Siste evalueringer (18)

Maling av innvendig vegg

Dette er en håndverker slik jeg liker: Han gjorde jobben med god kvalitet, til avtalt tid og pris. Har lagt han inn i adresseboken for fremtidige oppdrag!

Eirik, Oslo, 27. april 2018

Maling leilighet ca 45 kvm

Vi er svært fornøyd med jobben som ble utført av Erik. Han kom på rask befaring og kunne starte innen kort tid. Han jobber effektivt og han er nøyaktig og ryddig. Erik er lett å kommunisere med og holder avtaler. Dessuten god pris på det utførte arbeidet. Han anbefales på det varmeste.

Cathrine, Oslo, 23. april 2018

Maling av 20 kvadrats rom (ikke tak)

Trivelig, selvstendig og svært effektiv! Ikke minst tilfredsstillende resultat.

Thomas, Rasta, 9. feb. 2018

Maling - kjøkken,tak og vegger,ca 25m2 rom

Raskt svar, anbud ble som forventet, punktlig og ryddig på alle punkter! Jobben ble utført og avsluttet til tiden og pris som avtalt. Veldig fornøyd med denne jobben!

Janne, Oslo, 9. okt. 2017

Oppmaling leilighet

Dette var en fornøyelse :) Maleren var rimelig på pris, utførte arbeidet raskt og effektivt og var SVÆRT imøtekommende. Maleren kom med gode anbefalinger og forslag til den beste løsningen. Resultatet var også eksemplarisk Hadde jeg kunnet gitt flere stjerner :) Anbefales på det sterkeste :).

Thomas, Oslo, 21. aug. 2017

Maling av leilighet 60 kvm

Veldig fornøyd. Hyggelig og ryddig ?

Kris, Oslo, 26. juni 2017

Maling av tak

Erik levde opp til alle forventninger. Nøyaktig, kommer når han sier han skal komme, og er kun opptatt av en ting - at jeg som kunde skal være fornøyd. Anbefales! ! ! Morten, Oslo - mai 2017.

Morten, Oslo, 18. juni 2017

Maling av stuetak

Erik Thorp Granum malte stuetak hos meg (18 m2). Jobben var gjort på et par timer, og det ble seende veldig pent ut. En hyggelig mann som dessuten kom med gode råd til det malearbeidet jeg skulle gjøre selv. Veldig fornøyd!

Solveig, Oslo, 17. juni 2017

Salg av leilighet ca.67km

Nå behøver du ikke lete lenger. Maler Erik Thorp Johansen er mannen du søker. Jeg kan garantere at jeg ikke kjente han fra før. Denne gangen var det magefølesen som bestemte,og det stemte. Jeg anbefaler han på det sterkeste. Ring meg gjerne på tlf. 99344450 Kjell Aronsen.

Kjell, Oslo, 27. mai 2017

Maling av 10 kvm soverom

Vi er meget godt fornøyd med jobben. Den ble fint utført etter avtale, og Erik var veldig ryddig og ordentlig i jobben. Kommunikasjonen var også veldig god!

Truls, Oslo, 22. april 2017

Maling vegger barnerom

Kjempe fornøyd. Hyggelig, rask og ordentlig. Anbefales på det varmeste! Mvh Elisabeth.

Elisabeth, Oslo, 22. mars 2017

Maling av 2 små stuer ca 35 kvm

Erik gjorde en Fantastisk jobb fra befaring til avslutning. Riktig pris, en dag hurtigere en antatt.

Jo, Oslo, 19. des. 2016

Maling av stue (vegger og tak) ca 30 kvm

Veldig fornøyd med Erik og jobben han gjorde! Han kom raskt på befaring, og kunne starte jobben kort tid etter. Han malte og sparklet tak og vegger i stue og på kjøkken, og resultatet ble supert. Erik er utrolig hjelpsom og absolutt til å stole på! Bruker han gjerne igjen ved neste anledning :).

Solveig, Oslo, 20. sep. 2016

Maling av skråtak i loftsleilighet (~37-40 kvm)

Punktlig. Pålitelig. Perfekt. Erik kom, kikket og gjorde en enda bedre jobb enn første forslag viste: Litt ekstra sparkling her og der gjorde veggen veldig fint. Han er hyggelig, jobber effektiv og du kan trygt gi ham nøklene dine. Han kan man stole på. Jeg er meget fornøyd.

Veith, Oslo, 19. juli 2016

Male glatte stueveggen.

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Meget pent arbeid. Maler Erik Thorp Johansen viste god bransjekunnsksp og ga gode råd. Hyggelig og lett å kommunisere med. Faktura og oppgjør korrekt. Veldig fornøyd. Ragni Johansen.

Ragni, Oslo, 25. juni 2016

Maling av 45kvm innvendig tak.

Maler Erik Thorp Johansen er en meget hyggelig person. Han var presis og nøye i sitt arbeide. I tillegg overholdt han alle tidsfrister. Jeg er kjempefornøyd med resultatet.

Thomas, Fetsund, 17. juni 2016

Reparasjon av sprekk i murtak etter vannskade

Hyggelig, presis og effektiv.

Synne, Oslo, 3. nov. 2015

Maling sv stue tak

Malermester Erik Thorp Johansen var meget nøye, vennlige og jeg oppfatter prisen som veldig god. Vi hadde god dialog hele veien, arbeidet er upåklagelig og han leverte jobben til avtalt tid. Jeg anbefaler Erik Thorp Johansen på det varmeste! Kommer helt sikkert til å bruke han igjen ved en annen anledning.

Karina, Oslo, 30. sep. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER