Siste evalueringer (25)

Betongplate og belegningsstein ved inngangsparti

Veldig bra arbeid utført til avtalt tid og pris! Vi er svært fornøyd med resultatet, og kan varmt anbefale Bygg-inn!

Magnus Rundhaug, 3. mai 2020

Planering og steinlegging av gårdsrom

Vi opplevde god kvalitet på jobben som ble gjort, god kommunikasjon underveis, og de var effektive og pålitelige. Anbefales!

Silje Salte Tidemandsen, 3. april 2020

Klargjøre bolig for salg

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. God dialog mtp løsninger, faglig dyktig og effektiv til en god pris. Kan trygt anbefales.

Arnfinn Olsen, 19. jan. 2020

Montering av gipsplater - sparkling.

Anbefaler Bygg-Inn Aukstikalnyte på det sterkeste - flotte resultater og enorm arbeidsinnsats. Er til å stole på fra begynnelse til slutt!

Jostein Saksen, 19. jan. 2020

Montering av ikea kjøkken

Bygg-Inn har montert et stort IKEA kjøkken på den nye dyreklinikken EMPET som åpnet i Larvik januar 2020. Kjøkkenet som er montert har over 10 meter benkeplate og en litt vrien vinkel, samt over 10 meter med både underskap og overskap. Det er også montert kjøkkenskap og benkeplater på samtlige konsultasjonsrom + operasjonsrom og tannrom. Jeg er svært imponert over kvaliteten på arbeidet Bygg-inn har utført hos oss. Jeg er ikke i tvil hvem jeg skal kontakte neste gang EMPET skal montere kjøkken på en ny klinikk vi skal åpne. Kan trygt anbefale Bygg-inn. Du får det du betaler for hos Bygg-inn: høy kvalitet og strøkent resultat. Mvh, Magnus Pettersen Markedssjef EMPET AS.

Magnus Pettersen, 16. jan. 2020

Avretting og flislegging

Jobb gjennomført som planlagt til planlagt pris. Godt fornøyd.

Thor Inge Hansen, 13. des. 2019

Oppussing av 22kvm ettroms.

Jobben ble utført svært effektivt, nøyaktig og med faglig tyngde. Meget god kommunikasjon, profesjonalitet og forutsigbarhet. Anbefales på det sterkeste.

Charlotte Henriksen, 22. nov. 2019

Legging av heller i gårdsplass

Jobben ble utført på en utmerket måte og til avtalt pris. Selv om det var utfordringer underveis ble alt utført på en meget bra måte, og ingen tillegg. Supert.

Reidar Ording-helgesen, 7. nov. 2019

Legging av belegningsstein,ca 30 kvm.

Veldig godt utført jobb. Resultatet var av god kvalitet. Kom med råd og tips underveis som var til god hjelp. Veldig fornøyd med kommunikasjonen underveis. Opplevde når jobben var utført at det var nyanseforskjeller på enkelte partier av belegningssteinene. Tok kontakt med Bygg-inn som svarte raskt og kom for å rette opp problemet. Dette opplevde jeg som veldig tilfredsstillende.

Magnus Nystad-hansen, 19. sep. 2019

Flislegge veranda

Bygg-inn var hos meg høsten 2018 å la nye fliser + satte opp nye levegger og gjerde på verandaen. Jeg er veldig godt fornøyd med slutt resultatet. Både flisleggingen og snekkerarbeidet er profesjonelt gjort. Flisleggingen og prisen på dette var avtalt på forhånd, og har ingenting å utsette på det. Oppføring av levegger og gjerde ble avtalt underveis. Veldig fornøyd med oppføringen, og at lederen av firmaet kom med innspill og andre løsninger underveis enn det jeg hadde. Resultatet ble mye bedre med han sine løsninger enn om han hadde gjort som jeg sa.

Jane Fjelldalen, 22. mai 2019

Legging av stein

Meget dyktige, kan anbefales på det varmeste.

Tommy Bårdsen, 26. april 2019

Legge belegningsstein

Bra jobb med gode forslag.

Øivind Ellevog, 2. april 2019

Belegningsstein

Det var 15 kvm beplanting som skulle fjernes og erstattes av belegningsstein. Grunnarbeidet ble meget solid utført, og resultatet ble perfekt. Flott jobb utført til avtalt tid/pris. Anbefales! Jan Erik Alfheim Telekom AS.

Jan Erik Alfheim, 1. april 2019

Belegningsstein i gårdsplass og områder rundt hus

Jeg har bare positivt å si om BYGG-INN som firma og kvaliteten på arbeidet. Ryddig og bra på alt fra tilbud til gjennomføring, og i tillegg flinke til å foreslå gode helhetlige løsninger. Anbefales!

Anders Omdal, 4. des. 2018

Legge belegningsstein hage 4*8 meter

Rask avklaring og grei kommunikasjon. Pålitelig.

Rune Semb, 20. nov. 2018

Legge belegningsstein på nytt på innkjørsel

Meget bra arbeid. Faglig og kompetent. Arbeidet ble gjort bra når det gjaldt kvalitet og til tid og til avtalt budsjett. Veldig fornøyd at jeg valgt Laimis og BYGG-INN AUKSTIKALNYTE. Kan anbefales på det sterkeste.

Peter Goddard, 16. nov. 2018

Beleggstein og støttemur.

Fikk satt opp 3 støttemurer og lagt ca 80 kvadrat med beleggstein + ferdigplen. Jobben blei utført på en ypperlig måte. Tilogmed naboene skrøyt av det som var utført. Jeg er kjempefornøyd. Tips til de som skal ha gjort en lignende jobb, ta kontakt på høsten/vinteren så papirarbeidet er unnagjort når våren kommer. Da går alt så mye kjappere.

Geir Jensen, 18. sep. 2018

Legge terrasse av belgeningsstein 17m2

Kjapt utført!

Lasse Boye Abrahamsen, 27. juni 2018

Legge belegningsstein og opparbeide grunnlag for gressplen

Jobben bestod i å bearbeide tomt, anlegge gressplen, legge 80 kvm belegningssten, samt sette opp støttemur. Firmaet hadde mange gode løsninger for å få resultatet best mulig. De var enkle å samabeide med, ryddig prosess hele veien. Resultatet ble supert, alle tidsfrister ble holdt og det var ingen overraskelser når sluttregningen kom. Kommer til å bruke dem igjen! Anbefales! Arne Pettersen, Porsgrunn 30. MAI 2018.

Arne Pettersen, 30. mai 2018

Skifting av kledning

Jeg er utrolig fornøyd med selve jobben, som ble utført på en korrekt fagmessig måte. Gutta kom alltid presist og jobbet uansett vær, og har ryddet godt opp etter seg. Spesifisert anbud til minste detalj og alt ble overholdt. Kan anbefales på det sterkeste!

Pål Hersleb, 28. jan. 2018

Flislegging av ca 8m2 balkong

Veldig fornøyd med oppretting og fall . Flisene er fint lagt , ingen ujevnheter. De hadde også lavest pris. Kom til avtalt tid og hadde med seg alt han trengte. Minus var:Jeg ville ha flisene 1cm overheng på fall siden, dette ble gjentatt ved flere anledninger, men ble ikke etterkommet. Begrunnelsen var at flisen kunne knekke ved slag når den ikke var underbygd. Ellers er jeg meget fornøyd. Einar Karlsen.

Anne Kari Og Einar Karlsen Saltboden, 9. okt. 2016

Legging av kantstein mellom bed og plen og inngangsparti og plen

Veldig fornøyd med kantsteinen som Bygg-inn la på vår tomt. Møtte opp til avtalt tid og jobbet effektivt. Resultatet ble kjempebra.

Linn Virik Dring, 29. april 2016

Gulvbelegg bad

Jobb utført. Veldig fornøyd.

Thomas Solberg , 11. april 2016

Rehabilitering av innvendig betongtrapp

Bygg Inn gjorde en veldig god jobb på vår betongtrapp. Møtte opp tidlig på dagen, jobbet effektivt og pris var god. Betongtrappen ble veldig fin. Anbefaler gjerne Bygg-Inn Aukstikalnyte.

Jan Erik Taylor, 14. mars 2016

Forblending av innvendig pipe

Jobben ble utført raskt og nøyaktig. Kan absolutt anbefale dette firmaet som var en av de første som tok kontakt når vi la ut jobben. Veldig fornøyd.

Åse Skaug, 8. mars 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart