Siste evalueringer (18)

Planlegging og bygging av bad i kjeller mm.

Brukte Torfinn til et stort oppusningsprosjekt (riving av vegger, legge nytt gulv + varmekabler etc. ) i 1. Etasje, samt lage bad i en kjellerbod. Alt arbeidet ble utført med høy kvalitet. Torfinn er enkel å kommuniserer med og forhold seg til, og er dyktig til å finne gode løsninger på problemer og utfordringer som dukker opp underveis. Litt utfordringer med underleverandørene han brukte med tanke på kommunikasjon og tidsplan, men alt løste seg på en tilfredsstillende måte, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Vil anbefale Torfinn til alle som trenger tømrer og en entreprenør på større prosjekter.

Rune Reiling, 14. jan. 2019

Bad/vaskerom

Veldig fornøyd med jobben utført av Torfinn og Arnold. Jobben ble utført til avtalt pris og tid. Torfinn er løsningsorientert og flink til å foreslå alternative løsninger der ting ikke lot seg gjøre som først planlagt. Koordinering av underleverandører på rør, el, membran og betongsaging fungerte også utmerket. Kommer til å bruke Torfinn & Co igjen, og anbefaler dem gjerne på oppdrag av denne typen.

Andreas Bjørneby, 16. mars 2018

Oppussing av bad m/skifting til vegghengt toalett. tapetsering og maling av tak i stue

Hadde besøk av et alle tiders firma som både var hjelpsom og satte servicen i høysetet. Utførte jobben raskt og meget bra, så jeg var storfornøyd. Dette firmaet skal jeg kontakte igjen når jeg trenger håndverkere. Firmaet kan trygt anbefales på det varmeste.

Jorunn Kirsten Larsen, 31. jan. 2018

Flytte vegg og dørkarm+sette opp lettvegger

Eikeland kan absolutt anbefales. Jeg trengte hjelp til å flytte en dørkarm og sette opp en lettvegg i gammelt klassisk leilighet. Eikeland er utrulig service instilt og gjør det han kan for å oppnå ønsker. Han får til det meste og litt til. Han var til og med villig til å gjenbruke gamle lister og plank( leilighet fra 1887) Litt små tekniske feil med måten gipsen ble lagt på, dette ble ikke utført av Eikeland men en av de ansatte.

Lisa-kristin Syversen, 3. juli 2017

Maling tak og vegger,bytte av kjøkken,bytte av gulv. nedsenking av tak m/ spotetr

Arbeidet ble gjort på en bra måte og innenfor tidsfrist. Resultatet ble veldig bra. Veldig fornøyd med Torfinn Eikeland.

Vibeke Støer, 19. april 2017

Total oppussing av bad,ca 2,1 m x 1,5m

Oppussing av bad ble bra og innenfor estimert tid, god utført montering av kjøkken også. Fleksibel og hjelpsom. Hadde brukt han igjen.

Liv Gunvor Backman, 19. mars 2017

Endre romløsning ifm nytt kjøkken

Torfinn leverer over forventning. Helt fra befaringen har Torfinn vært positiv og løsningsorientert. Hans innspill gjorde at vi endte opp med en bedre løsning enn først planlagt og til avtalt pris. Pålitelig, gode detaljer og lett å samarbeide med.

Alf Lervåg, 27. feb. 2016

Dele rom

Eikeland kom med gode råd i planleggingsfasen og underveis. Vi hadde god kommunikasjon under hele prosessen. Jobben ble veldig fint utført til avtalt tid og pris. Vi er veldig fornøyde med valget av Eikeland og ville valgt han igjen.

Marte Brørby, 19. feb. 2016

Bytte 2 vinduer,dele ett rom med en vegg,og div gulv arbeid.

Vi sitter igjen med en meget positive erfaring etter å ha benyttet Torfinn Eikeland til et ombygging og oppussingsprosjekt. Alle avtaler, fra tidspunkt for første befaring, til ferdig tidspunkt og avtalt sum på Faktura, ble fulgt til punkt og prikke.

Lars Bergersen, 26. jan. 2016

Overflatebehandling +

Gode, kvalifiserte innspill og råd på befaring. Leverte tilbud raskt. Startet og avsluttet arbeidet til avtalt tid,og arbeidet var godt utført. Holdt oss oppdtart på status underveis. Sitter igjen med stor tillitt til Torfinn og velger nok ham neste gang og!

Lene Grue, 22. des. 2015

Oppussing av leilighet (gulv,tak,vegger,maling,legge opp stikk)

Vi er veldig fornøyd med arbeidet Torfinn har gjort hos. Har holdt oss informert gjennom hele prosessen, og har utført arbeidet til avtalt tid og pris. Har kommet med gode forslag underveis, og tatt tak i ting han kom over uten ekstra kostnad! Anbefales!

Lars Jansøn Engvik, 7. des. 2015

Fjerne metallplater i tak på bad og sparkle e.l.

Jobben ble utført etter avtale, innen rimelig tid og med godkjente våtromsprodukter og -prosedyrer. Vi er fornøyd.

Andre Rybakken, 27. okt. 2015

Oppussing av kjellerrom

Oppdraget er utført. Og kjellerrommet/kjellerstue ble utført i henhold til avtale. Veldig bra resultat. Vi er kjempefornøyde.

Benn Lundenes, 15. okt. 2015

Montere 2 gamle dører,utforinger og belistning

Tømrerfirma Torfinn Eikeland ønskes tilbake til nye oppgaver hos oss.

Anne-gro Edstrøm, 21. juni 2015

Bygge hyller i kjellerrom pluss bytte ut dørhåndtak på 8 dører.

Hyggelige folk som gjorde et solid arbeid til en fornuftig pris. Kan trygt anbefales!

Katrine, 3. mars 2015

Utbedring av gulv/vegg etter vannskade

God jobb utført i henhold til avtalen.

Bjørn Kristian Larsen, 29. des. 2014

Sette opp lister i gulv og tak

Godt fornøyd.

, 13. sep. 2014

Sette opp taklister i tre rom

Hulkillister i 3 tak i et gammelt skjevt hus med runde tapet hjørner er ikke lett, men resultatet er helt utmerket!

Catrine Vold, 21. juni 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart