Siste evalueringer (38)

Bygge om leilighet.

Anbefales på det aller sterkeste. Ryddige, skiķkelige og enkle å kommunisere med. Rasknog effektive. Kom når de så gjorde det de sa og bar velsig hyggelige! ! Perfekt! Skal bruke de neste gang også! ! !

Morten Eines, 16. feb. 2019

Sette opp veggplater

Nøye og dyktig og veldig hyggelig. Kom med mange råd og tips som tilsier at han er opptatt av og ønsker å gjøre en bra jobb. Anbefales!

Nina Olaussen, 5. jan. 2019

Carport med bod

Dyktige håndtverkere. Veldig fornøyd med gjennomført grunnarbeid og oppføring av garasje. Fleksible og løsningsorienterte håndtverkere som gav gode råd og anbefalinger både før og under oppdraget. Anbefales.

Erik Espedal, 25. nov. 2018

Garderobe og lagerrom - må bygges om.

Michal som gjorde jobben var meget effektiv, profejsvonell og hyggelig. Min kone og jeg er veldig fornøyd med de 3 nye garderobeskapene. Tusen takk for hjelpen.

Paul Kristian Thoresen, 12. nov. 2018

Bygge inn trapp til kjeller + sette inn dør

Hyggelig og serviceminded fra første kontakt. Profesjonelt gjennomført - fornøyd med resultatet. Ingen skjulte kostnader. Anbefales og bruker dem gjerne igjen.

Nina Ramsland, 4. mars 2018

En snekker søkes til bygg av skillevegg

Rask og effektiv utførelse av jobben. Storfornøyd med resultatet og firmaet ryddet godt opp etter seg. Virkelig å anbefale.

Frida Sofie Bustgaard, 12. feb. 2018

Oppussing av vaskerom og fliser og panel i inngang.

Krzysztof også kjent som Kris tok jobben hos oss. Samtalen foregikk på engelsk med enkelte kjente norske ord, veldig rolig og arbeidskjent kar. Gode og kreative løsninger. Faktura etter avtalt pris, tillegg som dukket opp ble avtalt på forhånd! Kan noe om alt! Fornøyd!

Christine Åsvang, 11. feb. 2018

Balkong og innvendig snekkerjobb

Jobbene jeg bad om pris på ble gjort helt etter avtale. All kommunikasjon foregikk på engelsk uten noe problem. Faktura stemte på en prikk med avtalt pris. Tillegg som dukket opp underveis ble opplyst om og godtatt av meg før iverksetting. Roger Grimstad Jessheim.

Roger Grimstad, 17. nov. 2017

Utvidelse av treterresse

Fornøyd med resultatet Kom som avtalt og kom med kreative gode løsninger.

Jan Bøgh Andersen, 11. nov. 2017

Bygging av terassetrapp.

Raskt utført jobb. Kris har gode forslag til løsninger. Han får vår beste anbefaling.

Bjørn Edvin Øglænd, 9. okt. 2017

Bygge terrasse

Solid bygde en kjempefin terrasse med mange fine detaljer av god kvalitet. Vi valgte dem på grunn av utmerkede kommunikasjonsevner og god oppgaveforståelse på befaring. De forklarte nøye hva de ville gjøre. Underveis i byggingen ble vi enig om detaljer. De er nøye og punktlige. Tre naboer syntes det ble så fint at de også engasjerte Solid. Jeg gir dem mine beste referanser.

Torbjørn Grønningen, 2. okt. 2017

Utbygg av bolig

Dyktig. Meget godt fognøyd med resultatet.

Håvard Killi Hansen, 29. aug. 2017

Ombygging av garasje

Vi har benyttet firmaet til rehabilitering av garasje med bygging av bod, bygging av rekkverk rundt terrasse samt maling av huset utvendig. I tillegg ble taktstein på garasje og hus malt. Vi er meget fornøyd med jobben. Prisen er bra, de kommer til avtalt tid og utfører arbeid av meget høy kvalitet. Eventuelt ekstra-arbeid og kostnader knyttet til dette er blitt grundig forklart og prisene avtalt på forhånd. Meget bra! Trygve Thorsen.

Trygve Thorsen, 14. aug. 2017

Bygging av platting på ca. 33 m2,fjerning av eksisterende trapp og belegningsstein,bytting av panelbord under balkongdør

Vi er svært fornøyde med arbeidet utført av Solid Håndverkerservice. De er grundige og løsningsorienterte, og arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. I tillegg er de hyggelige karer, som det er enkelt å samarbeide med. Vi kommer til å benytte firmet igjen i fremtiden.

Henrik Larsen, 14. aug. 2017

Ny terrasse

Vi er svært fornøyde med den nye terrassen og prosessen. Veldig lange fine detaljer som gjorde resultatet pent og ordentlig. Lurt å avklare om kasting av søppel er inkludert i tilbudet på forhånd.

Eirik Hodne, 9. aug. 2017

Komplett prosjekt garasje m/rom ca 14 m

Utrolig fornøyd med jobben som ble utført. Meget dyktige Håndverkere som møtekommer kundes behov på en god, oversiktlig og profesjonell måte. Leverer både på pris og kvalitet *tommel opp*.

Eliassy, 26. juli 2017

Male innvendig

Superb.

Per-arne Guttorm, 16. juli 2017

Help installing a home rock climbing wall

Michal is probably one of the best carpenters in Oslo. He built and installed a rock climbing wall in our flat, a highly specific job for which he had no direct prior experience. He took my original plans and proposed a number of modifications (all for the better) after understanding the process. The wall he built is both beautiful and extremely solid. His work installing the wall was impressively efficient. Finally, he's nice and easygoing.

Frank Alexander Lenkoski, 4. april 2017

Bygge spotkasse i gips ca. 6 meter.

Veldig fornøyd med jobben. Raskt og effektivt utført i samarbeid med elektiker.

Petter Forsberg, 4. mars 2017

Rive en bærevegg på 2,45m og sette opp en bjelke

Jobben ble utført veldig bra. Punktlig og pris som avtalt. Det endte også med at de ble hyret til å legge gulv og flislegge et piperør, noe som også ble utført til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd. Kommer til og bruke firmaet igjen.

Iria Helena Øy Lojo, 20. des. 2016

Rampe for rullestoltilgang til rekkehus

Vi hadde god erfaring med Solid Håndverkservice v/Krysztof Silniczen. Han hjalp oss å finne en kostnadseffektiv løsning på en midlertidig konstruksjon og var en hyggelig og tillitvekkende kar. Arbeidet ble utført raskt og effektivt, han kom når han sa og holdt tiden. Etter en liten misforståelse underveis gjorde han uten videre om på løsningen og forsikret seg om at vi ble fornøyd. Rampen fungerer fint, tusen takk!

Ingeborg Berge, 19. des. 2016

Bygge bod (2x4 meter festet til hus)

Benyttet dette firmaet til å bygge en bod.
Er veldig fornøyd med jobben. De jobber effektivt, gjør fin jobb og har tydlig kontroll på det de gjør. Veldig lett å samarbeide med og løser ev utfordringer som dukker opp på en meget smart måte.
Kan anbefales.

Tormod Åsgård, 25. sep. 2016

Platting og støttemur til hage

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, bruker de gjerne igjen.

Morten Andre Nilsson, 3. sep. 2016

Flink snekker ønskes til ombygging og fundamentering av terrasse og oppsett av pergola

Vi er veldig fornøyd med Solid Håndverkservice og arbeidet de har gjort for oss. Veldig profesjonelle, kreative, løsningsorienterte og hyggelige menn som legger mye stolthet i å levere godt arbeid. Det er tydelig at de har god kunnskap og kan snekkerfaget godt. Vi kan trygt anbefale Solid Håndverksservice og kommer til å benytte oss av de igjen!

Tarjei Olsen, 9. aug. 2016

Trenger snekker

De kom til avtalt tid og kom med gode råd ang åssen det måtte bli pga veldig skjev terrasse over. De hadde Litt problemer med å finne en blikkenslager som da ikke var deres feil, men det jeg ikke var fornøyd med er at det lekker vann der det ikke skulle lekke.

Kenneth Hoffstuen, 26. juli 2016

Gjøre ferdig terrasse og nytt tak på garasje.

Dyktig snekker med øye for detaljer. Terrassen ble ferdigstilt til planlagt tid. Kris kom med forslag og forskjellige alternativer til utførelse underveis i byggingen. Vi hadde god dialog under hele prosessen og vi er godt fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefales!

Håkon Myhre, 22. juli 2016

Oppsett av liggende rekkverk på terrasse

Solid Håndverkservice har gjort nettopp det; levert solid håndverk! Vi hadde en god dialog rundt planlegging av jobben og de kom med gode råd basert på deres erfaring. Jobben ble gjort iht budsjett og tidsrammer, og jeg er svært fornøyd. Faktisk så fornøyd at jeg er i gang med å bruke dem til et par andre snekkerjobber også. Kan anbefales!

Lars Rinnan, 24. juni 2016

Carport,enkel hagestue,rekkverk og platting

Dyktige håndverkere. Nøyaktige og flink med detaljer. Kommer med gode forslag til løsninger der det er behov. Sympatiske og lett å kommunisere med da de snakker bra engelsk! Hagestue, søppelhus, trapper utendørs, rekkverk, pyntemur ved innkjørsel, ny platting. Anbefales videre! Husk å bli enige om detaljene før prisavtale slik at man er enig om arbeidsmengde på forhånd.

Hege-anita Løvseth, 1. juni 2016

Rekkverk på platting

Rask og effektivt utført. Svært fornøyd. Kan anbefales!

Kari Anne, 22. mai 2016

Hei,vi bor i en enebolig på åneby i hakadal der vi trenger ny balkong.

Vi skulle rive en balkong å sette opp en større og vantett konstruksjon. Valget ble enkelt. Disse gutta er høflige flinke og pålitelige. De ryddet opp etter seg hver dag, kom til avtalt tidspunkt og utførte endringer underveis som vi så at var hensiktsmessige. Ny balkong er nå ferdig og neste prosjekt er planlagt. Michal og Kris er allerede valgt til denne jobben. Bedre håndtverkere skal du lete lenge etter Lasse Langeland.

Lasse Lindhphaintner, 20. mai 2016

Bytte rekkverk på terrasse

Nytt rekkverk på terrassen - arbeidet ble utført raskt, med god kvalitet og til avtalt pris. Vi er godt fornøyde og bruker gjerne Solid håndverkservice igjen.

Thilde Dalsmo Stray, 27. april 2016

Assistanse - tilpassning av laminat gulv

Disse hyggelige gutta kan det meste. Kommer som avtalt og gjør jobben raskt og til meget konkuransedyktige priser. Ikke noe risiko og overlate husnøkkel til dem. Anbefales.

Morten Krogstad, 22. april 2016

Bygge ut veranda

Fagmessig godt utført arbeid. Vil bruke disse igjen.

Andre Smith, 15. april 2016

Oppbevaringsrom for store sekker

Flinke gutter som ga en god pris og fikk oppdraget utført til rett tid.

Tom Kristian Horn Pedersen, 2. april 2016

Flislegging av vaskeromdgulv

Michael tok også en malingsjobb for oss, i tillegg til å fliselegge et vaskeromsgulv. Vi opplevde han som punktlig og pålitelig, han kommuniserte godt med oss om jobben. Vi er godt fornøyd med arbeid og pris, og anbefaler han gjerne videre.

Maj Berger Sæther, 1. april 2016

Fjerne vidu på enebolig

Veldig rask befaring de var tilgjenglig neste dag for å se på jobben og sette i gang arbeide. Jobben ble utført på en veldig profesjonell måte og til en god pris. Anbefaler!

Noman Razzaq, 5. mars 2016

Flislelegging av kjøkken + litt elektrisk arbeid

Kan på det varmeste anbefale Michael og Kris.
Veldig ordentlig håndverker som kan faget sitt. Vårt kjøkken fikk skikkelig "facelift"
De var punktlig, nøyaktig effektive og ryddet ALLTID opp etter seg etter endt arbeid.
Det var enkelt å se at de har gjort denne type jobb før. Kom også med forslag som vi ikke hadde tenkt på.
Her får man valuta for pengene. Prima vare, sekunda ikke.
Mvh, Per-Arne Guttorm T: 91558952.

Per-arne Guttorm, 29. feb. 2016

Legge flis på bad

Meget dyktige flisleggere som kom som avtalt, utførte flisleggingen meget bra og var opptatt av å levere toppkvalitet. Pålitelige og hyggelige.

Hjørdis Jølsum, 7. des. 2015
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2015

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Michal Maciej Ciunczyk
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2015-11-05
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 24-04-2019 15:51:32
Se hele regnskapet til SOLID HÅNDVERKSERVICE MICHAL CIUNCZYK på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart