Siste evalueringer (7)

Legge laminat på kjøkken,ca. 10 m²

Anbefales på det sterkeste! Karoliussen Eiendomservice hentet til og med varene for meg på butikken tidlig om morgenen, og utførte arbeidet samme dag. Super dialog fra første kontaktpunkt. Ryddig, presis, god pris og svært effektiv, og ikke minst - profesjonell. Og veldig hyggelig:) Rett og slett utrolig fornøyd med resultatet og servicen!

Morten, Oslo, 6. feb. 2018

Montering av et lite hybelkjøkken,legging av laminatgulv ca 25 kvm + listing.nb:utsparingen i taket etter fjerning av liten delevegg må utbedres.

Vi brukte Karoliussen sin kompetanse på montering av 2 IKEA-kjøkken,maling,gulvlegging og noe snekkerarbeid i forbindelse totalrenovering av 2 hybelleiligheter. Karoliussen leverer på tid og kvalitet og er også konkurransedyktig på pris. Vi er veldig fornøyd med alt han har gjort og han er i tillegg fleksibel og meget serviceinnstilt. Vi vil anbefale hans tjenester og vil utvilsomt kontakte Karoliussen ved en senere anledning.

Ole, Fetsund, 26. jan. 2018

Reperasjon av tak (innertak) i soverom (ca 12-15 m²)

Veldig fornøyd med Karoliussen Eiendomservice, fra befaring til fullført jobb. Befaringen var veldig grundig og en god opplevelse. Arbeidet ble påbegynt slik som avtalt allerede noen dager etter, og det hele ble ferdigstilit innen et par dager. Ingen kommunikasjonsproblemer, veldig blid og imøtekommende. Kan varmt anbefale disse videre.

Ismail, Oslo, 10. jan. 2018

Legging av 87kvm laminatgulv

Vi er veldig fornøyd med Karoliussen. Punktlig, ordentlig og effektiv! Anbefales!

Julie, Oslo, 4. jan. 2018

Legge parkett /klikklaminat på kjøkkengulv 335 x275

Pålitelig og hjelpsom. Han måtte kjøre å kjøpe mer materiale. Arbeidet utført nøyaktig og pent. Kan anbefales og jeg skal bruke ham igjen.

Anne, Oslo, 21. nov. 2017

Montering av kjøkken

Bra jobbet!

Massih, Skjetten, 21. nov. 2017

Sette opp bod på 7,5 kvm

Jobben ble utført på en veldig bra måte. Dette har godt på skinner, startet opp og ble ferdig som de hadde sagt. Hadde en veldig god dialog og ingen problemer under veis. Summen som ble sagt når de startet opp , var det vi betalt når jobben var gjort. Trenger jeg snekker igjen, vil jeg ta kontakt med Karoliussen Eiendomservice.

Gustav, Oslo, 17. nov. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Karoliussen Eiendomservice

5.0 7 evalueringer Hagan

Trehus Prosjekt Tomasz Daniluk

4.0 1 evalueringer Hagan

DV Proff AS

  Hagan