Siste evalueringer (3)

Trenger snekker

Jobben er utført etter avtale og resultatet er kjempefint. Veldig fornøyd både med forslag til materiale og måten jobben ble utført på.

Wenke, Saltnes, 12. sep. 2016

Oppussing av soverom på

Vi la ut flere oppdrag,og det endte med at Multinova påtok seg alle sammen. Det var veldig behagelig. Samtidig hadde vi nok da håpet å kunne få totaljobben noe hurtigere unnagjort,da det gav fleksibilitet på å kombinere jobbene. Det ble noen flere kvelder og helger enn ønsket. Det var en ryddig prosess rundt pristilbud,kontrakt og betaling,så ikke noe å utsette på det. Espen tar sitt håndverk veldig nøye,så vi ble veldig fornøyd med sluttresultatet.

Trond, Ås, 23. jan. 2016

Hyggelig med positiv tilbakemelding:-)! Greit å nevne at jobben i stua ble gjort i to omganger slik at familien kunne bruke deler av stua mens det ble pusset opp. Videre så tok vi på oss å mure igjen gammelt hull i pipe, mure inn nytt røykrør og fjerne laminat og lime fliser på gulv før vi monterte ny vedovn. Dette var arbeid som ikke var avtalt på forhånd og som måtte gjøres etappevis. Vi skiftet også ut lufteventiler i stue og soverom.

MULTINOVA AS 2. feb. 2016

Maling av kjellerstue og trappegang

Bedriften gjorde en avtale på at jobben skulle være ferdig på fem dager. De brukte 13. Skal du bruke dette firmaet pass på at ting blir skrevet på kontrakt, og med bøter hvis ikke de blir ferdig i tide. De har også veldig kort fakturafrist og regner renter med en gang. Prøv heller å bruk et annet firma.

Jørn-Thomas, Tomter, 6. des. 2015

Ved befaring spurte vi om han ønsket fastpris. Han ønsket ikke dette og sa jobben kunne gjøres på timebasis. Kunde har ikke reklamert på utført arbeid. Men etter at vi sendte faktura kom det en reklamasjon hvor det stod at vi hadde lovet å gjøre jobben på 5 dager og at vårt timeantall ikke stemte med det han hadde notert. Vi dokumenterte vårt timeforbruk og ba kunde gjøre det samme. Det kom ingen dokumentasjon. Vi tar ikke flere jobber for kunde.

MULTINOVA AS 2. feb. 2016

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Olsen Blikk & Montasje AS

4.7 121 evalueringer Svinndal

Olda Bygg AS

4.9 12 evalueringer Våler i østfold

Østlandske Isolasjonsservice AS

  Våler i østfold