

Bodale bygg og vedlikehold kan anbefales på det sterkeste. Jeg brukte dette firmaet til innvendig maling av enebolig på ca 200m2. Jobben ble professjonelt utført til avtalt pris og tid. Har ingen betenkligheter med å bruke Bodale igjen. Fredrik Lund, Bergen.

Fredrik Lund, 1. aug. 2017

Maling av 2. etasje i ene delen av to etasjes tomannsbolig. 126 m2

Har brukt bedriften til å få malt hus. Kan trygt anbefales. Pålitelige, hardtarbeidende og profesjonelle. I tillegg hyggelige, fleksible arbeidsfolk.

Ingunn Myrlid, 6. juli 2017

Renovasjon av brønntak

JOBBEN BLE UTFØRT AV: BODALE BYGG & VEDLIKEHOLD Firmaet har gjort en førsteklasses jobb i renovasjon av brønntak : fjerning og bortkjøring av asbest tak , trykkspyling og rensing av brønn , reparasjon og forsterking av rammeverk og montering av nytt ståltak. Alt utført raskt , effektivt ,ryddig og til høyeste standard og innen avtalt pris. De har min varmeste anbefaling . Ten stars ! Bjørn-Erik Edvardsen.

Bjørn-erik Edvardsen, 8. juni 2017

Vasking og maling av fasade

Bodale Bygg & Vedlikehold vasket hele taket og fasaden, og skrapte og malte deretter hele fasaden. De kom til avtalt tid og utførte jobben både svært godt og svært effektivt. De ryddet veldig bra opp etter seg. Ingenting å trekke for her. Kan anbefales.

Håkon Våge Mastrup, 8. mai 2017

Fjerning av mose fra takstein/takrenner + fiksing av et lite antall dårlige takstein

Godt gjennomført jobb av dyktige håndverkere. Skiftet noe dårlig kledning og takstein i tillegg til å vaske tak. Serviceinnstilt.

Anders Søfteland, 2. mai 2017

Maling av 4 karnapper i høyden på enebolig

Meget god gjennomført jobb.

Anders Søfteland, 2. mai 2017

Diverse maling,skifte av et lite antall kledningsbord og utskifting/tilpasning av takrenner firemannsbolig.

Profesjonell, effektiv og svært service innstilt. Gjorde jobben innen tidsperioden som var satt og håndterte alle deler ved jobben meget tilfredsstillende. Vil anbefales til alle typer jobber, i vårt sameie bestod jobben av maling av hele huset samt utskiftning av dekorative møner samt drenering av takrenner. Kommer til å bruke dem ved neste anledning og kan anbefale dem på det sterkeste.

Sameie Nedre Nattland V/therese, 3. april 2017

Riving av loft uke 10 eller 11

Oppdraget var å renske og tømme et loftsrom og gjøre klart for entrepenøren til å starte snekkerarbeidet. Jeg var svært fornøyd med arbeidet deres. Det ble gjort effektivt og nøyaktig, og alle tider ble overholdt. Vi hadde noen utfordringer i kommunikasjonen, med dette løste seg fint pga deres klare ambisjon om å tilfredstille meg som oppdragsgiver. Kan anbefale dem på det varmeste. Jeghar brukt Bodale Bygg til flere oppdrag seinare og er svært fornøyd på med alt de leverer. Kjapt. Trygt. God kommunikasjon og gode prisar.

Linda Børnes, 26. mars 2017

Maling av stue og tak på bad

Vi var meget godt fornøyd. Punktlige, imøtekommende og grundig utført jobb. Vi anbefaler de på det sterkeste!

Martha Brakestad Larsen, 2. jan. 2017

Sliping og behandling av gulv,maling av vegger og/eller tak

På svært kort varsel tok Bodale Bygg & Vedlikehold på seg et hasteprosjekt som ble gjennomførtpå en særdeles god måte og til avtalt pris. De fulgte nøye opp underveis i prosessen, kommuniserte godt og tilpasset seg lett endringer eller uventede aspekter. De arbeidet både effektivt og med øye for detaljer, og var svært opptatt av at jeg var fornøyd som kunde. Generøse og kvalitetsbevisste håndverkere som kan varmt anbefales!

Heidi Lund Berg, 12. nov. 2016

Terasse

Har veldig god erfaring med Bodale bygg, de utførte jobben til avtalt pris og til avtalt tid. De har levert høy kvalitet og jeg vil gjerne bruke dem igjen. Kan trygt anbefales!

Gjert Tore Gjertsen, 25. sep. 2016

Needs trimming and cleaning of big garden

Very good communication and skills, and impressive efficient equipment. They brought a team that finished the job neatly and quickly . Very good waste management as well, they advised we grind the vegetal waste and spread it in the garden again, which reduced transport cost. Top team for a bargain. I would definitely recommend them. Redouane.

Redouane Lahsen, 13. sep. 2016

Malearbeid utvendig

De var veldig behagelige å samarbeide med, tok ting på sparket. De kan absolut anbefales. Annette Tangerås.

Egil Og Annette Tangerås, 7. sep. 2016

Sparkle og pusse gips i tak og vegger

Godt utført arbeid av et firma som ønsker å levere et godt håndverk. De bruker produkter som svarer til hva en kan forvente fra fagfolk. Kan anbefales!

Vidar Tufteland, 11. juli 2016

Maling av enebolig

Hyggelig og imøtekommende folk. Arbeidet utført etter avtale, og mindre endringer med pris ble avtalt uten problemer. Kvaliteten på utført arbeid var god og avtalt ferdig stilles var etter avtale.

Jarle Monrad Ohnstad, 10. juli 2016

Renovation of 2 storey bod

Very hard working people with good humour. They had great ideas about how to improve the bod. Very happy with the work so comes highly recommended. We will be using them again.

Emma, 20. mai 2016

Maling av leilighet

Bodale bygg og vedlikehold kan anbefales på det sterkeste. Jobben ble utført hurtig og professjonelt og med et veldig godt øye for detaljer. Punktlig og hyggelige arbeidskarer som står på for å få jobben gjordt. Vi kommer til å bruke Bodale Bygg igjen!

Ove Karl B Feness Hatlem, 5. april 2016

Sparkle og male vegger og tak i innebod

Meget dyktig og profesjonell fagmann. Leverte kvalitetsarbeid hos oss til avtalt pris og tid. Anbefales ubetinget.

Tore Bersås, 2. april 2016

Bytte tak på låve

Her er en fin gjeng med håndverkere som utførte jobben til avtalt tid, kvalitet og med godt humør. Anbefales videre.

... ..., 10. mars 2016

Bytte av tak på låve

Dette er en fin gjeng håndverkere som utførte oppdraget rask og effektiv til avtalt pris. Anbefales videre. Fikk også mye råd om vedlikehold og ting som måtte gjøres.

... ..., 10. mars 2016

Male stue tak,hall taket,små toalett vegger og soverom.

Bodale Bygg gjorde en utmerket jobb innenfor de tidsrammer satt og for en svært rimelig pris. Maleriet ble gjort til en meget profesjonell standard med særlig oppmerksomhet på detaljer. Han er veldig hardt arbeide.

, 8. feb. 2016

Isolasjon og parkeringsplass

Gjorde en god rask jobb. Glad om dem.

Bogdan Bunea, 12. nov. 2015

Cleaning facade of house (husvask)

Jeg brukte dette firmaet til å male hele huset, bytte noe kledning og forbedre isolasjon rundt alle vinduer. Huset ser fantastisk ut nå og jobben ble gjort til en tilfredstillende pris. Jeg anbefaler derfor dette firmaet på det sterkeste.

, 22. okt. 2015

Diverse småjobber for tømrer

Hyggelige håndverkere som kunne arbeidet sitt. Rimelig pris og utført innen avtalt tid.

Kerstin Karlsen, 21. okt. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart