LIER HÅNDVERK AS

5.0 (3 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

LIER HÅNDVERK AS

Lier Håndverk AS

Hvorfor velge oss:? Når du skal åpne opp hjemmet ditt, må du stole på at entrepenøren er den han gir seg ut for, både faglig og personlig.? Lier Håndverk AS er et aksjeselskap registrert i Brønnøysundregistrene og MVA registeret.? Daglig leder som også er faglig leder har 30 års erfaring og har sørget for å holde seg oppdatert med utviklngen innen byggbransjen med mange forskjellige kurs og har utviklet? kompetansen hos sine ansatte.
De fleste av våre ansatte har jobbet for oss siden 2006 og følges tett opp av faglig leder. De er svært pålitelige og arbeidssomme.

Vi utfører;
Nybygg
Totalrehabilitering, og deltar gjerne tidlig i prosessen med forslag til løsninger.
Bad og våtrom
Tilbygg/påbygg
Tømrer/snekkerarbeider
Finsnekring
Malertjenester
Ventilasjonsanlegg
Muring
Flislegging

Våres ansattes faglige dyktighet har bidratt til at vi? gjennom disse årene har beholdt våre kunder, som også har anbefalt oss videre til nye kunder. ? Nødvendigheten for markedsføring på nettet har derfor frem til nå vært unødvendig, derfor har vi heller ikke pr dags dato noen egen hjemmeside.?
Vi har hatt store prosjekter hvor daglig leder har vært byggeleder. ?Bilder tilknyttet denne siden er alle fra noen få av våre prosjekter.
Vi kan oppgi flere referanser på forespørsel.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften