MATBODEN ROGALAND AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

MATBODEN ROGALAND AS

Helgø Kjøkken, Kokkene Kommer og Ritz har slått seg sammen for å gi deg enda bedre matopplevelser. Vi påtar oss alle typer arrangementer tilpasset: firmaer, privatpersoner, idrettslag, klubber,foreninger osv.
Vi kan utføre oppdragene i våre lokaler, hjemme hos kunder, i firmaenes egne lokaler, i lokaler dere selv leier, praktisk talt hva som helst, hvor som helst.
Gi oss en utfordring.

CATERINGTJENESTER

Vi leverer alt av cateringtjenester til store og små arrangementer både til privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Vår kompetanse, utstyr og logistikksystem for cateringleveranser, gjør at vi kan levere mat til enhver anledning og størrelse, med vellykket resultat.

Vi tar gjerne en utfordring på de mer uvanlige jobbene, det være seg i grisgrendte strøk eller i store antall, ingenting er umulig.

MENYPLANLEGGING

Det er greit å ta utgangspunkt i lokaliteter, anledning og antall personer, når et menyforslag skal utarbeides. Ved store anledninger som bryllup er det viktigere å basere menyen på brudeparets ønsker. Med dagens kokemetoder og de tekniske hjelpemidlene vi kan ta med oss, så er det ikke noe problem å servere en 3 retters gourmetmeny, uten kjøkkenfasaliteter i det hele tatt.

Nå hører jo det til sjeldenhetene at et lokale er uten kjøkken, men vi har vært på veldig mange selskapslokaler i distriktet, og ofte er kjøkkenet lite og dårlig utstyrt. Det betyr ikke at Dere må velge svinestek, vi kan servere en perfekt stekt indrefilet!

I mange tilfeller kan det være greit å få levert en fix- ferdig buffet.
Vi har med varmeplate og setter opp buffeten for Dere, så er det bare å forsyne seg med godsakene.


FOR FULL MENY, GÅ INN PÅ:


www.matboden.no/catering-menyer

LEVERANDØRER


Vi bruker utelukkende friske råvarer fra:

A.Idsøe
Bama
Lerøy Delico
D.Danielsen
DEKKETØY

Vi ordner med alt av dekketøy om nødvendig.


SERVERINGSHJELP:

Vi kan være behjelpelig med å skaffe servitører hvis dere trenger det.

PRISER PÅ UTLEIE:

· Kokk 495,- pr time
· Servitør 495,- pr time
· Levering/henting kr 295 i Stavanger område. kr 395 for alt utenom.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften