Siste evalueringer (35)

Helsparkling og maling 2xsoverom

D&T Nor AS hjalp oss med å male panel i en stue, samnt pusse opp gulv til tak på to soverom. Noe å sette fingern på finishen. Men kom tilbake og fikset opp. God kommunikasjon hele veien, proffe karer som vurderes til nytt prosjekt.

Rachel Hognes, 16. juni 2020

Legge gulv i leilighet

Kjempe fornøyd med jobben gjort av D&T Nor AS! De har revet kjøkken, lagt gulv og gulvlister og sparklet vegg hos meg. Gulvet er kjempe bra lagt! Samme med listene. Kjøkkenet ble revet uten problemer. I tillegg har de ryddet og gjort det fint i leiligheten etter at jobben var gjennomført. Ekstra pluss til Teresa som organiserer gjennomføring av arbeidet, og alltid er tilgjengelig. Anbefales!

Lena Larsen, 18. sep. 2019

Helsparkle eller legging av veggfornyer

Veldig profesjonelle, utførte jobben til tide og veldig bra resultat. . Anbefales på det sterkeste.

Henry Wiiger, 5. juni 2019

Total opppussing av 70 kwm.

Vi er så fornøyd med D&T. Vi hadde god kommunikasjon hele veien og de gav en god pris på et stort arbeid. De var veldig effektive, profesjonelle og ryddige. De gjorde en superbra jobb- tross mye vinkler og hjørner. Nå har vi flotte nye tak og vegger. De er også hjelpsomme med ideer og råd. Vi følte oss trygge med dette firmaet. I tillegg er de virkelig hyggelige å samarbeide med. Vi kommer til å bruke D&T i fremtiden også. Anbefales på det varmeste. Hege Rasmussen, Asker.

Hege Rasmussen, 16. mai 2019

Male halvdel av tomannsbolig

Hyggelige og nøye. Kommer til avtalt tid, er proaktive for å få avklart ting underveis og rydder opp etter seg. Prisen inkluderte alt, også maling. Ingen overraskelser. Anbefaler dem gjerne.

Jan O. Kiese, 8. mai 2019

Leilighet på 64 kvadrat på lillestrøm to roms male vegg tak soverom,kjøkken,stue og gang

Veldig fornøyd med D&T Nor AS De er pliktoppfyllende. Effektive. Pris var ok. Jobben var perfekt utført etter avtale. Kan anbefale disse.

Elisabeth Alnæs, 24. feb. 2019

Sparkling,maling,montering av gipsplater,gulvsliping m.m.

Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble utført av D & T Nor AS! Det var et ganske omfattende prosjekt med gips på vegger og tak over to etasjer, sparkling, maling, gulvlegging og listing. God kommunikasjon i forkant og underveis i prosjektet. Konkurransedyktige priser og de utførte jobben innenfor tidsrammer som var avtalt. Det ble også noe ekstra arbeid underveis i prosjektet som de løste på en veldig god måte. Anbefales!

Vebjørn Parr Sætre, 20. feb. 2019

Sparkling av vegger

Kunne starte fort, som var fint. Dog har det vært litt enkle og raske løsninger, og derfor ikke så pent for eksempel rundt kontakter og brytere. Veggene ble heller ikke helt slette etter sparkling.

Lena Drevsjø, 22. jan. 2019

Overflatepusse,sparkle,male og legge nytt gulv og lister

Tony og gutta gjorde en glimrende jobb med å overflatepusse, male og legge nye gulv og lister. God kommunikasjon hele veien, og hyggelige håndverkere. Gode priser har de også. Jeg kommer til å bruke disse gutta igjen.

Marianne Valand, 27. sep. 2018

Helsparkling / sletting av vegger + maling

Flinke og hyggelige gutter. De var klare til å jobbe allerede 2 dager etter de var på befaring, og gjorde en bra jobb. Noen plasser var tapen synlig igjennom malingen, og de kom tilbake og ordnet opp, veldig fornøyd med dem.

Einar Grøtlien, 28. april 2018

Gips og sparkling ca 40-50 kvm

Tony og gutta hans gipset, sparklet og malte vegger hos oss (50kvm). Kjempe fornøyd med jobben, og vil absolutt anbefale D&T. Kommer til avtalt tid, hyggelige og effektive. Bare positivt fra oss. Tommel opp!

Jørgen Jacobsen, 24. april 2018

Maling av 70m2 leilighet

Godt fornøyd med kommunikasjon og jobb. Fleksibel og positiv tilnærming til oppdraget. Han kom tilbake og fikset det vi kommenterte på uten motargumenter Og ekstra kostnader.

Frode Nygård, 16. feb. 2018

Fjerning av tapet,helsparkle + grunning,soverom (ca 40 kvm vegger) og sette lister.

D & T NOR gjorde en flott jobb på vårt soverom. Fjernet rester av tapetet, helsparklet to ganger og malte både vegger og tak. De var kom til avtalt tid og arbeidet effektivt. Da vi også ønsket at de skulle sette lister var det ikke noe problem! Det ble ordnet dagen etter, og de ryddet pent opp etter seg. D & T NOR var meget effektive til en rimelig pris. Vi kommer til å bruke dem igjen når kontoret skal pusses opp!

Eirik Kalsæg Ødegaard, 23. jan. 2018

Oppussing av stue og kjøkken. pluss bygging av lettvegg og montasje av ekstra kjøkken i kjeller

D & T Nor AS har pusset opp stue og kjøkken i min enebolig. Nye vegger, tak, dører,gulv, maling, lagt skifer på pipe og brannmur og montert kjøkken. Alt har gått smertefritt til avtalt pris og til og med ferdig før avtalt tid. Gutta som jobbet hos meg var veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg er meget fornøyd med sluttprodukt og anbefale dette firmaet på det sterkeste. Prismessig var de også svært konkurransedyktige. Takk til D & T Nor!

Rikard Kaarbø, 30. nov. 2017

Sparkling,maling,gulv bytte

Utførte jobben til tide til riktig avtalt pris! Meget fornøyd ambefaldes.

Kristian Johansson, 20. okt. 2017

Oppføring av vegg og sparkling og maling av vegger

Tony og co fra D&T NOR gjorde en fantastisk bra jobb med våre soverom, med sparkling og maling av vegger, legging av nye tak, og nytt gulv på ett av rommene. Tony var dyktig, veldig løsningsorientert da det dukket opp uforutsette utfordringer, og ikke minst veldig positiv og behagelig å snakke med og forholde seg til. Vi kommer til å bruke D&T NOR igjen i fremtiden!

Sturla Henriksbø, 10. okt. 2017

Helsparkling av vegger,samt legge parkett i stue/gang

Jeg fikk skrapet av gammel strietapet,sparklet vegger, malt og tapetsert vegger og malt vinduer, lagt nye gulv, samt utskiftning av dører. Alt ble grundig og effektivt utført. Utrolig fornøyd med resultatet. Ble imponert over den gode servicen og gunstige prisen. Vi hadde mye kontakt ila. Tiden de arbeidet hos meg, slik at jeg var orientert om hva som ble gjort og at jeg kunne komme med ønsker/innspill underveis. Anbefales på det varmeste.

Marit Hals Bjelland, 9. aug. 2017

Helsparkling av vegger

Veldig fornøyd med resultatet! Veggene ble akkurat som vi hadde sett for oss og gutta var service minded. Stuen og gang ble helsparklet til avtalt pris og tid. Nå står snart soverommene for tur og vi vil definitivt bruke de igjen. Anbefales!

Kenneth Nordheim, 24. juli 2017

Legge parkett 60 kvm leilighet

D & T NOR la parkett og nye lister på omlag 60kvm i leiligheten min. Allerede ved befaring opplevde jeg firmaet som presise, seriøse, serviceinnstilte og hyggelige. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Fornøyd med utført arbeid og benytter de gjerne igjen. Ut fra min erfaring kan jeg anbefale firmaet.

Andreas Bachke, 16. mai 2017

Legge nytt gulv ca 70 m2

D & T har lagt nytt gulv og lister i vår leilighet. Arbeidet ble ferdig innen avtalt tidsramme. I tillegg til å være faglig dyktige opplevdes D & T som fleksible, positive og meget serviceinnstilte. Vi har ved flere anledninger hatt andre håndverkere hos oss og er ikke i tvil: D & T er best og vi kommer garantert til å bruke de igjen. Anbefales! ! !

Ingrid Wøien, 7. mars 2017

Sparkle eller dekke over strie i nesten en hel 75 kvm leilighet

Helsparklet og malte hele leiligheten på 75 kvm. Veldig fornøyd med resulatet, ble ferdig til avtalt tid. Anbefales.

Ingvild Lamberg Opsahl, 28. jan. 2017

Sparkling og maling av soverom

Sparkling og maling av vegg og lister på soverom, samt maling av tak på bad. Hyggelige håndtverkere som gjorde en flott jobb. Veldig serviceinnstilte. Anbefales!

Helene Bjørkholt, 26. jan. 2017

Maling av vegger

De malte og sparklet fire kontorer. Vi er vedlig fornøyd med arbeidet. Ble ferdig til avtalt tid. Anbefalles.

Sportnor As, 2. des. 2016

Sparkling av soverom

Møtte til avtalt tid, arbeidet godt utført og god kommunikasjon. Anbefales.

Atle Fossestøl, 17. nov. 2016

Oppussing av kjøkkenvegger og tak,romstørrelse ca. 8,4 m2

Jobb ble utført innen avtalt tid og vi er fornøyd med resultatet.

Erik Næss, 11. nov. 2016

Helsparkling og maling av leilighet

Vi er svært fornøyde med jobben som er gjort. Hele leiligheten på 70 kvm ble helsparklet, flere lister er skiftet og alle tak og vegger malt. Firmaet har hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere. De gjorde alt for at vi skulle være fornøyde i tillegg til at firmaet er konkurransedyktige på pris. Da vi inngikk avtalen, overlot vi dem nøklene og dro på ferie. Med en dags forsinkelse var hele jobben ferdig, og da gjorde de i tillegg mer enn avtalt.

Are Stokstad, 19. aug. 2016

Sparkling

Håndverkerne leverte bunnsolid og effektivt arbeid! Sparklingen kunne ikke blitt bedre og malejobben er utmerket utført. De førte en god dialog og var serviceinnstilte samt løsningsorienterte. De var veldig fleksible og ryddet godt etter seg. Jeg skal bruke dem til nye oppdrag og anbefaler DNT videre til alle som skal ha lignende jobber gjort. Ryddig opplegg!

Steffen, 31. juli 2016

Listverk gulv

Godt fornøyd med jobben. Kundevennlig, presist og effektivt. Opptatt av av kunden blir fornøyd. Vil benytte de igjen ved eventuell5 senere anledning.

Alexander Langholm Skogvik, 27. juli 2016

Maling av vegger og tak stue (stue er ca 35 kvm)

Veldig bra!

Gry Sørensen, 22. juli 2016

Legge gulv / laminat

Vel utført jobb på gulvlegging, listelegging, helsparkling og maling av tak og vegger på vårt nye kjøkken. De jobber over forventningene med en god serviceinnstilling. Absolutt å anbefale til de som måtte ønske noen pålitelige og dyktige håndverkere!

Tor Andreas Søderholm, 3. juli 2016

Helsparkling av 62 m2 vegg med glassfiberstrie.

Veldig hyggelig og serviceinnstilt team som i løpet av et par uker helsparklet og malte det meste av huset inkludert trappa (langt mer enn opprinnelig tenkt). De fikk utlevert nøkler og jobbet mens vi selv var på jobb. Resultatet ble bedre enn vi hadde forventet, med et par flotte løsninger jeg aldri selv ville kommet på. Jobbet på fast pris, og gjorde mer enn vi egentlig hadde avtalt uten pristillegg. Anbefales!

Finn Danielsen, 27. juni 2016

Helsparkling og maling av kjøkken

Hyggelige karer, relativt presise og utførte jobben til en god pris. Resultatet ble så bra som det kunne blitt. Skulle i utgangspunktet sparkle og male kun der hvor det var behov men valgte å ta hele kjøkkenet fordi resultatet ville bli bedre sånn, helt uten endring i pris! Kan anbefale D & T på det varmeste. Obs: De rydde også og sørget for minst mulig søl andre steder i leiligheten!

Jørgen Wiborg, 4. juni 2016

Male tak

Jeg hadde fjernet vegger i stue, noe som skapte "sår" i taket. Dette ble elegant slipt ned og malt og resultatet ble meget bra. De gjorde jobben til avtalt tid og ryddet alt på plass etter seg. Prisen var også helt akseptabel. Kan anbefales.

Ulla E Herheim, 24. mai 2016

Sparkling av strietapet

Resultatet ble akkurat slik vi hadde sett for oss, og de var veldig opptatt av at vi skulle være helt fornøyde. En utfordring ble punktlighet. De var veldig tidsoptimister både når det gjaldt hvor lang tid det tar å dra ut å kjøpe materialer i rushen i Oslo og på å møte opp til avtalt tid. Hyggelige og hjelpsomme folk, som så mye løsninger og ga inntrykk av at "dette lar seg gjøre" og det gjorde de også.

Eirik Hodne, 7. mai 2016

Montering av lister på mur

Pålitelig og rimelig håndverker. Monterte lister på betongvegg.

Hanne Sigbjørnsen, 24. mars 2016
Vis flere evalueringer

Kart