Siste evalueringer (4)

Skifte av fem vinduer,annen etasje

Skiftet fem vinduer. Levert som avtalt, og er svært fornøyd med resultatet. Kom som avtalt og leverte i henhold til anbud . Kan absolutt anbefales.

Per Einar Svela, 28. feb. 2018

Renovering av leilighet ca 100 m²

Vi fikk renovovert leiligheten til avtalt gunstig pris. De byttet vinduer, satte inn nye dører, la tak og plater på vegg, la gulv og lister. Godt utført arbeid! Svært imøtekommende og løsningsorienterte. God kommunikasjon underveis. Vi kan absolutt anbefale Vergåsen Byggservice. Trenger vi hjelp igjen vil vi garantert ta kontakt.

Gudrun Lilleberg, 22. okt. 2016

Skifte tak

Etter endt arbeid var det vanskelig å kome i kontakt med Vergåsen Byggservice. De skulle komme tilbake for å montere 2 beslag på skyvedør noe som ikke er utført etter over 4mnd. En sprosse på et vindu som ble skiftet er løs som jeg også ville ha reklamasjon på, noe som heller ikke er utført. Sluttattest/Garanti på Vinduer og tak er ikke framlagt etter endt arbeid.

Frode Andersen, 23. aug. 2016

Skifte tak,takrenner,vindski/vannbord og vinduer.

Veldig fornøyd med jobben. Kjapt og effektivt, godt utført arbeid etter avtale. Ryddig under prosessen. Kvalitetsvindu og arbeid til bra pris. Kan absolutt anbefales.

Vebjørn Mack Remen, 4. juli 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart