VEGG OG GULV

4.9 (70 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

VEGG OG GULV

Bedriften min ligger i Lillesand, og er et enkeltpersonforetak.?


Primært spesialiserer jeg meg innen gulvsliping, etterbehandling, og gulvlegging. Men som utdannet maler fra Danmark, tar jeg også på meg maleroppdrag. Derav navnet. Etterhvert er det dog gått mere i gulvarbeider, og mindre i malerarbeid.Som annen generasjons gulvsliper har jeg over 40 års erfaring med meg, og personlig har jeg mere enn 15 års erfaring med gulvsliping. Derfor kan jeg påstå at jeg er et naturlig trygt valg til å håndtere ditt gulv.


Jeg har nå hatt bedriften i Lillesand i 5 år med gode resultater, i form av mange fornøyde kunder - de beste resultater man kan ha.
Jeg er ene mann i bedriften, og arbeider stort sett alene, så fra start til slutt i prosessen er det en og samme person du har kontakt med. Jeg snakker norsk, men du hører at jeg er dansk,- noe jeg enda ikke har fått klager på. Det minner de fleste om ferieturer syd over, så jeg pleier å si at jeg har ColorLine-språk. Sån litt midt i mellom.?

Jeg er alltid behjelpelig med veiledning innen mine kompetanseområder, så kontakt meg endelig for en hyggelig prat om ditt oppdrag.

Du kan se mere på min Facebook: https://www.facebook.com/Vegg-Og-Gulv-1664690307079692/

....eller Instagram: https://www.instagram.com/vegg_og_gulv/


....eller nettstedet http://vegggulv.no
Mikkel Frederiksen
Tlf. 92 115 117


Vegg og Gulv

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften