PLANSAK AS

4.4 (10 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

                         Om PLANSAK AS

Vi gjør mer enn bare å tegne. Vi følger deg opp, vi søker med stor faglig tyngde, vi prosjekterer konstruksjonssikkerhet, og vi har faste samarbeidspartnere på alle ansvarsretter.

Vi har for tiden flere oppdrag i Asker, Bærum, Oslo, Innlandet og langs øst- og vestsiden av Oslofjorden. Dette betyr at vi er et aktivt firma i god drift, og som kundene har tro på, og det av gode grunner. Vi får vanskelige saker igjennom til positivt vedtak.

Vår økonomi kan du lese om på www.proff.no på organisasjonsnummer 999064213. Regnskapet for 2020 er allerede lagt ut. Det er lagt ut økonomirapport på www.plansak.no

I dagens byggetiltak, handler det ikke om foreldede begreper som byggemelding, utfylling av skjema, papirarbeid eller rettelser av tegninger.

Det handler om å praktisere kommunale og statlige forskrifter, oppfylle kravene til planer og byggesaker, ofte i helt nye kommuneplaner med avanserte regler for tomter, terreng og bygninger. Det handler om å tegne og søke slik Byggesaksforskriften 5-4 sier. Ellers er man ute av spill i kommunen.

Ikke alle saker kan bli vedtatt, men de fleste kan det. For å ta et bilde: Å sykle Tour de France med en sykkel fra 1970, vil man neppe vinne på.

Vi må komme i kontakt med kunden for å kunne gi en seriøs pris. Hva er nøyaktig DITT behov for tjenester fra oss? Det må avklares for begge parter.

Priser bygger på kalkulasjon av utført arbeid og tjenester som er nødvendige for å gjennomføre det oppdraget du eventuelt gir oss.

Vi gir fastpriser, og de er basert på lang erfaring med lignende tiltak som ditt.TA KONTAKT!

EPOST: magne@plansak.no

Tlf 41 47 88 26
www.plansak.no

Vennlig hilsen Magne?

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften