Siste evalueringer (4)

Hel-sparkel og maling leilighet 49 m2

Gav den rimeligste prisen, MEN: 1. Er ikke registrert i mva-registeret og kan ikke ta faktura med mva. 2. De leverte ikke papirer på eletriker slik at dette ikke kan godkjennes. 3. Dårlig jobb sparkel og maling, sprekker i veggen, ser merker etter spadene og malingsflekker mv. 4. Dårlig jobb listing, merker, ikke finjustert hjørner mv. 5. Ble ikke ferdig selv om det sa de var det. Elendig vedr eletriker. Ingen faktura er sendt, veldig dårlig! !

Kristin, Oslo, 6. jan. 2016

Sette opp lettvegg og sette inn dør

Raske og flinke og det klart rimeligste anbudet. Anbefales!

Line, Oslo, 20. des. 2015

Snekre lettvegg med dør (se bilde). lørenskog. lengste side ca 4 m.

RIMELIG OG BRA, MEN VIKTIG MED TYDELIGE INSTRUKSER. Et nytt og lite firma som gav klart beste pris (med mva). Kommer til avtalt tid, og har med enkel kontrakt der jobben står beskrevet. Engelsken ikke er den beste, så vær tydelig. Også fordi arbeidsoppgaven videreformidles så fra engelsk til bulgarsk. De er absolutt serviceminded, så tross ikke topp finish på alt overflatearbeid blir det fire stjerner prisen tatt i betraktning. Ta de på befaring.

Per, Strømmen, 19. nov. 2015

Legge ny parkett i stue

Bedriften leverte det klart billigste tilbudet og leverte godt arbeid til avtalt tid. Hyggelige karer som ikke bare gjorde litt mer enn det som var avtalt men som også ryddet fint opp etter seg. Anbefales!

Olav, Oslo, 29. okt. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Prima Oppussing Milewski

4.8 18 evalueringer Fjellhamar

Alfabygg AS

4.7 18 evalueringer Fjellhamar

Fjellhamar Bygg AS

  Fjellhamar