Siste evalueringer (43)

Maling av leilighet 200m2

Jobben ble gjennomført som avtalt på innhold, tid, pris, kvalitet og uten problemer. God kommunikasjon underveis. Anbefales!

Lars Ringdal, 17. april 2019

Maling av stue og soverom

KH Team AS gjorde en svært god jobb for oss med å male en stue og to soverom. Arbeidet ble igangsatt og var ferdig allerede dagen etter at de påtok seg jobben, og resultatet var upåklagelig. Anbefales!

Ida Sandbakken, 8. april 2019

Maling av 29 m2 leilighet

Kjempegod kommunikasjon. God pris. Kunne male i påsken. Rask. Kunnskapsrik. Ordentlig håndverk!

Varg Ravndal, 20. mars 2019

Maling av 130 kvm rekkehus (innvendig)

De gjorde en god jobb til avtalt tid og var svært effektive. Viste høy grad av fleksibiltiet, og endte opp med å gjøre flere jobber for oss en vi hadde planlagt i utgangspunktet. Anbefales varmt videre!

Nina Elise Mikaelsen, 24. feb. 2019

Maling av innvendig enebolig,enkelte rom

KH Team AS malte veggene hjemme hos oss i diverse rom og trappeoppgang, og dette utførte de effektivt, ryddig og med presisjon! Anbefaler de sterkt!

Golara Kamyab Soltun, 19. feb. 2019

Maling ca 70 kvm leilighet

Veldig flinke folk. Pålitlig og holder avtaler. God pris. Anbefaler de sterkt.

Amir Haxha, 22. des. 2018

Sparkling av stue og soverom

KH team AS var veldig behagelige å samarbeide med. God kommunikasjon hele veien, svært samarbeidsvillige og fleksible for å finne gode løsninger for begge parter. Arbeidet ble gjort på avtalt tid. Prisen var det også ingenting å klage på. Gjorde også ekstra arbeid med å kaste gamle møbler uten ekstra kostnad.

Idun Magnetun Thorsen, 26. nov. 2018

Innvendig maling

Jeg kan på det varmeste anbefale KH Team. Bra pristilbud, superrask oppstart og ferdigstillelse, nøyaktig og pent utført håndtverk, ryddig og god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Oppsummert: flinke folk !

Tove Jørgensen, 21. nov. 2018

Maling 80 kvm

God pris og flinke folk, det var litt tett opp til jul så det ble nok litt hektisk mot slutten. Men alt ble utført godt og til avtalt pris.

Dag Audun Andersen, 18. nov. 2018

Maling av hus (innvendig)

Brukte KH Team til å male en tomannsbolig innvendig, og er ekstremt fornøyd med resultatet. De har gjort en grundig og profesjonell jobb, og både startet og avsluttet til avtalt tid. Kommunikasjonen i forkant og underveis var svært god, og jeg opplevde dem som svært pålitelige. Kommer til å bruke dem igjen ved senere anledninger.

Maiken Nøtsund Fotland, 12. okt. 2018

Maling av leilighet på 70 m2

Innledende godt utfort arbeid! Veldig fornøyde med maling vegger og tak, fuging og listing i en leilighet på 70m2. Kommer garantert til å benytte oss av Costel og hans team igjen ved senere anledning. KH TEAM anbefales!

Kristian Sverre Syversen, 10. okt. 2018

Maling av 85 kvm leilighet i oslo sentrum

Pent arbeid og utført til avtalt tid.

Bjarne Midttømme, 9. okt. 2018

Maling av leilighet innvending. ca 100kvm overflate

Vel utført - god kommunikasjon underveis, og god kvalitet på arbeidet. Jeg er veldig fornøyd.

Kristofer Koppang, 8. okt. 2018

Oppussing av stue

Anbefales!

Olav Knutsen, 2. okt. 2018

Maling av leilighet på 111 kvm

KH Team har vært fantastiske å jobbe med. Oppdraget gikk ut på å male en 5-romsleilighet. Alle rom i forskjellige farger. Oppdraget ble ferdig til avtalt tid og resultatet ble kjempefint. Vi hadde god kommunikasjon før, under og etter at oppdraget var utført. De kom med nyttige tips og løsninger når det dukket opp noe under malejobben. Vi er veldig fornøyde med malejobben de gjorde for oss. Vi gir KH Team våre beste anbefalninger!

Lene Ljødal, 28. sep. 2018

Maling av soverom

Arbeid utført nøyaktig som avtalt.

Johan Brockfield, 24. sep. 2018

Male tak/vegger/gerikter rom 12 kvm

KH Team har malt ett soverom hos meg på 12 kmv. Det var en ryddig prosess fra start til slutt med ett bra resultat. Jobben ble utført som avtalt både på pris og tidsfrist og Costel og hans team er hyggelige. Vil bruke firmaet igjen.

