Siste evalueringer (14)

Sparkling og maling av 15 m2 rom i leilighet

Vi fikk rask tilbakemelding og Cani kom på befaring kun etter et par dager. Arbeidet (Sparkle, male, gulvlegging + listing av soverom) ble raskt satt i gang. Effektivt og godt gjennomført. Vi er kjempefornøyde både med prosessen og resultatet. Anbefales!

Joakim, Oslo, 2. nov. 2017

Innvendig maling av soverom

De kom raskt og ga et godt tilbud. God kvalitet på arbeidet, de ble ferdig i tide og ryddet etter seg. Jeg er fornøyd og kommer til å benytte de ved en senere anledning også.

Danya, Oslo, 31. mai 2017

Male et rom på ca 10kvm

Presis, hyggelig, holder avtale om pris, effektiv og god å kommunisere med:) Malejobben utført på en veldig nøyaktig og god måte. Man kan se at det er en proff som har malt! Veldig bra jobba. Anbefales på det varmeste.

Oda, Oslo, 18. april 2017

Sparkling og maling - oppstart så snart som mulig

Cani kom anbefalt av en venn, og jeg kan gladelig anbefale ham videre, for han gjorde en knalljobb hjemme hos oss. Vi hyret ham også til å sparkle og male soverom og loftsstue, og angrer ikke på valget. Eldre leiligheter byr ofte på trøblete overraskelser, men Cani strakk seg langt og lenger enn langt for å gi oss et strålende resultat. Han er svært hyggelig, punktlig, ryddig og lett å samarbeide med, og vi er enormt fornøyde med arbeidet hans.

Hanna, Oslo, 28. feb. 2017

Maling av gang

Rask med å avtale befaring og selve utføringen. Bra kvalitet på utført arbeid!

Zlata, Oslo, 27. jan. 2017

Maling og sparkling av stue og tak på bad. haster!

Veldig hyggelige mennesker som jobbet så effektivt at vi ble ferdig til jul. Holdt seg til avtalt pris og ryddet etter seg. Kunne ikke vært mer fornøyd! Anbefales på det sterkeste om du vil ha jobben gjort fort med ett godt resultat.

Camilla, Drøbak, 29. des. 2016

Sparkling og maling vegger og tak fire små rom (tilsammen 33 kvm)

Veldig bra utført arbeid. Rask effektivt og profesjonelt utført til en god pris.

Sverre, Oslo, 24. nov. 2016

Sparkle og male tak på loftsleilighet

Cani leverte en god jobb til en fin pris. Han responderte rask på henvendelsen og utførte jobben innenfor avtalt tidsrom. Kan anbefale Canis tjenester.

Anders, Oslo, 28. juli 2016

Maling av 2 stk balkonger a 10 m2

Total Bygg og Rehab. V/Cani Dauti har utført avtalt oppdrag på avtalt tid med fastpris. God serviceinnstilling og god kvalitet på arbeidet gjennom hele leveransen. Ryddet etter seg og var imøtekommende på mindre endringer i oppdragsbeskrivelsen underveis uten at det førte til ekstra kostnader. Kan trygt anbefale Total Bygg og Rehab. V/Cani Dauti.

Jon, Oslo, 10. juni 2016

Lett malejobb og legge en taklist og gulvlist

Hyggelig kontakt og pent utført arbeid til god pris. Vil benytte bedriften til fremtidige jobber også. Kan varmt anbefale bedriften til andre.

Karianne, Oslo, 6. juni 2016

Maling av vegger og tak

Virkelig fornøyde, alt ble slik vi ville + mer! Gjorde en strålende jobb med å pigge opp flis og legge nytt gulv, lister, fjerne vegg slik at det ble åpen løsning og maling. Kan virkelig anbefale dette firmaet til de som vil ha jobben gjort på en ordentlig og seriøs måte. Vi skal helt klart bruke dette firmaet til flere oppussingsprosjekter:) Tok heller ikke lenger tid enn avtalt og det var rent og ryddig da det var ferdig. Topp score! !

Anette, Oslo, 5. april 2016

Maling dører

Qani utførte arbeid som avtalt (maling av vindu, dører og dørkarmer), og ble ferdig før avtalt tid. Vi er godt fornøyd med resultatet. Vi kan anbefale Qani til andre.

Sara, Oslo, 14. feb. 2016

Senke tak og grovsparkling av vegg

Handverkeren har jobbet snabbt og effektivt. Total Bygg har renovert min lelighet med sparkling av vegger , senking av tak , maling av vegger og Tak og lagt nytt gulv i nesten 100 kvadrat. Jag är super förnöjd med Totalbygg, de har jobbet snabbt og effektivt og det blev perfekt resultat. Jag kommer definitivt att ringa Total Bygg neste gang jag trenger hjälp med noe. Mvh Alexander.

Alexander, Oslo, 21. nov. 2015

Tette to hull.

Håndverkeren gjorde jobben raskt og effektivt. Svært fleksibel og tok initiativ for at resultatet skulle bli best mulig.

Lars, Oslo, 30. okt. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 225 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 155 evalueringer Oslo