Siste evalueringer (7)

Tegning og papirarbeid i forbindelse med utvidelse av loftsleilighet.

Det jeg må framheve mest er kommunikasjonen underveis. Svært positiv. Fabian er imøtekommende for ulike innspill og spørsmål jeg hadde i forbindelse med tegnearbeidet og saksbehandling i forbindelse med utvidelse av leilighet. Han framstår som meget kompetent faglig, og profesjonell. Jeg kan derfor sterkt anbefale ham videre.

Sivanja, Oslo, 19. nov. 2018

For arkitekt,å prosjektere påbygg på leilighet,frem til igansettelse løyve foreligger hos oslo plan & bygge

Fabian har i prosessen utført arbeidet meget ryddig og profesjonelt. Han er lett og samarbeide med, han lytter og legger deretter frem meget gode og reflekterte idèr. Hans visjoner i prosjektet, har og er inspirerende å jobbe med. Ryddighet og forståelse overfor meg som kunde gir samarbeidet ekstra løft. Han er sterkt anbefalt, noe også tidligere vurderinger underbygger. Siste stjernen kommer når prosjektet godkjennes hos Plan & Bygg.

Rolf, Oslo, 19. nov. 2018

Ombygging av takleilighet i verneverdig bygård i oslo

Fabian ble valgt fordi han viste at han skjønte hva vi ønsket ifbm ombygging av loftsleiligheten. Takket være gjennomtenkte og smarte løsninger har vi i stor grad unngått å måtte søke om bruksendring og fått en effektiv byggeprosess. Utformingen har fungert godt fordi Fabian har benyttet leilighetens linjer og særegenheter for å skape gode løsninger. Fabian har levert på tid og kost og kommunikasjonen har vært god.

Pål, Oslo, 18. nov. 2018

Arkitekttegning av påbygg

Vi er strålende fornøyde med jobben til Fabian Campos. Fabian er dyktig, løsningsorientert, lyttende og meget kreativ.

Per, Fjellhamar, 9. april 2018

Landskapsarkitekt/hagearkitekt - ny terrasse i nivåer/trapper samt lævegg med pergola

Vi fikk tegnet ny terrasse og veranda av Fabian Campos og er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Fabian kom med mange gode ideer og innspill til løsninger.

Mads, Oslo, 31. juli 2017

Fasadeendringer

Vi har brukt Fabian for å hjelpe oss med fasade, tak og vinduer for å få et helhetlig uttrykk på huset. Fabian gjorde en strålende jobb og kom med mange gode løsninger som vi ikke hadde tenkt på selv. Han er veldig hyggelig og lett å samarbeide med. Tegningene han leverte var mer enn vi forventet. Anbefaler han på det varmeste.

Ragnhild, Oslo, 24. april 2017

Påbygging,ny 3. etasje og takterrasse - behov for arkitekt

Prosjektet omfatter påbygg av ekstra etasje samt et lite tilbygg (vindfang). Fabian er veldig ryddig og profesjonell og er enkel å kommunisere med. Løsningsorientert, kreativ og grundig i sitt arbeid. Leverer som avtalt. Anbefales!

Audun, Oslo, 20. mars 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 225 evalueringer Oslo

Rørlegger og Bolig Konsulenten AS

4.7 177 evalueringer Oslo