Eva Fjørtoft, 19. sep. 2018

Isolering,montering av osb og gips samt sparkling og maling av stueområde og soverom

KH Team gjorde en utmerket jobb på vårt renoveringsprosjekt. De ga god pris, var effektive, og ikke minst utførte jobben til avtalt tid og pris.

Lars Norberg, 7. sep. 2018

Maling (innvendig) garasjeanlegg

KH Team AS v/ Jonas Olsson, gjennomførte maleoppdraget godt innenfor den oppsatte tidsrammen og til vår fulle tilfredshet, dette er meget profesjonelt utført og uten ekstra kostnader. Vi kan anbefale KH Team AS til andre sameiere og borettslag for maleoppdrag. For styret i Sameiet Oberst Angells vei2-6 Jan-Erik Nøttestad.

Jan-erik Nøttestad, 23. aug. 2018

Maling av stue og soverom

De malte stuen og soverommet vårt. De kom som de avtalte og gjorde en god jobb til en fin pris. Kjempefint!

Magnus Solhjell, 12. aug. 2018

Maling (+ småplukk)av leilighet

KH Team ble hyret inn til å male min hele 40 kvm store leilighet. Vegger, tak, lister. I tillegg småplukk som behandling av benkeplate, fuging/ sparkling over ujevnheter, sprekker i gamle fuger etc. De utførte jobben flott, og etter avtale og tidsramme. Costel er hyggelig, imøtekommende og resultatorientert. Anbefales på det varmeste.

Øyvind Boye Løvold, 24. juli 2018

Sparkling,maling av leilighet ca 28 kvadratmeter,samt noe snekkerarbeid

Veldig hyggelige folk som møter presist, jobber raskt og som leverer et godt resultat til riktig pris.

Erlend Riis Jahren, 18. juli 2018

Sparkling,maling,skifte av gulv - 140 kvm rekkehus

Veldig fornøyd med arbeidet Costel og hans team utførte. Har fjernet gulv, lagt nytt gulv, sparklet, pusset og malt alle flater i rekkehus på 150 kvm. Satt opp kjøkken pluss diverse annet, så full oppussing. Costel kommer med gode forslag, alltid hyggelig og gir god service! Eneste er at man må følge opp litt ekstra, men den erfaringen har jeg med alle håndverkere. Kan absolutt anbefales. Mvh, Ole Endre.

Ole Endre, 17. juli 2018

Maling av ca 90 kvm leilighet på løren

Veldig fornøyd med jobben Costel og teamet hans har gjort hos oss. I tillegg til å male tak og vegger i hele leiligheten brukte vi dem også til flislegging av terrassen. Grundig, nøyaktig arbeid, god pris og hyggelig service. Kommer til å benytte dem igjen ved senere anledning.

John Viksund, 9. juli 2018

Oppussing soverom ca 14 m2

Vi har brukt KH Team i to prosjekt. Første var sparkling, maling og legging av gulv. Det andre prosjektet var plating av vegger, sparkling, maling, legging av gulv og en ny dør. Vi er veldig godt fornøyd med arbeid og pris. Jobben ble gjort til avtalt tid og av veldig hyggelige håndverkere:-).

Åse Århus, 22. mai 2018

Sparkle og male vegger + tak

KH Team gjorde en utmerket jobb hos oss. Kontrakten ble inngått lørdags morgen, og de var her en time senere. Fjerning av tapet, puss, sparkling og maling tok tre dager - med et kjempeflott resultat. Kom å la lister etter at gulvene var slipt. Alt gjort til avtalt tid. Jeg bruker gjerne KH Team ved en senere anledning.

Roger Andre Federici, 4. mai 2018

Maling av stue og soverom

Jobben ble utført raskere enn forventet med utmerket resultat.

Erik Haider Forsén, 2. mai 2018

Sparkling/maling av 17.5 kvm stue.

KH TEAM AS var på befaring få timer etter at jobben var lagt ut. Veldig kjapp respons med godt tilbud, og oppstart dagen etter befaring. Kommunikasjonen var topp hele veien, og de møtte alltid opp til avtalt tid. Sluttresultatet ble veldig bra. Anbefales!

Jørgen Moe Sandvik, 23. april 2018

Montere ytterdør

Rask og presis, nøyaktig og godt arbeid til en god pris. Strålende fornøyd med jobben!

Jarle Nyttingnes, 7. mars 2018

Legging av ca. 62 kvm laminat gulv i leilighet

Veldig godt fornøyd med dette firmaet og jobben de gjorde med maling og legging av laminatgulv i hele leiligheten. Costel var hyggelig, tillitvekkende og dyktig. Kom raskt på banen med tilbud, rask med å tilby fast og konkurransedyktig pris, kunne starte raskt, var flink til å kommunisere og sjekke ut ev uklarheter, og var flink til å rydde opp og kjøre bort det vi ønsket. Vi bruker gjerne Costel og hans folk igjen, og gir vår beste anbefaling.

Eli Dalsbø, 2. mars 2018

Gulvlegging og gips på noen vegger og tak 80 m2

Sliders har gjort en fantastisk bra jobb hos oss! I tillegg til å være dyktige håndtverkere, nøyaktige, punktlig og med stor arbeidskapasitet, er de også veldig hyggelige og svært service-minded. Utrolig glad for at vi valgte Sliders til å gjøre jobben. Alt har gått knirkefritt, til avtalt pris og tid. Anbefales på det sterkeste.

Barbro Barosen, 16. feb. 2018

Oppussing av to soverom

Godt utført jobb av Costel og teamet hans, helt i henhold til spesifikasjoner og gunstig avtalt pris. Ingen tvil om at de er førstevalget neste gang vi har behov for oppussingshjelp også.

Oda Stenseth Storbråten, 21. des. 2017

Sparkling og maling av himling

Hyggelig og imøtekommende mann. Han tok jobben med å lekte ned himling, gipse, sparkle og male og utførte raskt og med et flott resultat. Eneste som gir trekk som ikke gir 5 stjerner er at en av arbeiderne tok å tømte en av våre bøtter med sparkel for å lage blandekar til seg selv. Så da må vi kjøpe en ny sparkel selv. .

Daniel Kvåle, 28. nov. 2017

Legge fliser på bad

Sliders pusset opp badet vårt, og vi angrer ikke et sekund! ! Costel og medarbeiderne er service innstilt, effektive og presise! Vi ble enige om en pris, og de utførte jobben helt perfekt! Vi kommer absolutt til å bruke de igjen! Anbefales på det sterkeste!

Linda Skaret, 6. nov. 2017

Sparkling av strie,legging av parkett,nye dører inne

Hyggelig og rolig. Ble kjempebra og rettet alle små ting underveis. Grei å ha med å gjøre. Fjernet strie, pusset, sparklet, skiftet dører inne, installerte ny peis og fikk godkjent fra feier, la fasadeskifer, monterte nytt kjøkken fra hth med integrerte hvitevarer, la fliser og la nytt gulv. Anbefales!

Stefan Eklund, 4. nov. 2017

Etablering av ny himling ( nedlekting,gipsing,sparkling og maling)

Rask responstid, god service, løsningsorienterte og bra resultat. Gode pris. Anbefales.

Henrik Olimb, 26. okt. 2017

Fliser over kjøkkenbenk

Godt fornøyd med jobben. Kom når de skulle, og gjorde en god jobb!

Lena Mari, 25. okt. 2017

Sparkling og maling av hybel

Costel og folkene hans gjorde en kjempe bra jobb. Kom til avtalt tid, utførte jobben bra og rettet noen småfeil på kort tid! Kan absolutt anbefale de videre og kommer til å bruke de igjen.

Jan Erik Thorsen, 13. sep. 2017

Maling/sparkling soverom ca 11 kvm

Raskt utført, god kvalitet på arbeid, god pris.

Eid Tormod Mediås, 30. aug. 2017

Helsparkling og maling av stue.

Hyggelig og flink. Veldig bra sparklejobb. Ferdig i god tid.

John-are Johansen, 7. juli 2017

Tapetsering av soverom

Veldig flink! Costel helsparklet og tapetserte soverommet og resultatene ble veldig bra. Vi leverte nøkkelen til han og jobben ble ferdig ila to dager. Jeg kommer helt sikkert til å kontakte Costel med fremtidige prosjekter!

Michelle Sætersmoen, 31. mai 2017

Montere møbler fra ikea og bohus - førstkommende lørdag 29.4

Underestimerte arbeidet på fastpris, men jobbet likefullt målrettet og iherdig. Leverte god kvalitet og var veldig grei å forholde seg til.

Steffen Ryengen, 18. mai 2017

Maling og tapetsering

Costel malte vår stue, kjøkken og gang. I tillegg tapetserte han en vegg i stuen. Enkel å snakke med. Kom med gode forslag til løsninger og forklarte godt hva han skulle gjøre. Kom presis som avtalt både på befaring og ved gjennomføring av jobben. Effektiv og brukte kortere tid vi hadde satt av til han. Lånte nøkler til inngang som han også leverte tilbake etter utført jobb. Costel har ekspertise på flere områder og vi kan virkelig anbefale han:).

Caroline Hultgren, 12. mai 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Kvikk Parkettsliperi Jahush Kuka

4.9 411 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 292 evalueringer Oslo

Art Oppussing AS

5.0 238 evalueringer Oslo