Siste evalueringer (9)

Listing av 36 kvm stue. tak,hjørner,dører,vinduer og gulv.

Godt utført jobb!

Per Viggo Larsen, 25. april 2018

Flislegge badegulv + montere nye baderomsmøbler.

Veldig bra utført jobb. Rafal er veldig profesonell og ryddig. Utførte jobben etter avtalt pris og tid. Kan virkelig anbefale han videre til andre og bruker han gjerne igjen på neste prosjekt.

Bjarne Haga, 21. jan. 2017

Flislegging av bad 2m x 2,8m

28. 11. 2016. Rafal kom på befaring i avtalt tid og ga med en gang tilbud for flising av bad sånn som vi ønsket. Alt var mulig og ingenting var problem. Han også begynte jobben når det var avtalt, og hold tidsskjema som planlagt. Materialforbruk stemte veldig bra med estimert. Veldig bra kommunikasjon hele tid. Alt som vi lurte på, fikk vi forklart og avtalt på forhånd. Ingen feil og ingen misforståelser. Det skeive gulvet ble ordnet. Ventilasjons kanal ble reparert, tak sparklet og alt malt med spesiell maling for våtrom. Vegger og gulv fikk primer, membran og nye fliser over de gamle. På 10 dager ble et ”gammeldags” bad forvandlet til moderne. Rafal har utført fantastisk jobb. Mester med erfaring, veldig presis og ryddig. Veldig hyggelig hele tid. Fakturaen kom når alt var ferdig, til avtalt pris. Vi er 100% fornøyde med jobben han har gjort og plan er å ta kontakt med Rafal for vår neste oppussings prosjekt. Anbefales på det varmeste. Slobodanka og Tore Hermansen.

Slobodanka T Hermansen, 28. nov. 2016

Maling av tak i leilighet

Rafal var kjapt på plass og ga meg eit godt anbod på jobben. Materialkostnad og tidsbruk vart estimert, og stemte godt overens med fasit. I tillegg til å skrape ned, sparkle og måle tak i stove og soverom, vart alle andre vegg- og takflater i leilegheita målt. Når fakturaen kom var alt oversiktleg og greit, til avtalt pris. Kan anbefale firmaet for overflatebehandling av eldre murbygg.

Per Henning Sæle, 6. okt. 2016

Plate og flislegge bad på ca5 kvadrat

Badet ble akkurat slik at jeg hadde håpet det skulle bli. Veggene ble flislagt med fliser som ligner murstein. De andre på befaring mente jeg måtte bytte i andre og større fliser p. G. A mye jobb og vanskelig for å få fint. Rafal har utført et meget fint resultat. Stor erfaring, veldig nøye og ryddig. Jeg er utrolig fornøyd med jobben han har gjort ned til minste detaljer. Alltid smilende og hyggelig. 100% fornøyd. Anbefales på det varmeste. Mvh Anita.

Anita, 19. sep. 2016

Legging av membran og fliser på badegulv

Veldig fornøyd med Rafal Dittmann og jobben som ble gjort! Ryddig prosess, hyggelig og god kommunikasjon underveis og meget godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Anbefales!

Trond Daazenko, 1. sep. 2016

Flislegging av 6,40m x 1,30m inngangsparti.

Dittmann har utført arbeidet raskt, profesjonelt og med meget godt resultat. Arbeidsstedet var også ryddet og spylt etterpå. Det kan nevnes at han snakker ikke norsk, men han snakker godt engelsk. Dittmann kan anbefales og vi blir trolig selv å gå for Dittmann ved ev. Neste jobb.

Frode Solvoll, 21. aug. 2016

Tapetsere 2 vegger

Fantastisk service, kvalitet og kunskap. Jobber 100% nøyaktig. Lagt litt tapet selv, men når rullen koster 2000. - pr stykk var en expert det beste, og vil aldri angre på at jeg valgte Dittmann Bygg. Det vanskeligste med håndverkere er å finne noen man kan stole på og det har jeg nå funnet for tapet/maling for mange 10-år. Kjempefornøyd med alle aspekter ! !

Stein Are Hansen, 27. juli 2016

Flislegging av baderom

Etter nøye vurderinger av mottatte anbud, samt flere befaringer fra potensielle leverandører, ble Dittmann Bygg og Renhold valgt. Dette har jeg ikke angret på. Arbeidet ble utført på en meget tilfredsstillende måte. Svært høy kvalitet på arbeidet, punktlig, rask, og til en fornuftig pris. Ryddet også pent opp etter seg underveis, og når arbeidet var ferdigstilt. Genuint opptatt av kvalitet, faglig dyktig og hyggelig. Anbefales på det sterkeste.

Torstein Sortland, 30. des. 2015
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

 

 

Rørlegger Bergen AS

4.6 200 evalueringer Bergen