Siste evalueringer (17)

Bytte av vinduer

Meget godt fornøyd med arbeidet Hinna Bygg gjorde hos meg. Kvalitet i alle ledd og ikke minst god service. Kan absolutt anbefale Hinna Bygg.

Jan, Stavanger, 17. juni 2019

Pristilbud for påbygg av ark takløft

Godt arbeid, til avtalt tid og pris.

Andre, Stavanger, 29. nov. 2018

Skifte vinduer i enebolig

Veldig hyggeleg bekjentskap. Trivelege og dyktige tømrarar som var konstant på tilbodssida. Fekk utført ein del ekstraarbeid (skifte av kledning og bygging av gjerde) noko som også vart utført på ein riktig god måte. Arbeidet tok ein del lengre tid enn anslått før oppstart, men det gjekk greitt for vår del.

Ragnar, Sandnes, 14. nov. 2016

Legging av laminatgulv

Fantastisk service, utførte jobben eksemplarisk og øt det lille ekstra. Kan anbefales på det sterkeste.

Andreas, Stavanger, 19. aug. 2016

Nytt tilbygg/ bod

Gjorde en god jobb. Ferdigstilte en del etter tiden de anslo når de fikk jobben. Hadde litt diskusjon om noen estetiske løsninger/misforståelser, men det ble ryddet opp i. Flott at de har påtatt seg ansvar for lærling, selv i en liten bedrift som dette.

Henrik, Stavanger, 20. april 2016

Skifte vinduer

Veldig fornøyd med jobben Hinna Bygg gjorde. God kommunikasjon underveis og hyggelige folk. Det ble noe mer enn hva jeg i utgangspunktet skulle ha og dette var heller ingen problem for de å gjøre. Kan trygt anbefale de videre.

Sissel, Stavanger, 2. april 2016

Ny trekledning samt isolere hus fra 1946

Jeg er veldig godt fornøyd med den jobben som Hinna Bygg har gjort for meg. Gammel plastkledning er tatt vekk, og det er etterisolert, satt på ny trekledning, og nye vinduer er satt inn. Huset ser veldig bra ut nå :) Anbefales!

Rune, Stavanger, 22. nov. 2015

Taket i stuen lekker

Arbeidet ble utført bra.

Jannilssen, Sandnes, 24. mars 2015

Bygge ny og rive gammel vegghengt veranda

Godt og grundig utført arbeid. Gode løsninger. Det tok noe lenger tid enn antatt, noe som påvirket prisen (hadde timepris), men det skyldtes blant annet gamle skjevheter og dårlig snekkerarbeid gjort tidligere. Vi er uansett fornøyde!

Lars, Stavanger, 10. okt. 2014

Skifte kledning på møne

Bra service og kom til avtalt tid, kan anbefales.

Patrick, Hafrsfjord, 19. sep. 2014

Skifting av vinduer

Hinna Bygg gjorde en super jobb til avtalt tid. Kan anbefales!

Kurt, Hafrsfjord, 17. mai 2014

Legge terrassegulv - nytt rekkverk

Startet med et raskt og oversiktlig anbud. God tømmermann som utførte en veldig bra jobb. Kom på avtalt tid, var ryddig og hadde god kontroll på alt. Anbefales.

Thomas, Hundvåg, 22. april 2014

Tette rundt ventil på tak

Veldig godt fornøyd med hele prosessen. Regner med at resultatet blir bra også, men det kan jeg ikke vite sikkert før det har regnet en stund. . . .

Leif, Sandnes, 2. april 2014

Oppussing gang

Veldig fornøyd med jobben. Kom med gode faglige og godt begrunnet løsninger. Ryddig i jobben, dvs kostet opp etter seg og pakket søppel i avfallssekker. . Vi hadde ikke fastpris men timebasert, god kvalitet koster gjerne litt mer men absolutt verdt det.

Trine, Stavanger, 2. juli 2013

Skifte utvendig kledning

Jobben ble meget godt gjennomført av hyggelige tømmermenn! Tilbud i forkant var oversiktelig, - og jeg ble oppdatert underveis i oppdraget.

Jane, Hafrsfjord, 27. juni 2013

Tette lekkasje i tak

Takarbeid i enebolig fra 1971: - byttet takhatt (tettet lekkasje) - sette inn Velux takvindu. Bra håndverk, fagkunnskap, nøyaktig utføring. Gjerne igjen.

Marcus, Sandnes, 16. april 2013

Montering av loftstrapp samt taklister på kjøkken + litt diverse

Utførte oppdraget før frist og til noen hundrelapper mindre enn estimert pris. Er strålende fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Anbefales. Vil benytte meg av Hinna Bygg igjen til andre fremtidige oppdrag.

, Stavanger, 27. jan. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Norasol Bygg AS

4.7 43 evalueringer Sandnes

Gann Blikk AS

4.3 3 evalueringer Sandnes

Hinna Bygg AS

4.8 17 evalueringer Sandnes