Siste evalueringer (10)

Rehabilitering

Her skulle vi gjerne huket av på alle områder over hva vi er mest fornøyd med. Meget fornøyde med jobben som er utført. Porsgrunn Bygg har hele tiden vært ryddig i kommunikasjon, utførelse av jobb, og kommet med løsninger en selv ikke tenkte over. Har og samarbeid med andre aktører som de har kontaktet og igangsatt arbeid hos oss med. Resultatet av jobben er et meget godt utført håndverk, som også har blitt bemerket som pent utført og godt håndlag av andre. Bruker med glede disse igjen og kan anbefales på det varmeste.

Nina, Porsgrunn, 10. jan. 2020

Montere lite ikea-kjøkken + arbeidsbenk

Godt utført jobb, men noe vanskelig å få kontakt underveis. Vanskelig å få tak i, og oppdatering underveis i prosessen tok tid. Glad vi fikk fastpris, da arbeidet ikke var det mest effektive. Men blide og hyggelige mennesker som kanskje hos oss ble utfordret litt utenfor komforsone med mer enn kun kjøkkenmontering. Kjøkken er de derimot veldig drevne på.

Linda, Skien, 12. des. 2019

Bytte utgangsdør på enebolig + diverse

Veldig godt fornøyd med alt som ble gjort. Jobben omfattet bytting av utgangsdør, samt oppsetting av MDF panel i kjellerstue m/listing. Det ble også lagt gulv og byttet innedører . Totalt ca 40kvm rom ble renovert. Jobben ble utført raskt og effektivt. Prisen var i henhold til tilbudet , og de tillegg som jeg ønsket underveis ble utført og godt dokumentert på sluttfaktura.

Bjørn, Porsgrunn, 5. nov. 2018

Rens og fjerning av mose fra tak

Fulgte alle avtaler.

Stridsklev, Porsgrunn, 4. nov. 2018

Skifte 4stk vinduer

Flinke, sto på og fikk jobben gjort.

Olav, Herre, 7. okt. 2018

Bytte 15 kjellervinduer i 4 mannsbolig

Bra utført.

Stian, Porsgrunn, 13. nov. 2017

Bytte gjerde

Godt fornøyd med resultat! Firma kan anbefales!

Jarle, Porsgrunn, 29. aug. 2017

Bytte terrassegulv og -rekkverk (til glass/rustfritt)

Vi valgte Porsgrunn Bygg primært fordi Thomas, som var på befaring, fremstod seriøs og troverdig. Dette viste seg å stemme godt. Han bidro med forslag til utforminger, var presis i arbeidende og kom alltid til avtalt tid. Han var ryddig, prisen var som avtalt og det hele fungerte perfekt. Vi gir Thomas og Porsgrunn Bygg våre beste anbefalinger.

Helge, Stathelle, 18. aug. 2017

Montere veggpanel

Godt levert.

Andreas, Skien, 29. jan. 2017

Fjerning av snurredass.

Svært godt fornøyd med utført jobb. Raskt og effektivt.

Jan, Helgeroa, 20. jan. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart