Siste evalueringer (9)

Utskifting av kjøkkenventilator

Godt samarbeid og kreative løsninger.

Knut, Kristiansand s, 6. aug. 2019

Bygging av bokhyller

Dyktig, hyggelig og pålitelig.

Margrete, Kristiansand s, 18. juni 2019

Legge gulv

Fikk lagt laminat på gulvene i Juli-17. Traff Dan Eilertsen på befaring,fikk en pris som jeg godtok. Han skulle legge på laminaten sa han. Men sendte 2 andre som gjorde jobben lite tilfredstillende. Bulker og ujevnt lagt. Han hadde tydeligvis ikke tid til å se over heller. Pluss fikk over dobbelt så mye i regning. Saken har gått videre til forbrukerrådet, der han ikke har svart på klagen. IKKE BRUK DETTE FIRMA. USERIØST! !

Torunn, Kristiansand s, 5. feb. 2018

Hei Torunn. Jeg har vært lite tilgjengelig pga alvorlig sykdom i familien. Dette er også kommunisert til forbrukerrådet. Ta kontakt i begynnelsen av mars, så finner vi en løsning sammen på problemene du opplever. Jeg er lite tilgjengelig pr i dag, men kommer sterkere tilbake i månedsskiftet Mvh Dan Eilertsen

DEBYGG EZERSKYTE 13. feb. 2018

Montering av kjøkken

Svært fornøyd! Profesjonelt utført, til avtalt tid og pris. Vasken ble først montert litt for nærme vegg slik at kranen vi hadde kjøpt ikke fikk ordentlig plass. Montør erstattet ny vask og rettet feilen umiddelbart, midt i fellesferien. Anbefale sterkt denne leverandøren!

Daniel, Kristiansand s, 2. aug. 2017

Reparasjon av tak,beslag og takrenne

Jobben ble gjort meget tilfredsstillende og raskt. Prisen ble også bedre enn tilbud da snekker vurderte og fant løsninger som både raskere og mer fornuftige enn hva det hadde blitt innhentet tilbud om. Kan virkelig anbefales :-).

Kenneth, Kristiansand s, 21. mai 2017

Kjøkkenfornying

Veldig fornøyd med jobben til Dan. Svarte raskt på henvendelser og kom ut på befaring samme dag. Hadde gode tips til løsninger, og hvor vi kunne gjøre gode kjøp ulike varer. Tegnet kjapt et forslag på kjøkken. Arbeidet raskt og effektivt. Kjøkkenet er blitt veldig bra!

Bente, Søgne, 12. okt. 2016

Innstallering av ytterdør

Veldig fornøyd! Dan Eilertsen gav en god og forståelig forklaring på hva han skulle gjøre, og holdt seg til avtalen som ble gjort. Flott resultat og kjapt utført! Kommer definitivt til å velge ham til fremtidige jobber!

Eva, Kristiansand s, 13. des. 2015

Montere kjøkken

Grundige og nøyaktige. Flott service og plettfritt arbeid. Veldig fornøyd! !

Geir, Kristiansand s, 11. des. 2015

Montering ikea-kjøkken

Utførte en svært god jobb, serviceinnstilt og effektiv! Anbefales!

Mathias, Kristiansand s, 19. okt. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Debygg Ezerskyte

4.4 9 evalueringer Høvåg

Larybygg Laurentiu Apostu

4.0 3 evalueringer Høvåg

Lund Jobbservice

  Høvåg