Siste evalueringer (40)

Støping gulvstøp

Støpt garasjegulv hos meg,. Var uheldig med været og var vanskelig å få det rett og fin overflate. Kom tilbake og ordnet opp ( etter noen purringer) . Resultatet ble MEGET bra etter at de ordnet opp. Rydding betaling, Holder det han lover når det gjelder reklamasjon.

Jan, Søreidgrend, 15. juli 2020

Garasjegulv

Kom på kort varsel og støpte garasjegulv. Arbeidet ble utført på noen få dager og vi er kjempe fornøgde med resultatet. Arbeider som utførte jobben var dyktig 👍 Anbefaler dette firmaet!

Margarita, Fjell, 22. april 2020

Støpe betongplate/gangvei rundt enebolig og eventuelt legging av skifer flis.

Svært godt fornøyd med jobben Gulvstøperen AS har utført hos oss. Kvalitet fra start til slutt. Kom på befaring til avtalt tid og kunne gi en konkurranse dyktig pris samme dag. Første del av jobben var å støpe betongplate, ca 150m2, rundt huset. Jobben kom rast i gang etter at kontrakt var signert. Resultatet vart ei perfekt glattet plate med riktig fall overalt. Andre del av jobben var liming av Alta skiferflis på ca 75m2 av betongplata. Flisleggeren hos Gulvstøperen er svært dyktig og veldig opptatt av at resultatet skal bli perfekt. Jobben tok lengre tid en først antatt uten at det påvirket prisen. Kunne ikkje vært meir fornøyd med jobben. Anbefaler Gulvstøperen AS.

Stian, Frekhaug, 8. april 2020

Støping av 2 gulv

Har brukt Gulvstøperen AS flere ganger. Alltid fornøyd med resultatet. Denne gangen har de støpt og glattet et garasjegulv og et gulv til et påbygg. Aldri sett en så fin og glatt overflate på betonggulv før. 👍 Kommunikasjon, ryddighet og pålitelighet er super.

Morten, Bjørøyhamn, 5. april 2020

Gulvstøp i nybygg (tett hus)

Utførte jobben plettfri med eit kjempebra resultat, god pris og stiller på kort varsel. Absolutt å anbefale.

Eivind, Seim, 31. mars 2020

Støpe garasjegulv med fall og stålglatt

Gjorde en kjempejobb med garasjegulvet, strøkent gulvstøp, kjapt utført til avtalt tid! Anbefales!

Ole, Blomsterdalen, 16. nov. 2019

Pigging/senking av kjellergulv

Gulvstøperen som tok over jobben etter at et useriøst firma hadde laget masse problemer, har utført alt på en veldig profesjonell måte: Åpen og fin dialog. Bra pris. Løsningsorienterte. Kom når de skulle. Stod på som de hadde lovet. Ryddig fakturering. Avstanden fra Bergensområdet hvor de har adresse, over til Lørenskog ved Oslo hvor prosjektet ble gjennomført, var tydeligvis ikke noe problem. Gulvstøperen pigget opp kjellergulv, senket gulvnivået med 70 cm, fjernet bærevegg, understøpte under vegger, pigget ut for vinduer og bygget opp/støpte nytt gulv - drøye 100 kvm. Jeg anbefaler Gulvstøperen på det varmeste!

Per, Finstadjordet, 7. nov. 2019

Støping av såle til mur

Raskt, ryddig og godt gjennomført på kort varsel. Bruker dem gjerne igjen!

André, Paradis, 18. okt. 2019

Støpe plate + 1.20 lecamur til garasje

De gjorde en god jobb med plata, men var litt uheldige ved at betongbilen søla betong på veien og div andre steder. Vi fikk reduksjon i pris, men dukket ikke opp som avtalt senere for å rydde opp.

Håvar, Tolvsrød, 3. april 2019

Støpe murgulv

Godt resultat til avtalt pris. Noen utfordringer mtp manglende kommunikasjon ved et par flyttinger av jobben, men alt i alt en god erfaring.

Espen, Nykirke, 8. okt. 2018

Støpe og isolere gulv i kjeller.

Hyggelige og dyktige folk som fikk gjort jobben kjapt.

Carina, Laksevåg, 7. okt. 2018

Levering av betong til garasje 46 kvm og glatting

For et gjeng! For en jobb! De leverte det fineste gulvet til den beste prisen! Og så var de jaggu veldig hyggelige i tillegg. Jeg er strålende fornøyd, og kommer til å anbefale de til alle mine bekjente som skal støpe garasjegulv! Det er hvertfall sikkert.

Trond, Drammen, 3. okt. 2018

Støping av ringmur til hytte

Kan trygt anbefale Gulvstøperen,som hadde betongarbeidet på vår 100kvm hytte. Raskt levert,og super kvalitet. Disponibel hele døgnet for spørsmål . Flinke gutter som kan sine ting,og til avtalt pris. Vidar.

Vidar, Dalekvam, 5. sep. 2018

Støpe gulv med varmekabler i støp

Støping av bod på 20 kvadrat. Meget fornøyd med jobben. De fikset alt på kort tid og sluttresultat var strålende.

Arne, Ulset, 18. juli 2018

Betongarbeid ol. enebolig på lønvarden,askøy.

Fint utført arbeid. Noen utfordringer under veis, men jeg opplevde Gulvstøperen som løsningsorientert og vi hadde et godt samarbeid og fant løsninger som var grei for alle parter. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris.

Irmelin, Strusshamn, 28. juni 2018

Støping av 40kvm gulv

Vi ble enig om en pris, morgenen etter kom de, vurderte forarbeidet og startet arbeidet. Jeg er veldig imponert over arbeidet som ble gjort, utrolig bra kvalitet :) Hyggelige folk som utførte jobben med en fantastisk yrkes stolthet. Hvis jeg skal ha gjort noe tilsvarende jobb igjen er det ingen tvil hvem jeg velger.

Robert, Sandsli, 19. juni 2018

Ringmur og betong såle til 70kvadratmeter garasje

Veldig fornøyd med service og utført arbeid. Gulvstøperen AS leverte som avtalt. Mvh terje.

Terje, Leirvik i sogn, 25. mars 2018

Avretting av gulv 35 - 55 m^2

Gulvstøperen AS med Tom i spissen har virkelig gjort en utmerket jobb med å rette av gulvet vårt. De stilte mannsterke på befaring og tok seg god tid til å måle opp og evaluere jobben. De kom med gode tips og råd underveis i prosessen. Selve avrettingen ble gjort på under en time med et flott resultat. Vi kan definitivt anbefale denne gjengen her videre! Super service og suveren kvalitet på arbeidet.

Espen, Søreidgrend, 22. mars 2018

Støping av 4x4m grunnmur

Valgte Gulvstøperen As for støping av grunnmur til tilbygg, utførte jobben raskt og bra og til en rimelig pris. Anbefales på det sterkeste. En klar 5-stjerners jobb.

Kristian, Florvåg, 29. jan. 2018

Lage mur/høyvegger til bolig,ringmur og støttemurer

Finstøp av golv til 2 mannsbolig, isopor og radonduk. Konkurransedyktig pris og en fleksibel og hyggelig Tom Remi som kontaktperson. Strålende fornøyd med resultatet. Fikk enterpise på alt av betong arbeid til boligen da Gulvstøperen AS har sammerbeid med Sundt & Morstøl AS som er betongentrepenør og har tatt alle ringmurer og betongvegger, samt grovstøp golv. Ricky som er daglig leder her, vet hva han driver med og får til de gode løsningene.

John-Christian, Os, 24. jan. 2018

Betonggulv garasje

Helt supert :) veldig fornøyd med ferdig resultat.

Vidar, Hauglandshella, 29. des. 2017

Betongslipe garasjegulv

Bedriften ble valgt pga. Tidligere evalueringer og konkurransedyktig pris. Jeg var ute etter å få oppdraget utført så raskt som mulig, og de startet arbeidet få dager. Jeg kan anbefale gulvstøperen videre.

Martin, Bønes, 30. nov. 2017

Støp av kjellergulv i uke 45 avt 46

Gulvstøperen tilbød seg også å male gulvet og kom tilbake og gjorde en utmerket malejobb. Det ser veldig bra ut og viser at underlaget er meget jevnt og fint, Flott jobb.

Tor, Skogsvåg, 26. nov. 2017

Støping av garasjegulv.

Super førnøyd! Det gikk en uke fra befaring til gulvet i garasjen var støpt. Resultatet var som forventet, helt strøkent.Tusen takk for godt gjennom ført jobb.ANBEFALESKim Langøy.

Kim, Kjerrgarden, 17. okt. 2017

Støping av gulv

Raskt og greit.

Morten, Bergen, 18. sep. 2017

Støping av gulv og ringmur til garasje

Støpte og glattet gulv for garasje til avtalt pris. Gjennomførte jobben raskt og effektivt. Meget pent og bra resultat.

Andreas, Skogsvåg, 27. aug. 2017

Støpe ringmur til bod 19kvm og rette av dekke ca 30kvm

Effektive når de satt i gang. Trøbbel med ferieavvikling gjorde at det ble litt forsinkelser. Hyggelige gutter! God oppfølging.

Erlend, Knarrevik, 3. aug. 2017

Støping av såle

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. God kommunikasjon og dyktige folk.

Geir, Haugesund, 1. aug. 2017

Støpe 120m2 platting.

Jobben med støping av plattingen hos oss ble en litt langdrøy affære. Dette skyldes en del uheldige omstendigheter. Blant annet at betongen var litt for tykk. Planingen ble derfor ikke helt som ønsket etter støpingen. Nå på vårparten(når det ble oppholdsvær) ble det slipt og planet og som ekstraservice ble det malt med betongmaling. Det ser nå veldig fint ut og vi er fornøyd.

Ole, Kolbeinsvik, 8. juli 2017

Støpe platting utenfor inngangsparti ca 38 kvadrat

Støpt 38 kvadrat platting foran inngangsparti.
Superflott resultat.

Jan, Fyllingsdalen, 7. juli 2017

Støpe gulv

De så på jobben onsdagen, støpte torsdagen å slipte fredagen så var gulvet klart å gå på! Raskt levert og fint arbeid til avtalt pris på forhånd. Er veldig fornøyd å bruket de gjerne igjen til andre prosjekter. Som tømrer selv kan jeg se at dette er Folk med yrkesstålthet!

Simon, Ask, 18. jan. 2017

Støpe garasjegulv

Jobben ble utført som avtalt av profesjonelle gulvstøpere til en grei pris. Gulvstøperen anbefales om man vil ha jobben utført ihht avtale.

Hans, Rong, 12. aug. 2016

Avretting av kjellergulv

Gulvstøperen kom innen rimelig tid for å inspisere (i fellesferien). Gode tips ble gitt for å forberede kjeller før jobben skulle påbegynnes. Pumpebil ble bestilt og kom når planlagt. Mengden masse ble noe mer enn antatt, noe som medførte litt høyere regning, Jobben alt i alt ble gjennomført på en god og tilfredstillende måte. Gulvet er nå snorbent.

Tommy, Loddefjord, 2. aug. 2016

Støping av betonggulv i garasje og bod

God dialog underveis - kom på befaring og gav gode råd ifht egne forberedelser. Ble litt forsinket men det skyldes regnvær når det ene av de tre gulvene var et terassegulv under åpen himmel og Gulvstøperen AS ville levere et fint gulv. . . Anbefales!

Olav, Fana, 15. juli 2016

Støpe gulv i kjellerstue 29m2.

Jobben ble utført til avtalt pris og tid, resultatet ble meget bra. Gulvstøperen kan absolutt anbefales!

Bjørn, Mjølkeråen, 12. juli 2016

Nytt gulv. kjellerleilighet.

Vi har vært veldig fornøyd med jobben utført av Gulvstøperen. Vi møtte dessverre på utfordringer underveis, da pumpebilen stoppet under prosessen, hvilket gjorde ting vanskeligere for alle parter, men Gulvstøperen fikset opp i det, og vi er fornøyd med det endelige resultatet. Tom Remi har vært veldig hjelpsom i planleggingsfasen, lett å få kontakt med og har vært veldig god til å gi informasjon underveis i prosessen. Konkurransedyktig pris.

Christian, Bergen, 6. mars 2016

Støping av kjellergulv. oppstart omgående.

Gulvstøperen viste seg og være drevet av svært hyggelige, imøtekomme og flinke fagfolk. Jobben de gjorde for oss var og støpe et betonggulv til et renoveringsprosjekt i vår kjeller, der selve betonggulvet blir vårt nye eksponerte gulv. Dette involvert mye pussig og glatting for og gi den rette interiør magasin looken som vi ønsket. Vi føler at vi fikk rett kvalitet til en fornuftig pris og til avtalt tid. Anbefaler gulvstøperen til alle.

Sigve, Strusshamn, 22. jan. 2016

Grovstøp såle 49kvm

Vi er veldig fornøyd med jobben Gulvstøperen AS har gjort. Veldig god kommunikasjon hele veien og jobben ble gjort raskt og til konkurransedyktig pris. Selv om det kom noen små hindringer i veien som vi ikke hadde forutsett så løste de dette helt utmerket! Anbefales.

Øyvind, Fjell, 22. des. 2015

Støping og isolering av gulv i kjeller

Raskt og effektivt utført. Glemte å rette opp et vertikalt spillvannsrør før støping, men ellers godt utført arbeid.

Sverre, Bergen, 22. des. 2015

Forskaling av ei plate på ca 100m2

Veldig flinke folk, som absolutt kan anbefales. Dei kom som avtalt, og var flittige og dyktige.

Jan, Stord, 23. nov. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart