RØRLEGGERHUSET AS

4.6 (56 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

RØRLEGGERHUSET AS

Rørleggerhuset utfører det aller meste når det gjelder vann, varme og sanitærinstallasjoner og tar gjerne på oss oppdrag som totalentreprenør for baderom og våtrom.

Som rørlegger kan vi sørge for en total rehabilitering av baderom, utskifting og vedlikehold av utstyr som armaturer, varmtvannsberedere, toalett, radiatorer samt rør og avløp generelt, service og vedlikehold av sanitær, vann, varme og kjøleinstallasjoner, installasjon av varmepumper, høytrykksspyling av tette avløpsledninger og gravearbeider.

Skulle ulykken være ute i form av en plutselig vannlekkasje har vi en rørlegger med kort responstid klar til å rykke ut til din adresse i Oslo og omegn. Med godt utrustede servicebiler sørger vi for å fikse din lekkasje på kortest mulig tid. Er det snakk om ekstreme lekkasjer som krever flere rørleggere, har vi kapasitet til å løse problemet umiddelbart.
Oppdager du at det trengs en rørlegger anbefaler vi å ta hurtig kontakt da vannskader både er ødeleggende og dyrt om man lar det gå for lenge.

Ønsker du en uforpliktende befaring er det bare å ta kontakt med Rørleggerhuset AS ved å bruke skjemaet her på nettsiden, telefon 40 08 40 40 eller send en e-post til post@rorleggerhuset.no. Vi sender mer enn gjerne en rørlegger som kommer på befaring. Du velger selv hvilken tid som passer så kommer vi og gir deg et prisoverslag.

Våre arbeidsområder:

- Nybygg
- Total rehabilitering av baderom
- Utskifting og vedlikehold av utstyr som armaturer, varmtvannsberedere, wc, radiatorer samt røranlegg for vann og avløp generelt.
- Service / vedlikehold av sanitær, vann, varme, kjøleinstallasjoner.
- Varmepumper.
- Gravearbeider.
- Høytrykksspyling av tette avløpsledninger.
- Kamera / tv inspeksjon inkludert tilstandsrapport av avløpsledninger.
- Tining av frosne vann og avløpsledninger.
- 24 Timers døgnvakt tjeneste for betjening av akutte vannlekkasjer

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften