Siste evalueringer (71)

Utvide vindu i kjeller.

Godt utført arbeid. God kommunikasjon underveis og god kontroll på prosessen og det som ble utført.

Øyvind Austbø, 27. juli 2020

Skifting av vindu i enebolig

Skifte av 11 vinduer, en altandør og 4 nye nettingen i ventiler. Kjempebra utført arbeid, profesjonalitet i gjennomføringen og god kommunikasjon underveis. Fikk inn anbud fra 4 firma. Sandnes Byggtjenester AS kom med det mest prisgunstige tilbudet, og kvaliteten på arbeidet framheves spesielt. Anbefales.

Ove Langhelle, 15. mai 2020

Påbygg hus

Ferdigstilt som avtalt, god kommunikasjon og kvalitet i arbeidet! Anbefales på det sterkeste!

Annette Kjernes, 11. mai 2020

Legging av terrassebord

Sandnes Byggtjenester la nytt terrassegulv på vår terrasse på 50 m2. Jobben ble utført på en svært effektiv og god måte. Elias var tett på, fulgte godt opp og sørget for en effektiv gjennomføring på bare noen få dager. Konkurransedyktige priser også. Veldig godt fornøyd og kan gjerne anbefale de til andre!

Monica Myklebost, 2. april 2020

Skifte kledning på to sider av huset

Bra prisen , bra ryddighet, veldig professional.

Stephen Skinner, 29. aug. 2019

Bygge ny terrasse og rive den gamle

Vi er veldig fornøyd med jobben som Sandnes Byggtjenester har utført hos oss. Jobber ble raskt satt i gang og det var god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Elias er veldig tilgjengelig og er løsningsorientert. Tømrere som har jobbet her har jobbet godt og bygget et satt opp på en god og solid måte. Oversender kvitteringer for en god oversikt over hva man har betalt for. Anbefaler på det sterkeste.

Eirik Jonasson, 23. juni 2019

Bygging av terrasse!

Kjempe fornøyd med jobben de har gjort. Har fått terrassen akkurat slik jeg ville, de var svært opptatt av at jeg skulle bli fornøyd. De gjennomførte til avtalt tid og pris,. Det var god kommunikasjon underveis og kom med gode tips og råd. Ryddet fint opp etter seg. Jeg kan trygt anbefale bedriften videre både når det kommer til kvalitet, pris og profesjonalitet.

Hanne Skåtun, 11. juni 2019

Bygge på huset

Vi er meget fornøyd med jobben som Sandnes byggetjeneste har utført hos oss! Elias har vært svært samarbeidsvillig, og er veldig løsningsorientert. Han kom ofte med nye råd og tips som vi ikke hadde tenkt på, det satt vi stor pris på! De ansatte er meget dyktige, og kan faget sitt! De er utrolig effektive, og meget ryddige! Imponerende! Meget oversiktlig med regninger/betalingsmåter. Vi er veldig fornøyd med prisen vi betalte og veldig fornøyd med resultatet de utførte hos oss med å bygge opp en hel etasje på vår bolig, og anbefaler Sandnes byggetjeneste på det sterkeste dersom du ønsker å utføre noe arbeid i huset!

Zaher Hammoudeh, 4. juni 2019

Bygge terrasse m. rekkverk og trapp,skifte vinduer og dører

Sandnes Byggetjenester gjorde en kjempe jobb. Kommunikasjonen var god underveis og de kom med flere gode råd. Fakturert som avtalt. Kan anbefale Sandnes Byggetjenester på det sterkeste. Bruker dem gjerne igjen.

Jan Ivar Sigbjørnsen, 7. mai 2019

Terrasse

Effektivt ryddig firma. Jobben ble utført som avtalt.

Merete Delin Fredriksen, 14. april 2019

Bygge om kjellerleilighet

Sandnes Byggetjenester utfører profesjonelt arbeid. Lett å kommunisere med og er pålitelige. Anbefales på det sterkeste!

Armin Selimovic, 3. mars 2019

Snekkerarbeid,flytting av vegger,endring av dør osv

Sandnes byggetjenester har hatt ansvaret for et relativt stort prosjekt hos oss. De har utført alt av snekker og malerarbeid, og gjort en strålende jobb. I tillegg har Elias hjulpet oss med å finne gode elektrikere, kommet med tips til gode løsninger og vært en god sparringspartner partner i hele prosessen. Vi har allerede anbefalt Sandnes byggetjenester til venner og bekjente.

Hulda Mjøll Gunnarsdottir, 15. jan. 2019

Sette inn ekstra vindu

Er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Sandnes Byggetjenester AS. God oppfølging og tilbakemeldinger fra Elias. Flinke og effektive folk som utførte jobben til topp score. Kan trygt anbefales og kommer også til å bruke dem ved senere anledninger.

Sigbjørn Horve, 17. des. 2018

Fjerning av dobbel glassdør og innsetting av ny balkongdør med sidevindu

Sandnes Byggetjenester var veldig hjelpsomme og løsningsorienterte gjennom hele prosessen, og bisto ikke bare med fjerning av det gamle, men også innkjøp og leveranse av døren som skulle erstattes. De jobbet effektivt og proft, og håndverkerne som utførte arbeidet var meget hyggelig. Resultatet ble fantastisk bra; 5/5 anbefales på det sterkeste!

Magnus Vågen Birkenes, 9. des. 2018

Renovering stue

Elias hos Sandnes Byggetjenester har gjort en kjempejobb hos oss. Nøye, mange gode innspill til løsninger og flinke håndtverkere. Full score og vi kommer til å benytte Elias ved neste anledning også.

Simon Grapes, 2. des. 2018

Sette opp garasje

Meget fornøyd, flinke og hyggelige folk, bra pris og flott resultat.

Magnus Skjeggestad, 3. nov. 2018

Utbytting av skyvedører og vinduer + diverse

Veldig bra og effektiv utbytting av 2 store skyvedører, 4 vinduer og 2 søyler mens vi bode i huset. God hjelp til innledende planlegging og hjelp med å finne beste løsning med produkter fra Nordan. Rask respons, også på kveldstid.

Pål Og Siri Mikalsen Hylland, 3. nov. 2018

Montering av baderomsplater

Glemte å lage hull for ventilasjon. , men ordnet fort opp når de ble gjort oppmeksomme på det.

Leiv Oskar Øyen, 3. nov. 2018

Hus utbygging

Fikk bygget ut bod og gjort dette om til soverom + ny bod. Sandnes kommune var som vanlig veldig vanskelige, men da var det godt og ha Elias. Han tegnet alt, opp til flere ganger( pga sandnes kommune). Han var en totalleverandør som leverte på alle punkter til en god pris. Han sukket nok litt alle gangene vi forandret på ting, men han leverte hver gang. Arbeiderne hans er høflige og greie og ordner opp etter seg. Ser løsninger, ikke problem.

Snorre Gangsøy, 23. sep. 2018

Ny dobbel garasje

Jeg er kjempe fornøyd med det utførte arbeidet på ny dobbel garasje. Sandnes Byggtjenester med Elias i spissen var med og hjalp meg gjennom hele prosessen. Blant de beste på pris og dyktige arbeidere med et imponerende temp! Det ferdige resultatet er strålende! Dette er firmaet som yter ekstra for å få fornøyde kunder, selv om det ikke er med i prisen.

Simon Haaland, 14. sep. 2018

Legging av belegningsstein og inngangstrap

Jeg er veldig fornøyd med jobben. Sandnes byggetjenester AS utførte et fint arbeid på avtalte tid, pris og kvalitet. Sterk anbefales!

Elías Granados Ferro, 10. sep. 2018

Bygging av platting/veranda,samt drenering/legging av plen,og fjerning av bed o.l

Veldig fornøyd med utført jobb. Kom som avtalt og fikk jobben raskt gjort.

Eli Johanne Richter, 19. aug. 2018

Bytte vindu.

Jeg er godt fornøyd med jobben som ble gjort i forbindelse med bytte av vindu (2 etg) Høflige og dyktige snekkere, og Elias var serviceminded, selv om han var på ferie når jobben ble bestilt og utført. Kan trygt anbefale Sandnes Byggetjenester AS. Hilde E. Håland.

Hilde Håland, 21. juli 2018

Lage terrasse oppå tidligere platting

Kjapt og flott fagmessig utført . God dialog underveis. Veldig fornøyd med resultatet.

Rolf Dybevik, 15. juni 2018

Muring/bygging av trapp + støpe plate for drivhus + bygge/støpe kant for å løfte nivå i deler av hage

Veldig god service og alltid rask respons. Vi gjorde endringer underveis, og hadde en god dialog med Elias og hans folk der vi ble enige om nye og bedre løsninger. Vi er veldig fornøyde og vil absolutt anbefale Sandnes Byggtjenester!

Harald Henning Kofoed, 14. juni 2018

Terrasse 45-50m2 ,komplett

Vi fikk bygget terrasse med trapp og rekkverk , alt ble gjort raskt og effektivt og etter avtale. Bra pris , hyggelige folk , kommer definitivt til å velge Sandnes Byggetjenester til neste oppdrag. Anbefales!

Martin Daugaard, 7. juni 2018

Fjerne hekk og lage gjerde rundt hagen

Jeg brukte Sandnes Byggetjenester til å lage 65 m2 terrasse og gjerde rundt hagen. Jeg er kjempefornøyd med hele prosessen. God kommunikasjon og oppfølging, raskt utført jobb til avtalt pris. Jeg kommer helt sikkert til å bruke Sandnes Byggetjenester ved en senere anledning.

Kristin Høie, 7. juni 2018

Bygge hagestue

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som er utført fra Elias med sine dyktige fagfolk. De utførte alt forskriftsmessig og var meget opptatt av at kvaliteten på arbeidet skulle være bra. Jeg har gitt dem full tillit under arbeidet, fått mange gode råd til utførelse og blitt veiledet på en trygg måte. Valgte også å gi dem ekstra arbeid da jeg var så fornøyd. De har stått på og holdt alle avtaler vi har hatt. Jeg kan sterkt anbefale dette selskapet ! !

Reidun Hana, 1. juni 2018

Oppussing av stue,og kjøkken

Vi brukte firmaet til å totalrenovere stue, kjøkken og terrasse. Vårt gammeldagse hus fikk en gjennomført moderne stil. Nye vegger, isolering, vinduer, gulv og tak struktur. Gjennomgående bruk av gode materialer. Meget fornøyd med både fremgangen og resultatet. De var lett tilgjengelige, fleksible, og opptatt av å imøtekomme kravene våre. Anbefales på det sterkeste.

Adnan Ramic, 15. mai 2018

Lite prosjekt - utvendig trapp + utviding av terrasse

Sandnes Byggetjenester AS ved Elias og gjengen hans av dyktige fagfolk hjalp oss med å bygge ny terrasse og platting inkludert trapper og rekkverk, i 3 nivå. Dette ble utført raskt med høy kvalitet til avtalt pris. Kommunikasjonen/oppfølgingen fra kontraktsinngåelse til ferdigstillelse av prosjektet var meget god, hyggelig, ryddig og profesjonell. Elias og snekkeren "vår" Gregor kom med gode råd underveis med kunden i fokus. Firmaet anbefales!

Tommy Høgås, 9. mai 2018

Riving og utviding av eksisterende terrasse

Bra på pris og knallbra resultat. Jobben blei gjort effektivt å raskt. Kan anbefales!

Geir Carlo Ikdahl, 3. mai 2018

Støpe grunnmur og bygge levegg rundt eiendommen

Har bare positivt å si om Sandnes Byggetjenester. God og tett oppfølging, god kommunikasjon og rask og effektiv i arbeid. Jeg er veldig fornøyd med både levegger de har satt opp rundt min eiendom, også belegningsstein arbeid som ble utført. Opplever folk som jobber for Sandnes Byggetjenester som profesjonelle, dyktige og erfarne. Kommer garantert til å anbefalle dem videre også bruke deres tjenester igjen ved behov. En klar 5-er fra meg!

Nicole Robertsen, 25. april 2018

Innredning

Jobben ble utført raskt og med god kvalitet, til avtalt pris. Det var veldig god oppfølging og god kommunikasjon i hele arbeidsprosessen. Arbeidsstedet ble holdt ryddig og pent undeveis og vi fikk et sluttresultat som vi er veldig godt fornøyd med.

Dag Heiret, 23. april 2018

Lage terrasse av tre

Godt inntrykk ved befaring og pristilbud. Signert kontrakt på plass før oppstart. Effektiv jobbing av hyggelige folk. Det ble en veldig fin terrasse. Plassen var ryddig og fin etterpå. Faktura kom på mail. 5 stjerner er lett å gi.

Steffen Kristiansen, 3. april 2018

Påbygg utover eksisterende terrasse i 2. etasje.

Er veldig fornøyd med jobben Sandnes Byggetjenster AS gjorde for oss da vi skulle bygge ut huset. Vi fikk inn flere tilbud og Elias i Sandnes Byggetjenester AS leverte det billigste tilbudet. Levering var helt etter det vi avtalte i tid og penger. Elias kom også med gode råd og forslag til løsninger før og under veis i prosjektet. Takk for godt utført arbeid! Vi vil selvsagt benytte oss av Sandnes Byggetjenester neste gang også! :-).

Kristoffer Harald Nagell-dahl, 19. mars 2018

Utbyggelse bolig

Topp service. Dukker alltid opp som avtalt. Er raske og nøyaktige. Er oppdatert mht lover, regler og hva som er standard og lovlig m tanke på bygging/isolering osv. Kreative løsninger som imponerte meg. Ikke minst er kommunikasjonen veldig bra. Så for første gang har jeg hatt håndverkere som har utført jobben raskt, nøyaktig og ingen misforståelser. Anbefaler dette firmaet til alle som trenger noe som helst utført.

Tove Ree, 22. feb. 2018

Påbygg av enebolig/innendørs trapp til sokkelleilighet enebolig

Fikk totalrenovert sokkelleilighet til å bli del av enebolig: Nytt inngangsparti, trapp til 2. Etg. Helt nytt bad, varmekabler bad + yttergang. 2 soverom og kjellerstue, samt fjerning av masse pga. Dårlig drenering fra tidligere og betongsaging til 4 vinduer + mere. Stor jobb som ble utført av flinke og effektive fagfolk. Elias er hyggelig, løsningsorientert effektiv, ryddig og forholde seg til. Ikke minst god pris. Anbefales på det varmeste :).

Kristine Helliesen Ravnås, 12. feb. 2018

Tak,kledning,vinduer,bad,innvendige løsninger

Faglig dyktig, nøyaktig og løsningsorientert firma, levert som avtalt, med rimelige priser. Høflige og smilende håndverkere. Hos meg hadde de totalenterprise, og gjorde en stor jobb med å finne rimelige og dyktige underleverandører. Hadde arbeidstilsyn på besøk - ingen merknader. Har og hatt to takstmenn fra bolig og forsikring, som begge har skrytt av uført arbeid.

Lars Petter Rød, 3. feb. 2018

Innredning av loftstue.

Kjempefornøyd med jobben de har gjort. Flinke og veldig effektive folk. Har isolert og montert dør og vinduer på loftet mitt. Vidar Tislov.

Vidar Tisløv, 15. des. 2017

Tegning ,planlegging og utføring av arbeid inklusiv papirene til kommunen. 85kvm etg.

Jobben utført: totalt renovering av c. A 85kvm stue/ kjøkken samt med utvendig kledning. Veldig fornøyd med alt arbeid utført av Elias og hans høflige arbeiderer som er fast ansatt hos firma. Stort fokus med å reduserer antall arbeids med å jobbe effektivt. Stillase, mye verktøy og ikke minst kjempe henger reduser kostnaden på jobb. Han få gode rabatt på materiale også. Anbefaler Sandnes Byggetjenester Ta kontakt for mer info.

Mark Underhill, 2. okt. 2017

Bygge terrasse og gjerde

Tipp topp arbeid! Sandnes Byggetjenester har utført bygging av terrasse (ca. 65 m2) pluss 30 m gjerde med utmerket kvalitet. Kom raskt i gang med arbeidet, arbeidet effektivt og leverte over all forventning. Anbefales på det sterkeste! Hyggelige arbeidere og lett å kommunisere med. Fikk gode forslag til hvordan resultatet ville bli best mulig utover det vi selv hadde tenkt/sett for oss.

Cecilie Aareskjold, 3. sep. 2017

Terrasse

Veldig godt fornøyd med jobben Sandnes Byggtjenester gjorde, da jeg fikk laget en 35 m2 platting bak huset vårt. Elias og hans menn er faglig meget dyktige, jobber fort og rydder ordentlig opp etter seg! Har nå en større jobb som må gjøres og Sandnes Byggtjenester er mitt førstevalg til den oppgaven. Beste anbefalinger fra meg! Steinar Lyngaas, Vatne.

Steinar Lyngaas, 1. sep. 2017

Bygge terrasse ca. 55 m2 på bakkenivå. fundamentering,bjelkelag,terrassebord.

Jeg kan trygt anbefale Sandnes Byggetjenester til nye kunder. De skiftet terrasse, støpte platting til ny hagestue og ny grunnmur og såle til en garasjebod. Alt arbeid ble gjort raskt og effektivt med høy håndverksmessig kvalitet og til en god pris. Elias Eide er lydhør for ønsker og behov, og er lett å samarbeide med. Bedriften er registrert i foretaksregisteret og opptrer ryddig i forhold til fakturering etc.

Jan Erik Lunde, 24. aug. 2017

Endring av fasade med nye vinduer

Jobben omfattet bytte av vinduer, skyvedør og hoveddør. Veldig godt fornøyd med arbeidet. Tok jobben på timer og holdt seg innenfor budsjett. Gode håndverkere som jobber effektivt.

Anders Skog, 15. aug. 2017

Bygge treplatting i hage 20 m2. ønsker også pris på div utbedring som vennlekkasje fra terasse,skifte lofsvindu,plate rom og plate en vegg i garasje

Sandnes byggetjenester as laget terrasse, levegger, skiftet et takvindu, laget kubbemur, singlet deler av hagen og utbedret en vannlekkasje. Arbeidet ble utført veldig fint og nøyaktig og med gode materialer. Servicen var svært god og jeg fikk gode tips til løsninger. Prisen var rimelig. Jeg kan anbefale andre å bruke dette firmaet og kommer til å bruke dem igjen ved senere anledninger. Mariann Wereide Hansen 24. 07. 17.

Mariann Wereide Hansen, 24. juli 2017

Bygge platting

Veldig godt fornøyd med Sandnes Byggetjenester. Meget pent utført arbeid - kjappe og dyktige! Elias er veldig fokusert på at kunden skal være fornøyd, en meget hyggelig fyr med gode ideer og løsninger - og det er arbeiderne også. Vi var så fornøyd med resultatet at vi satte dem rett i gang med neste prosjekt. Absolutt å anbefale!

Bjørn Andre Røysland, 21. juli 2017

Forlengelse av terrasse og halvtak over terrasse

Veldig fornøyd med Sandnes byggetjenester. Arbeidet ble gjort kjapt og greit og innenfor avtalt tid. Firma var tilgjengelig med en gang jeg hadde spørsmål. Bruker dem gjerne igjen. T. Welde.

Torill Welde, 4. juli 2017

Bygging av terasse 50m2

Godt arbeid. Veldig fornøyd. Effektive og god kvalitet. Pålitelig oppmøte og var ferdige raskt. Fint ryddet etterpå.

Morten V. Olsen, 29. juni 2017

Ny terrasse

Oppdraget ble utført til avtalt tid og avtalt pris. Firmaet kom med gode forslag til løsninger både før og under byggingen Opptatt av at vi som kunde skulle bli fornøyde, og de gjorde en god jobb. Vi er godt fornøyd med Sandnes byggetjenester AS og det ferdige resultatet. Bruker de gjerne igjen ved en senere anledning. Kan anbefales.

Tone Irene Harbakk, 13. juni 2017

Legge belegningsstein ute

Gjorde en utmerket jobb. Utførte arbeidet nøyaktig som planlagt både i forhold til tid og pris. Svært hyggelige folk, fremstod som både profesjonelle og kom med flere gode forslag til løsninger. Et firma jeg absolutt kan anbefale, og spesielt til de som ikke har så peiling selv. Jeg vil bruke samme firma ved en annen anledning.

Janne Asdal, 29. mai 2017

Steinlegging 30 kvm ca

Bedriften utførte jobben veldig bra, fikk også en god pris som stemte når fakturaen kom. Hadde god dialog fra start til slutt. Meget fornøyd med jobben, kan fint benytte de igjen. Anbefales!

Fredrich Grålumstuen, 23. mai 2017

Bytte av terrasse dør og utvide terrase platting.

Hyggelige folk som jobber effektivt, presis og til en god pris! God informasjon underveis og ryddig og pent etter jobben var utført. Veldig fornøyd!

Tommy Junge, 4. mai 2017

Betongsaging i grunnmur og sette inn kjellervidu

Arbeidet ble gjort raskt og ikke minst til en god pris! Kan virkelig anbefale Sandnes byggtjenester, da de er seriøse og har masse kunnskap!

Lotte Thorske, 6. april 2017

Gjøre første etasje om til leilighet,sette opp ikea-kjøkken,lage trapp fra 2 etasje fra terasse til garasje.

Dyktige og hyggelige folk som er gode på pris. Hele tiden tilgjengelig på telefon. Kommer med forslag til utbedringer/endringer i planer underveis og er fremdeles priskonkurrende selv om prosjektet blir større enn planlagt. Koordinerer alle faggrupper på en fin måte. Kommer til å bruke de igjen på fremtidige prosjekt. Anbefales på det sterkeste!

Jonas Rød, 30. mars 2017

Oppussing av stue og kjøkken i bolig i stavanger

Sandnes Byggetjenester har utført en meget god jobb i forbindelse med prosjektet vårt som omfattet bl. A riving av vegger, bytte gulv, rive tak og legge nye spots, samt sparkling og maling av alle flater på stue og kjøkken. Elias har vært løsningsorientert, fleksibel og hyggelig å ha med å gjøre og har koordinert ulike fagfolk (maler, elektikriker, rørlegger) for jobben. Det kom noe mer arbeid underveis, men dette ble håndtert veldig profesjonelt.

Kristoffer, 29. jan. 2017

Terrasse - ca. 50 m2 m/ levegg og blomsterkasser

Bygging av 50 m2 terrasse på bakkeplan med levegg og blomsterkasser samt noe annet snekkerarbeid. Leverte arbeid av høy kvalitet. Foreslår løsninger. Er opptatt av at kunde skal bli fornøyd. Utfører arbeid til avtalt tid og pris. Konkurransedyktig på pris opp mot kvalitet. Kan anbefales. Jan W.

Kirsten Westergaard, 28. des. 2016

Renovering av kombinert stue og kjøkken

Godt resultat, løsningsorientert og proaktiv gjennom hele prosessen. Alltid tilgjengelig på telefon og mail. Sandnes byggetjenester kan varmt anbefales.

Ole-tobias Frich, 24. nov. 2016

Bytte kledning på en side med ferdig malt impregnert samt bytte noen vinduer

Sandnes Byggetjenester har utført en veldig god jobb til avtalt pris. Kjekke og høflige folk som arbeidet på huset. Kan godt anbefale dem videre og kan godt bruke dem selv ved en senere anledning. Mvh Erik.

Erik Laland, 11. nov. 2016

Kjeller tak

Sandnes Byggetjenester AS gjorde en utmerket jobb hos meg. Hyggelige mennesker som utførte arbeidet nøyaktig, med god kvalitet og ferdigstillte før avtalt tid. Jeg anbefaler dette firmaet til andre.

Atle Lilleskare, 5. nov. 2016

Bygging av terasse ca 60 kvm

Jobben ble utført til avtalt tid og avtalt pris. Vi er veldig fornøyd med selve prosessen, prisen og resultatet. Vi vil anbefale Sandnes byggetjenester.

Therese Jåtten Denham, 27. aug. 2016

Vinterstue

Oppdraget ble tildelt Sandnes Byggetjenester I komkuranse med 4 andre firma. Jobben ble gjort iht plan (et par dager forsinkelse pga værforhold) og estimert budsjett. Mest sannsynlig neste oppdrag gåt til Sandnes Byggetjenester igjen når det blir aktuelt.

Kiumarz Amir-mokri, 23. aug. 2016

Innsetting av ny inngangsdør med tilhørende snekkerarbeid

Det har vært en fantastisk opplevelse så langt! Jobben utviklet seg fra innsetting av ny inngangsdør, til full renovering av en hel leilighet. Sandnes Byggetjenester ved Elias hjelper oss med alt, byggeledelse, ideer og koordinering! Anbefales 100%! ! !

Trygve Birkeland, 13. juli 2016

Nytt kjøkken

Vi er kjempefornøyd med jobben som blei gjort. De ga konkrete råd i planlegginga og gjennomførte arbeidet til avtalt tid, og var veldig fleksible. God pris. Gode løsninger og fint snekkerarbeid. Trivelige folk. Anbefales varmt!

Maria Lauvsnes, 18. mai 2016

Bygge utvendig trapp og nytt terrassegulv

Jeg valgte Sandnes Byggtjeneste as og var veldig fornøyd med arbeidet. Jeg vil gjerne bruke de ved senere anledning. Jeg kan godt anbefale de til andre.

Kari Fjalstad, 10. mai 2016

Skifte kledning og etterisolere

Veldig godt fornøyd. Faglig dyktige og fint gjennomført arbeid til en fornuftig pris. Foreslår løsninger og tar ansvar for sluttresultatet.

Tore Larsen Aspmo, 17. april 2016

Bygge garasje

Profesjonelle og hyggelige folk. Best på pris og imponerende tempo på arbeidet. Vi vil trygt anbefale dette firmaet mht arbeidet som ble gjort.

Deme Gorqaj, 1. april 2016

Pusse opp gang og kjellerstue

Veldig fornøyd med jobben. Godt utført til en god pris. De er flinke til å foreslå og gjennomføre gode løsninger. Fleksible med henhold til arbeidstider slik at arbeidet kunne gjøres når vi ønsket det. Kan anbefales.

Ove Hansen, 31. mars 2016

L

Veldig fornøyd med jobben. Ble utført nøyaktig og raskt, og utfordringer som oppsto underveis ble taklet på en god måte og i samarbeid med kunden. Anbefaler gjerne denne håndverkeren til andre, han var meget tillitvekkende og leverte 100% til en god pris!

Marta Røise, 10. mars 2016

Bygge carport

Meget godt utført jobb! Kommer til avtalt tid, og gjør jobben til avtalt tid. Fagfolk som bryr seg, og gjør det de kan for å utføre godt håndverk. De gjør også det lille ekstra som gjør oss som kunde fornøyd. Anbefales på det sterkeste. -VR.

, 7. mars 2016

Total renovering av kjøkken

Meget profesjonelt og grundig utført arbeid. . Hyggelige og imøtekommende arbeidsfolk! Flinke til å rydde etter seg. . God pris. . . Jeg kommer absolutt til å bruke firmaet igjen ved behov. . Anbefaler på det varmeste. .

Fatih Tufekci, 6. mars 2016

Bygge klesskap

Fin jobb og god service.

Eirik Aase, 24. feb. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart