Siste evalueringer (49)

Male leil vegg og lister.

Opplevelse av D&T var desverre ikke like bra som andre. Valgte å bruke dem etter hyggelig befaring. Vi avtalte skriftlig at de skulle starte 08 Mars. 10 mars kom Ramadan innom og sa de skulle starte om 2-3 dager. Fredag 11 mars fikk de fargene som skulle males. 17 mars tar jeg kontakt. Da får jeg beskjed om at de er ferdig om2-3 uker. Uten at jeg hadde fått beskjed har de utsatt jobben. På tlf sa de at det var pga sykdom. Når jobben var ferdig sa Ramadan at dette hadde han informert om. Før de startet sa de at det var en annen stor jobb. Mistenker at de tok min jobb samtidig. Ble ferdig 24. Mars for en jobb som tar 1 uke. OK, kvalitet. Anbefales ikke av meg basert på denne opplevelsen.

Omeid, Oslo, 28. mars 2022

Oppussing av soverom

Veldig profesjonelle, hyggelige, imøtekommende, effektive, og veldig fint resultat på jobben. Følte i å være i trygge hender. Arbeidet ble gjennomført i hht avtale og ble utført på en profesjonell og ryddig måte. Resultatet er vi meget fornøyde med,! Vi kommer til å bruke ham igjen.

Imran, Oslo, 25. feb. 2022

Helsparkling eller tapetsering av vegger i leilighet.

Vi er kjempefornøyd med arbeidet som ble gjort av D&T Nor AS! Resultatet ble akkurat som vi håpet. Det var noen veldig få steder der man kan utsette noe på arbeidet, men det skyldes nok at de måtte vente en dag med å begynne fordi heisen i blokka vår var i ustand den dagen de egentlig skulle begynne og siden vi allerede hadde det travelt så pushet vi ekstra på tiden for å få det ferdig. De kom uansett med tilbudet om å komme å fikse det vi eventuelt ikke var fornøyd med. De var veldig hyggelige og serviceinnstilt, og prisen er konkurransedyktig! Vi er alt i alt veldig fornøyd og kan anbefale D&T Nor AS på det sterkeste :-).

Anne-Elisabeth, Oslo, 8. feb. 2022

Maling av 4 rom i umøblert leilighet

Hyggelige og ryddige folk. Veldig fornøyd med resultatet . Faglig godt utført. Anbefales.

Erik, Sandvika, 20. des. 2021

Rive ut parkett og legge parkettgulv (enstavs)

Veldig fint arbeid med parkett, listing og riving av vegg.

Karoline, Oslo, 29. nov. 2021

Helsparkle og male rekkehus

Vi er kjempefornøyde med jobben D&T Nor har gjort. Oppdraget var sparkel og maling av nær sagt hele våres 126kvm rekkehus. De har vært lette å kommunisere med og respondert raskt både i forkant, under veis og i etterkant av arbeidet. De er alltid imøtekommende og høflige. Jeg vil spesielt også understreke hvor fleksible de har vært, da det også har foregått annet arbeid i huset samtidig. Kvaliteten på arbeidet som er utført er i tillegg upåklagelig. De har vært nøye og profesjonelle. Vi vil gjerne bruke D&T Nor igjen om det skulle bli aktuelt.

Maren, Oslo, 15. nov. 2021

Sparkling og maling av gipsplater i tak

Jeg kunne godt brukt D&T Nor igjen. Hyggelige og effektive. Effektiviteten gikk på et av rommene ut over utførelse, men de kom tilbake og ordnet opp i dette når vi påpekte det. Alt i alt fornøyd.

Simen, Oppegård, 24. aug. 2021

Utvendig maling

Ambafaler med god hjerte.

Zulkif, Oslo, 3. mai 2021

Maler

Veldig fornøyd med D&T Nor. Han Dani som driver selskap er veldig nøye og passer på alle detaljer. Huset ble veldig fint. Anbefaler D&T Nor til alle som skal males huset sitt.

Diego, Oslo, 17. jan. 2021

Gipse,sparkle,male og legge gulv + lister

De gjorde et gott jobb.

Per, Oslo, 2. nov. 2020

Male og legge gulv,oslo sentrum

Godt arbeid og god kommunikasjon underveis. Kan anbefales. Hos meg har de lagt gulv, sparklet og malt tak og vegger.

Marie, Oslo, 29. sep. 2020

Helsparkle og male to soverom

D & T Nor AS helsparklet og malte to soverom, og vi er godt fornøyde med jobben. De var høflige, imøtekommende og utførte arbeidet som avtalt, og til en gunstig pris. Kommunikasjonen var god før, under og etter arbeidet. Vi er også fornøyd med kvaliteten på områder der det er kinkig å komme til; bak radiator, radiatorrør og lignende. I tillegg likte vi godt at de var fleksible med tid.

Joakim, Oslo, 28. sep. 2020

Legging av ca. 90 m2 parkett

God kvalitet på arbeidet. Litt rot med logistikk.

Walter, Oslo, 23. sep. 2020

Vask,skraping og maling av enebolig og vinduskarmer

Hyggelige mennesker som kom til avtalt tid og fikk jobben raskt unna. God pris sammenlignet med andre. Anbefales!

Elisabeth, Oppegård, 16. juni 2020

Helsparkling og maling 2xsoverom

D&T Nor AS hjalp oss med å male panel i en stue, samnt pusse opp gulv til tak på to soverom. Noe å sette fingern på finishen. Men kom tilbake og fikset opp. God kommunikasjon hele veien, proffe karer som vurderes til nytt prosjekt.

Rachel, Oppegård, 16. juni 2020

Legge gulv i leilighet

Kjempe fornøyd med jobben gjort av D&T Nor AS! De har revet kjøkken, lagt gulv og gulvlister og sparklet vegg hos meg. Gulvet er kjempe bra lagt! Samme med listene. Kjøkkenet ble revet uten problemer. I tillegg har de ryddet og gjort det fint i leiligheten etter at jobben var gjennomført. Ekstra pluss til Teresa som organiserer gjennomføring av arbeidet, og alltid er tilgjengelig. Anbefales!

Lena, Oslo, 18. sep. 2019

Helsparkle eller legging av veggfornyer

Veldig profesjonelle, utførte jobben til tide og veldig bra resultat. . Anbefales på det sterkeste.

Henry, Oppegård, 5. juni 2019

Total opppussing av 70 kwm.

Vi er så fornøyd med D&T. Vi hadde god kommunikasjon hele veien og de gav en god pris på et stort arbeid. De var veldig effektive, profesjonelle og ryddige. De gjorde en superbra jobb- tross mye vinkler og hjørner. Nå har vi flotte nye tak og vegger. De er også hjelpsomme med ideer og råd. Vi følte oss trygge med dette firmaet. I tillegg er de virkelig hyggelige å samarbeide med. Vi kommer til å bruke D&T i fremtiden også. Anbefales på det varmeste. Hege Rasmussen, Asker.

Hege, Borgen, 16. mai 2019

Male halvdel av tomannsbolig

Hyggelige og nøye. Kommer til avtalt tid, er proaktive for å få avklart ting underveis og rydder opp etter seg. Prisen inkluderte alt, også maling. Ingen overraskelser. Anbefaler dem gjerne.

Jan, Bekkestua, 8. mai 2019

Leilighet på 64 kvadrat på lillestrøm to roms male vegg tak soverom,kjøkken,stue og gang

Veldig fornøyd med D&T Nor AS De er pliktoppfyllende. Effektive. Pris var ok. Jobben var perfekt utført etter avtale. Kan anbefale disse.

Elisabeth, Lillestrøm, 24. feb. 2019

Sparkling,maling,montering av gipsplater,gulvsliping m.m.

Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble utført av D & T Nor AS! Det var et ganske omfattende prosjekt med gips på vegger og tak over to etasjer, sparkling, maling, gulvlegging og listing. God kommunikasjon i forkant og underveis i prosjektet. Konkurransedyktige priser og de utførte jobben innenfor tidsrammer som var avtalt. Det ble også noe ekstra arbeid underveis i prosjektet som de løste på en veldig god måte. Anbefales!

Vebjørn, Oslo, 20. feb. 2019

Sparkling av vegger

Kunne starte fort, som var fint. Dog har det vært litt enkle og raske løsninger, og derfor ikke så pent for eksempel rundt kontakter og brytere. Veggene ble heller ikke helt slette etter sparkling.

Lena, Oslo, 22. jan. 2019

Overflatepusse,sparkle,male og legge nytt gulv og lister

Tony og gutta gjorde en glimrende jobb med å overflatepusse, male og legge nye gulv og lister. God kommunikasjon hele veien, og hyggelige håndverkere. Gode priser har de også. Jeg kommer til å bruke disse gutta igjen.

Marianne, Oslo, 27. sep. 2018

Helsparkling / sletting av vegger + maling

Flinke og hyggelige gutter. De var klare til å jobbe allerede 2 dager etter de var på befaring, og gjorde en bra jobb. Noen plasser var tapen synlig igjennom malingen, og de kom tilbake og ordnet opp, veldig fornøyd med dem.

Einar, Oslo, 28. april 2018

Gips og sparkling ca 40-50 kvm

Tony og gutta hans gipset, sparklet og malte vegger hos oss (50kvm). Kjempe fornøyd med jobben, og vil absolutt anbefale D&T. Kommer til avtalt tid, hyggelige og effektive. Bare positivt fra oss. Tommel opp!

Jørgen, Vinterbro, 24. april 2018

Maling av 70m2 leilighet

Godt fornøyd med kommunikasjon og jobb. Fleksibel og positiv tilnærming til oppdraget. Han kom tilbake og fikset det vi kommenterte på uten motargumenter Og ekstra kostnader.

Frode, Snarøya, 16. feb. 2018

Fjerning av tapet,helsparkle + grunning,soverom (ca 40 kvm vegger) og sette lister.

D & T NOR gjorde en flott jobb på vårt soverom. Fjernet rester av tapetet, helsparklet to ganger og malte både vegger og tak. De var kom til avtalt tid og arbeidet effektivt. Da vi også ønsket at de skulle sette lister var det ikke noe problem! Det ble ordnet dagen etter, og de ryddet pent opp etter seg. D & T NOR var meget effektive til en rimelig pris. Vi kommer til å bruke dem igjen når kontoret skal pusses opp!

Eirik, Oslo, 23. jan. 2018

Oppussing av stue og kjøkken. pluss bygging av lettvegg og montasje av ekstra kjøkken i kjeller

D & T Nor AS har pusset opp stue og kjøkken i min enebolig. Nye vegger, tak, dører,gulv, maling, lagt skifer på pipe og brannmur og montert kjøkken. Alt har gått smertefritt til avtalt pris og til og med ferdig før avtalt tid. Gutta som jobbet hos meg var veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg er meget fornøyd med sluttprodukt og anbefale dette firmaet på det sterkeste. Prismessig var de også svært konkurransedyktige. Takk til D & T Nor!

Rikard, Nordby, 30. nov. 2017

Sparkling,maling,gulv bytte

Utførte jobben til tide til riktig avtalt pris! Meget fornøyd ambefaldes.

Kristian, Oslo, 20. okt. 2017

Oppføring av vegg og sparkling og maling av vegger

Tony og co fra D&T NOR gjorde en fantastisk bra jobb med våre soverom, med sparkling og maling av vegger, legging av nye tak, og nytt gulv på ett av rommene. Tony var dyktig, veldig løsningsorientert da det dukket opp uforutsette utfordringer, og ikke minst veldig positiv og behagelig å snakke med og forholde seg til. Vi kommer til å bruke D&T NOR igjen i fremtiden!

Sturla, Nesøya, 10. okt. 2017

Helsparkling av vegger,samt legge parkett i stue/gang

Jeg fikk skrapet av gammel strietapet,sparklet vegger, malt og tapetsert vegger og malt vinduer, lagt nye gulv, samt utskiftning av dører. Alt ble grundig og effektivt utført. Utrolig fornøyd med resultatet. Ble imponert over den gode servicen og gunstige prisen. Vi hadde mye kontakt ila. Tiden de arbeidet hos meg, slik at jeg var orientert om hva som ble gjort og at jeg kunne komme med ønsker/innspill underveis. Anbefales på det varmeste.

Marit, Oslo, 9. aug. 2017

Helsparkling av vegger

Veldig fornøyd med resultatet! Veggene ble akkurat som vi hadde sett for oss og gutta var service minded. Stuen og gang ble helsparklet til avtalt pris og tid. Nå står snart soverommene for tur og vi vil definitivt bruke de igjen. Anbefales!

Kenneth, Oslo, 24. juli 2017

Legge parkett 60 kvm leilighet

D & T NOR la parkett og nye lister på omlag 60kvm i leiligheten min. Allerede ved befaring opplevde jeg firmaet som presise, seriøse, serviceinnstilte og hyggelige. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Fornøyd med utført arbeid og benytter de gjerne igjen. Ut fra min erfaring kan jeg anbefale firmaet.

Andreas, Oslo, 16. mai 2017

Legge nytt gulv ca 70 m2

D & T har lagt nytt gulv og lister i vår leilighet. Arbeidet ble ferdig innen avtalt tidsramme. I tillegg til å være faglig dyktige opplevdes D & T som fleksible, positive og meget serviceinnstilte. Vi har ved flere anledninger hatt andre håndverkere hos oss og er ikke i tvil: D & T er best og vi kommer garantert til å bruke de igjen. Anbefales! ! !

Ingrid, Oslo, 7. mars 2017

Sparkle eller dekke over strie i nesten en hel 75 kvm leilighet

Helsparklet og malte hele leiligheten på 75 kvm. Veldig fornøyd med resulatet, ble ferdig til avtalt tid. Anbefales.

Ingvild, Oslo, 28. jan. 2017

Sparkling og maling av soverom

Sparkling og maling av vegg og lister på soverom, samt maling av tak på bad. Hyggelige håndtverkere som gjorde en flott jobb. Veldig serviceinnstilte. Anbefales!

Helene, Stabekk, 26. jan. 2017

Maling av vegger

De malte og sparklet fire kontorer. Vi er vedlig fornøyd med arbeidet. Ble ferdig til avtalt tid. Anbefalles.

Sportnor, Oslo, 2. des. 2016

Sparkling av soverom

Møtte til avtalt tid, arbeidet godt utført og god kommunikasjon. Anbefales.

Atle, Oslo, 17. nov. 2016

Oppussing av kjøkkenvegger og tak,romstørrelse ca. 8,4 m2

Jobb ble utført innen avtalt tid og vi er fornøyd med resultatet.

Erik, Oslo, 11. nov. 2016

Helsparkling og maling av leilighet

Vi er svært fornøyde med jobben som er gjort. Hele leiligheten på 70 kvm ble helsparklet, flere lister er skiftet og alle tak og vegger malt. Firmaet har hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere. De gjorde alt for at vi skulle være fornøyde i tillegg til at firmaet er konkurransedyktige på pris. Da vi inngikk avtalen, overlot vi dem nøklene og dro på ferie. Med en dags forsinkelse var hele jobben ferdig, og da gjorde de i tillegg mer enn avtalt.

Are, Oslo, 19. aug. 2016

Sparkling

Håndverkerne leverte bunnsolid og effektivt arbeid! Sparklingen kunne ikke blitt bedre og malejobben er utmerket utført. De førte en god dialog og var serviceinnstilte samt løsningsorienterte. De var veldig fleksible og ryddet godt etter seg. Jeg skal bruke dem til nye oppdrag og anbefaler DNT videre til alle som skal ha lignende jobber gjort. Ryddig opplegg!

Steffen, Oslo, 31. juli 2016

Listverk gulv

Godt fornøyd med jobben. Kundevennlig, presist og effektivt. Opptatt av av kunden blir fornøyd. Vil benytte de igjen ved eventuell5 senere anledning.

Alexander, Oslo, 27. juli 2016

Maling av vegger og tak stue (stue er ca 35 kvm)

Veldig bra!

Gry, Oslo, 22. juli 2016

Legge gulv / laminat

Vel utført jobb på gulvlegging, listelegging, helsparkling og maling av tak og vegger på vårt nye kjøkken. De jobber over forventningene med en god serviceinnstilling. Absolutt å anbefale til de som måtte ønske noen pålitelige og dyktige håndverkere!

Tor, Oslo, 3. juli 2016

Helsparkling av 62 m2 vegg med glassfiberstrie.

Veldig hyggelig og serviceinnstilt team som i løpet av et par uker helsparklet og malte det meste av huset inkludert trappa (langt mer enn opprinnelig tenkt). De fikk utlevert nøkler og jobbet mens vi selv var på jobb. Resultatet ble bedre enn vi hadde forventet, med et par flotte løsninger jeg aldri selv ville kommet på. Jobbet på fast pris, og gjorde mer enn vi egentlig hadde avtalt uten pristillegg. Anbefales!

Finn, Nittedal, 27. juni 2016

Helsparkling og maling av kjøkken

Hyggelige karer, relativt presise og utførte jobben til en god pris. Resultatet ble så bra som det kunne blitt. Skulle i utgangspunktet sparkle og male kun der hvor det var behov men valgte å ta hele kjøkkenet fordi resultatet ville bli bedre sånn, helt uten endring i pris! Kan anbefale D & T på det varmeste. Obs: De rydde også og sørget for minst mulig søl andre steder i leiligheten!

Jørgen, Lørenskog, 4. juni 2016

Male tak

Jeg hadde fjernet vegger i stue, noe som skapte "sår" i taket. Dette ble elegant slipt ned og malt og resultatet ble meget bra. De gjorde jobben til avtalt tid og ryddet alt på plass etter seg. Prisen var også helt akseptabel. Kan anbefales.

Ulla, Oslo, 24. mai 2016

Sparkling av strietapet

Resultatet ble akkurat slik vi hadde sett for oss, og de var veldig opptatt av at vi skulle være helt fornøyde. En utfordring ble punktlighet. De var veldig tidsoptimister både når det gjaldt hvor lang tid det tar å dra ut å kjøpe materialer i rushen i Oslo og på å møte opp til avtalt tid. Hyggelige og hjelpsomme folk, som så mye løsninger og ga inntrykk av at "dette lar seg gjøre" og det gjorde de også.

Eirik, Oslo, 7. mai 2016

Montering av lister på mur

Pålitelig og rimelig håndverker. Monterte lister på betongvegg.

Hanne, Oslo, 24. mars 2016
Vis flere evalueringer

Kart