Siste evalueringer (44)

Maling av entre/gang.kjøkken og stue..

Veldig fornøyd, snar å jobbe, og pent arbeid. . Kan trygt anbefales. . God kommunikasjon under hele prosessen. . .

Edny Bakkejord, 16. okt. 2020

Oppføring av tak og gulvlister

Jobben ble gjort etter avtale, og kommunikasjonen var god hele veien.

Marit Sandvik, 21. juli 2020

Fjerne maling

Arbeidet med å fjerne maling og beis fra altanen ble utført på en glimrende måte. Vi er kjempefornøyd og kan trygt anbefale denne bedriften.

Inger Bech, 21. april 2020

Utvidelse av veranda

Mortensen reddet oss etter at vi måtte fjerne et menneske som hadde påtatt seg en jobb vedkommende ikke kunne utføre. Når det kommer til arbeidet Mortensen utførte, er vi strålende fornøyd. Vi kan trygt anbefale firmaet, og vil selv velge dem igjen uten tvil.

Tone Hansen, 22. des. 2019

Listarbeid

Dyktig og trivelig folk. God kommunikasjon og resultatet ble veldig fin. Storfornøyd æ :) Kan anbefales ! !

Hanna Kujala, 22. juni 2019

Utvendig maling av 4 etasjes hus

Vi fikk malt huset vårt og ble fornøyd. Har hatt en veldig god kommunikasjon med dem hele veien i prosjektet og de er et godt valg om du ønsker og få gjort og ha en leder som er tilgjengelig hele tiden på telefon og epost. Firmaet holdt seg til avtalen hele veien og vi diskuterte evt endringer underveis. Totalt sett er vi fornøyde med firmaet og de kan anbefales :).

Ingar Angell Nicolaysen, 19. juni 2019

Maling og sparkling av ca 90 kvm gulvareal

Mortensen Maling og Snekkring AS kan trygt anbefales! Godt arbeid, god dialog og hyggelige arbeidere gjennom hele prosessen. De vil stille høyt på min liste for neste prosjekt.

Sølve Stormo, 23. april 2019

Skifte to vinduer.

Firmaet var rask med å ta kontakt etter at anbudet ble lagt ut. Arbeidet ble utført neste dag med veldig bra resultat. Anbefales!

Sidsel Marie Gaare Blix, 13. nov. 2018

Isolering av 1 lettvegg og plateslå vegger.

De var det første firmaet som tok kontakt og kunne komme på befaring dagen etter jeg hadde lagt ut anbudet. Meget dyktige håndverkere som fikk jobben gjort raskt og resultatet ble kjempebra. Meget hyggelige priser kontra andre firmaer som kom med anbud. Anbefales virkelig hvis man trenger hjelp til noe oppussing.

Rainer Johansen, 31. aug. 2018

Maling av bolighus ca. 110 kvm. pluss garasje

Utvendig vasking/skraping/maling av 2,5 etasjes hus. Oversiktlig anbud til bra pris. Ryddig prosess med korrespondanse pr. E-post og telefon. . Jobben ble gjort raskt og effektivt i henhold til avtale. Nødvendige tilleggsarbeider (flikking av mur, bytting av enkelte panelbord) tatt med i etterkant til avtalt og rimelig pris. Ryddet nøye opp etter utført arbeid. Konklusjon: Seriøst firma -vi er meget fornøyd og gir Mortensen vår beste anbefaling.

Geir Clausen (på Vegne Av Sameiet Dramsvegen 185), 9. juni 2018

Montere karm og innerdører - 8 stk

Kjempefornøyd med Mortensen Maling og Snekkring AS. Jobben raskt og flott utført. Vil absolutt bruke de flere ganger hvis jeg trenger noe jobb gjort. Jeg hadde ikke fått tid å kjøpe inn alt materialet for jobben, ingen problem - de kjørte på en lørdag å handlet inn for meg. . Jobben ferdigstillt mandagen! Topp service, full score!

Vidar Sørensen, 5. juni 2018

Pusse opp vegger i stue/kjøkken

De helsparklet betongvegger og la gipsplater på eksisterende gipsvegger. De var veldig nøye med jobben som ble gjort. Alt ble gjort til avtalt pris. Er kjempefornøyd med resultatet, selv om det tok litt lengere tid enn forespeilet. Men dette var fordi de endret fremgangsmåte som gjorde at det ble et bedre resultat.

Jørn Harald Rygh Høiseth, 8. mai 2018

Oppussing av to soverom pluss pluss

Jeg engasjerte etter en tilbudsrunde Mortensen Maling og Snekring AS til å pusse opp/renovere to soverom, gang og litt til. Jeg sjekket referanser og de var gode. De gjorde hos oss en utmerket jobb. De var faglig dyktige, løsningsorienterte, serviceinnstilte og lette å kommunisere med. Kort sagt "Skikkelige folk". Jeg har tenkt å benytte dem til andre jobber. Gir dem mine beste anbefalinger ut fra vår opplevelse med dem.

Tore Andreassen, 13. april 2018

Fjerning av vegg mellom kjøkken og stue

God service, godt utført arbeid og trivelige folk. Brukte de til å fjerne en vegg mellom stue og kjøkken + legging av nytt kjøkkengulv. Kan anbefales til andre :).

Karin Olsen, 21. mars 2018

Skifte kjøkkenvindu

Kom på kort varsel. Gjorde en super jobb. Lett å forholde seg til, pålitelig. Holder det de lover.

Truls Bjørknes, 10. jan. 2018

Skifte 8 stk vindu med toppsving 2x90x110 6x110x110

Presis. Effektiv. Topp service.

Eskil Skotnes, 7. jan. 2018

Skifte 3 vindu+nye taklister i et rom+sjekk av trapp+pris på utbygg av ca 18 kvadratmeter rom

Godt utført arbeid til en grei pris.

Line Schjøth, 11. des. 2017

Skifte av 1.stk vindu

Jobben ble utført av: MORTENSEN MALING OG SNEKKRING AS Ryddig og grei avtale. Seriøst firma. Rask tilbakemelding og rask utførelse av jobb. Vi er fornøyd med Mortensen Maling og Snekkring AS :-) og vil nok bruke dem igjen ved en annen anledning. Heidi og Kjetil Bergheim.

Kjetil Bergheim, 2. nov. 2017

Skifte av platting

Raskt og pent gjort. Den nye plattingen ser fin ut. Vi er veldig fornøyd i sameiet Bjørkås terrasse.

Kjerstin Carlson, 1. nov. 2017

Legge platting/terrasse ca 7x5meter + trapp ca 6-7 trinn og avsats på ca 3x1,5m

Veldig fornøyd med jobben. Arbeidet ble gjort innen kort tid og til avtalt pris. Vil gjerne bruke firmaet igjen.

Tonje Sætrum, 9. okt. 2017

Maling av enebolig

Godt utført jobb til avtalt tid og pris.

Helene Hjellnes, 11. sep. 2017

Skifte 5 stk. vinduer

Kjempefornøyd med jobben som ble utført. Anbefales på det sterkeste.

Toni Bull, 4. juli 2017

Resturer

Jobben som eg fikk gjorti i hus , er meget tfrestilt utført ,hjelpsom var dei , når problem lette seg opp , som det er å restaurerer gamle hus . Fast pris på jobben ,å den var ikkje urimelig . Kan anbefaler på det varmeste. Hilsen Vigdis Rusten.

Vigdis Rusten, 2. juli 2017

Riving av vegg+*

Jobben besto i å rive en vegg mellom kjøkken og stue, montere veggplater på kjøkken og i stue, listing, elektrisk, samt diverse annet relatert til det nevnte. Vi er meget godt fornøyd med Felipes arbeid og nøler ikke med å anbefale han til andre.

Håkon Skog Waaler, 16. juni 2017

Maling av ca 110 m2 hus (en halvdel av vertikaldelt tomannsbolig)

Svært fornøyd med firmaet. Enkel og god dialog før, under og etter oppdraget. Hurtig og godt utført arbeid. Anbefales.

Frode Gunnar Larsen, 1. juni 2017

Utvendig maling vestregata 30

Oppdraget gikk ut på utvendig maling av leilighetsbygg i Tromsø sentrum. Tilbudet ble mottatt kort tid etter annonseringen, og ble fulgt opp frem til avgjørelse vedrørende valg av leverandør. Tilbudet var blant de laveste, og bedriften ble valgt ut fra en helhetsvurdering. Arbeidet ble utført innenfor avtalt tidsperiode, og vi er svært godt fornøyd med resultatet.

Geir Westerbotn, 31. mai 2017

Maling av enebolig

Gjorde jobben raskt, til avtalt pris. Trekk for at noen av endestykkene ikke ble grunnet som avtalt før de ble malt. Bra at de var ferdig lenge før avtalt siste frist. Felipe var lett å få tak i, fulgte opp det vi påpekte, og malingsarbeidet er pent utført. Total score 5 minus.

Stina Pettersen, 25. mai 2017

Sletting av ca 80 m3 vegg

Vi ønsket å helsparke alle veggene i leiligheten for å få bort gamle malestrier. Vi valgte Felipe både på grunn hyggelig og faglig befaring, samt god pris. Jobben ble gjort etter avtalt tid og resultatet ble strålende. Vi fikk hjelp med alt fra fjerning av søppel, malingsinnkjøp til det elektriske, selv om dette ikke var en del av avtalen. Vi anbefaler gjerne Felipe videre! !

Niklas Tobiassen, 16. mai 2017

Skifte ut to stuevinduer

Jeg hadde knapt postet jobb-beskrivelsen hos mittanbud før flere bedrifter meldte sin interesse. Denne ble valgt fordi prisen fremsto som OK, de kunne starte straks og var dessuten lokalisert like i nærheten. Jobben med å skifte to vinduer ble påbegynt dagen etter at avtalen var inngått og ble fullført på to dager, som avtalt. Både fruen og jeg var fornøyde med resultatet og kan anbefale firmaet.

Lars Folkow, 16. mai 2017

Maling av trappenedgang

Bedriften gjorde jobben raskt og fint. Vi er svært godt fornøyd med resultatet.

Sølvi Brendeford Anderssen, 5. mai 2017

Male tak i stue,kjøkken,gang,4 soverom,bad(2 etg) og gang,vaskerom,soverom,toalett i 1 etg(totalt kvm er 160 + tak i leilighet på 62

Ja ka skal man si,male på gips i tak/vegger hadde han dårlig erfaring med,vi va bare glad når jobben var sånn høvelig ferdig etter mye styr med og måtte pusse ned alt etter dårlig malejobb,så tok noen dager ekstra for og få ferdig 2 etasje,men må ihvertfall skryte av han Estlendern som han hadde leid inn til og sparkle og male 1 etasje,utrulig flink og nøye,synd han ikke er på mitt anbud for han kunne æ anbefalt på det sterkeste.

Marita Bäckman, 23. mars 2017

Lage liten vegg

Jobben ble gjort raskt og grundig. Håndverker var hyggelig og grei. Vi er veldig fornøyd med resultatet og anbefaler firmaet.

Annveig Hoff, 15. feb. 2017

Reparering eller utskifting av to innerdører

Arbeidet ble gjort veldig bra og raskt. Tusen takk.

Valentina Pirozhkova, 6. feb. 2017

Bytte 5 innerdører

Fikk skiftet 5 innerdører. Jobben ble godt utført av en hyggelig og god fagmann. Rask og effektiv og av høy kvalitet. Vi er veldig fornøyde og anbefaler Felipe til andre som trenger en håndverker. Med Hilsen Ronald Basso.

Ronald Basso, 22. okt. 2016

Rengjøring og maling av fasade

Godt utført jobb.

Frank Dale, 13. okt. 2016

Maling front bolighus

Bedriften gjorde en god jobb, anbefales.

Bjørnar Maristad, 22. aug. 2016

Maling av yttervegger,240 m2 enebolig.

Utført raskt og med høg kvalitet, til avtalt tid.

Kristian Bartnes, 11. juli 2016

Spraymaling av kjøkken-fronter

Spraymaling av kjøkkenfronter. Effektiv og punktlig. Maler både hentet og leverte frontene hos oss, og gjorde selve spraymalingen i eget lokale. Flott og nøyaktig utført arbeid. Veldig flott resultat. Vi er svært fornøyde med resultatet og anbefaler gjerne firmaet videre.

Julia Bache-wiig, 22. mai 2016

Platting ca 8kvm med trykkimpregnert materiale på mark

Godt fornøyd med arbeidet som ble gjort. Arbeidet ble gjort raskt og ordentlig av hyggelige folk.

Håkon Stødle, 25. april 2016

Maling av tak i stue

Vi fikk malt panel-taket i stua. Jobben ble gjort effektivt og grundig, og jeg ble veldig godt fornøyd med resultatet. Anbefales!

Aila Biret Selfors, 17. mars 2016

Utskiftning av gulvdekke på 25 kvm

Kjempefornøyd med utført jobb samt supergod service. Lite problem med en 1. Meters lang metalist som ikke passet ved skyvedørsgarderoben i yttergang, denne ble tatt med hjem av håndverker for nedsliping før helgen mens den mandag ble montert på og passet. Var også en halvmeter med "fargeforskjell" på lister som jeg selv hadde kjøpt inn til hovedrommet, dette ble også ordnet av håndverker mandag. Kan ikke gjøre annet enn å anbefale firmaet!

P-a Transport, 14. mars 2016

Renovering av vegger i leilighet

Effektiv og samvittighetsfull håndverker som utførte jobben med god framdrift og godt resultat.

Magritt Brustad, 26. jan. 2016

Sette inn dobbelt vindu

Meget imøtekommende og hyggelig handverker. Ingenting å utsette på arbeidet.

Bjørg Olaug Berger, 25. okt. 2015

Maling av fellesarealer i borettslag

Bedriften gjorde en god jobb, var rimelig i pris og utførte oppdraget raskt. Vi hadde en god dialog med bedriften. For Matrosen borettslag, Gunn Helene Turi.

Gunn Helene Turi, 24. okt. 2015
Vis flere evalueringer

Kart